Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonJojo Viicky
to madlo jako takove.Ja se bala, ze kdyz neni novy tak jsem koupila spatne.Tak to je fajn.Dik moc za pomoc ![]()
Pha ja tam zadna kolecka nevidim clovece u toho sportaku
. Jinak ty pasy dole provliknes.
A to sedatko musim asi jeste pritlacit dolu aby hezky sedl. Ja tam nedavno davala 3 letou dcerku 103cm. Uz je tam napresovana, ale vesla se. A muj malej ma stejne jako tvuj 73cm a uplne se tam ztraci.
Holky, kdyby jste některá chtěla slunečník na bugaboo, tak mám jeden navíc:) Je černý, na ceně bychom se určitě domluvily.
Ahoj.Ja bycj mozna zajem mela, stejne ho jednou budu potrebovat
je jeste k mani?
Prosim o radu, kdo mate origo skejtik bugaboo…zveda se sam nahoru pokud neni pouzivany, jako na tom jejich propagacnim videu? Nebo musite pokazde kdyz se nikdo neveze zvednout vy a utahnout znovu snurku?? Diky za info ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska objednala v Babyparku tu novou letni strisku na Cam3 v domneni ze mi prijde tak za mesic a ony mi napsali ze jsou skladem, tak mi prijde zitra ![]()
@Viicky píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska objednala v Babyparku tu novou letni strisku na Cam3 v domneni ze mi prijde tak za mesic a ony mi napsali ze jsou skladem, tak mi prijde zitra
Jo, jo, mně přišla hned druhej den. Mam červenou, ale asi né tu nejnovější, takovou tu prodyšnou letní. Jsem zvědavá, jak se tam té naší holce bude líbit…
@Milli_Š píše:
Jo, jo, mně přišla hned druhej den. Mam červenou, ale asi né tu nejnovější, takovou tu prodyšnou letní. Jsem zvědavá, jak se tam té naší holce bude líbit…
Nejnovější je pouze v takové té šedé (glacier gray = ledově šedá). Máš ten starší typ.
Jinak je třeba se např. na netu podívat, kde je skladem… nám přišla až po 3 týdnech, protože ji zrovna skladem v našem obchodě, odkud BGB máme, nebyla… ale je fakt úžasná! Pořád jezdím teď jen s ní, a syn je v ní hrozně spokojený ![]()
Milli ta cervena je krasna, urcite se tvoji male v ni bude libit
. Az mi dorazi ta moje tak sem hodim fotku, uz se tesim…
Přesně tak, ta nová stříška je světle šedá a je fakt super, mám ji asi měsíc a jezdím jenom s ní-malej má rád, když je sklopená na max, takže tam má takové „soukromíčko“
i když je teda pravda, že někdy když hodně svítí slunce, tak mu to tam prosvítá bočními „okénky“ a to ho rozčiluje, ale tak co už, musí si zvykat chlapec, život není peříčko-)
No joo, tak to je jiná, to je uplně jinej level. To já mam uplně obyčejnou. Tahle to má fakt vychytaný, jak se dá celá přetáhnout ![]()
Holky, ještě jsem doma našla adaptéry na autosedačku maxi-cosi. Jsou to tyto . Jen nevím, proč je najednou cena skoro 4tis, my kupovali asi za 1000kč, co si pamatuju.
edit.: Už prodáno.
Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:10
Ahoj holky, dnes jsme už konečeně přešli do sporťáku (necelých 8měs)…v korbičce už jsme byli skoro jen tak tak
)
Chtěla jsem se zeptat
Nevíte někdo? ¨Nevím jestli je to pochopitelný
Jo a máme asi 73cm a když stáhnu stříšku, tak ji stále poupravuji, aby melému nevadila u hlavy…do kolika cm se tam vejdou děti…kvůli té stříšce mi přijde, že né na moc dlouho