Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pha
23.4.13 18:43

Sporťák

Ahoj holky, dnes jsme už konečeně přešli do sporťáku (necelých 8měs)…v korbičce už jsme byli skoro jen tak tak :o)

Chtěla jsem se zeptat
ty zapínací pásy pro malého, které vedou po levé a pravé straně ze základny (provlíkají se skrz sedací část) mají ještě právě u základny taková umělohmotná kolečka…nechápu, proč tam jsou?

Nevíte někdo? ¨Nevím jestli je to pochopitelný :cert:

Jo a máme asi 73cm a když stáhnu stříšku, tak ji stále poupravuji, aby melému nevadila u hlavy…do kolika cm se tam vejdou děti…kvůli té stříšce mi přijde, že né na moc dlouho :roll:

• Citovat
  • Upravit
7
23.4.13 18:58

Jojo Viicky :lol: to madlo jako takove.Ja se bala, ze kdyz neni novy tak jsem koupila spatne.Tak to je fajn.Dik moc za pomoc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.4.13 09:09

Pha ja tam zadna kolecka nevidim clovece u toho sportaku :-). Jinak ty pasy dole provliknes.
A to sedatko musim asi jeste pritlacit dolu aby hezky sedl. Ja tam nedavno davala 3 letou dcerku 103cm. Uz je tam napresovana, ale vesla se. A muj malej ma stejne jako tvuj 73cm a uplne se tam ztraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
25.4.13 13:16

Holky, kdyby jste některá chtěla slunečník na bugaboo, tak mám jeden navíc:) Je černý, na ceně bychom se určitě domluvily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.4.13 14:53

Ahoj.Ja bycj mozna zajem mela, stejne ho jednou budu potrebovat :) je jeste k mani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.5.13 16:23

Prosim o radu, kdo mate origo skejtik bugaboo…zveda se sam nahoru pokud neni pouzivany, jako na tom jejich propagacnim videu? Nebo musite pokazde kdyz se nikdo neveze zvednout vy a utahnout znovu snurku?? Diky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.5.13 14:51

Ahoj holky, tak jsem dneska objednala v Babyparku tu novou letni strisku na Cam3 v domneni ze mi prijde tak za mesic a ony mi napsali ze jsou skladem, tak mi prijde zitra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.5.13 16:47
@Viicky píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska objednala v Babyparku tu novou letni strisku na Cam3 v domneni ze mi prijde tak za mesic a ony mi napsali ze jsou skladem, tak mi prijde zitra :-)

Jo, jo, mně přišla hned druhej den. Mam červenou, ale asi né tu nejnovější, takovou tu prodyšnou letní. Jsem zvědavá, jak se tam té naší holce bude líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena-nepr.
24.5.13 12:38
@Milli_Š píše:
Jo, jo, mně přišla hned druhej den. Mam červenou, ale asi né tu nejnovější, takovou tu prodyšnou letní. Jsem zvědavá, jak se tam té naší holce bude líbit…

Nejnovější je pouze v takové té šedé (glacier gray = ledově šedá). Máš ten starší typ.

Jinak je třeba se např. na netu podívat, kde je skladem… nám přišla až po 3 týdnech, protože ji zrovna skladem v našem obchodě, odkud BGB máme, nebyla… ale je fakt úžasná! Pořád jezdím teď jen s ní, a syn je v ní hrozně spokojený :-)

• Citovat
  • Upravit
328
24.5.13 14:26

Milli ta cervena je krasna, urcite se tvoji male v ni bude libit :-). Az mi dorazi ta moje tak sem hodim fotku, uz se tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.5.13 09:53

Přesně tak, ta nová stříška je světle šedá a je fakt super, mám ji asi měsíc a jezdím jenom s ní-malej má rád, když je sklopená na max, takže tam má takové „soukromíčko“ :mrgreen: i když je teda pravda, že někdy když hodně svítí slunce, tak mu to tam prosvítá bočními „okénky“ a to ho rozčiluje, ale tak co už, musí si zvykat chlapec, život není peříčko-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.5.13 16:24

Mamky pridavam fotecky nove strisky. Je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.5.13 16:40

No joo, tak to je jiná, to je uplně jinej level. To já mam uplně obyčejnou. Tahle to má fakt vychytaný, jak se dá celá přetáhnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
2.6.13 10:20

Holky, ještě jsem doma našla adaptéry na autosedačku maxi-cosi. Jsou to tyto . Jen nevím, proč je najednou cena skoro 4tis, my kupovali asi za 1000kč, co si pamatuju.
edit.: Už prodáno.

Příspěvek upraven 13.06.13 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.6.13 10:35

Elfans, to mas pravdu, co to je za cenu 4000ck :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek