Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@kačka25 -tak to se máš aspoň do prosince naco těšit
A pokud to víš z plodové vody, tak to je stoprocentní. A ten fusak bude super-parádně teploučkej. ![]()
Originál fusak od BGB jde použít do hluboké korby s kompromisem. Do Buff jsem ho zkoušela a jde tam lépe než do Cam.
No ten starší typ fusaku tam narveš ale tenhle artic pochybuju, je fakt velkej…
@Kačka H teoreticky by tam měl jít také, ale to jsem ještě neměla možnost vyzkoušet ![]()
Holky, kdyby jste věděli o někom kdo shání trošku starší bgb at se mi prosím ozve. Prodávám rok jetý, limitovanou edici černou s modrozelenou stříškou, se zimními koly, s bílou letní stříškou… ježděný společně s x-landerem, v perfektním stavu.
@Kačka H -dej si inzerát na MMB. A za chvíli ho budeš mít pryč. ![]()
@Kačka H taky bych dala inzerát na MMB, aukro, sbazar, bazos…udčitě se někdo ozve…za kolik budeš dávat? koukala jsem, že šly docela dolů-( jsem zvědavá až já budu za tři roky prodávat, jestli to vůbec prodám za rozumnou cenu…
@xxLeninka -když už jezdíte ve sportáčku, dáváš jakou polohu-ležmo, nebo tu prostřední-polosed.??
Včera jsem to dala na aukro a mmb tak uvidim, je ježdený rok spolu s xlanderem, ještě v záruce, dávám k tomu letní stříšku, zimní kola a adaptéry na autosedačku a mám ho za 18990,– dávala jsem jen za kočárek 27tis, je to limitovaná edice, celej černej tak uvidim… když ho prodám tak jdu do buffala, taky nápad si koupit do Krkonoš cameleona
ale jinak jsem spokojená, spíš ten terén no :-/ ale uvidim.. ![]()
Ptám se, že vidím podle metříku, že malej je ještě prdolka. Ale někteří už i v tomto věku pěkně sedí.
Ale my mezi ně nepatříme malá má bude mít sedum měsíců a sama si ještě nesedne. ![]()
@kotýsek no zatim se bojim, takze jezdime 95% casu v leze, jen obcas ho na chvilku zvednu, kdyz je nevrly
ja bych ale rekla, ze svaly ma v pohode-hlava mu uz nekinkla, drzi ji pevne, sam kolikrat lezi na zadech a hlavu ve vzduchu, snasi se si sednout, zacina lezt…tak na druhou stranu, kdyz si vezmes, jak sedi v autosedacce, tak by ani ten polosed nemel vadit, tam jsou oreci taky v polosede…a vy jezdite v leze? nebo uz v polosede? Kolik je cvrckovi?
@Kačka H tak uvidis jestlibse nekdo ozve…dle meho nazoru to ale bude dost
co jsem ted shanela batarovy fusak, tak sly hodne dolu, coz i pro me bylo nemile zjisteni-( ale je pravda, ze je jen rok jezdeny a navic limitka, tak drzim palce, aby ho bdzy nekdo vzal ![]()
@kotýsek mas pravdu, je jeste maly, jenze v korbe zuril, musela jsem ho vozit na brise aby videl a kdyz lezel na zadech a pinkal spickama od spodni stenu, tak hlavou brnkao do te za hlavou
tak jsem si rikala, ze je asi na case ho tam dat… Tak nevim jestli jsem neudelala blbost ![]()
@xxLeninka -bude ji sedum m. Ale sama si ještě nesedne, tak střídám ležmo a polosed.
Ale tady jsem asi jediná ve městě, protože máme tu čtyři vrstevníky co jsou od sebe plus-mínus 4.dny a všichni už jezdí jedině v sedu. Já si to tolik ještě netroufám, když si sama nesedne. ![]()
Já si myslím, pokud ho máš víceméně v leže, tak je to v pohodě. ![]()