Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
25.4.14 14:22
@želvice píše:
Tak my ho máme složené v autě, používáme do obchoďáků atd., jako klasické golfky. Na nějaký větší výlet, cestu máme Cama, na brusle jiný kočár… a nepřijde mi, že by byl problematický… naopak, ani slavné golfky Macleren mi neseděly tolik, jako Bee+.Ale to je asi hodně o tom, kam je chceš…

No, prave, ze na jezdeni po Praze, kocici hlavy, hrboly, diry, obrubniky apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.4.14 09:25
@Milli_Š píše:
No, prave, ze na jezdeni po Praze, kocici hlavy, hrboly, diry, obrubniky apod…

ja mam beecko jako golfky do prahy (k buffovi) a za me super! ja s nima projela vsechno a v centru jsem temer denne- ale je fakt, ze ja mam ty kocary jako spotrebni zbozi a dost je masim;-) s obyc golfkama, byt i mclaren se neda srovnat, podle me… jediny co ze ja bych preferovala kolibkovou sedacku, ale holt nemuzu mit vsechno;-) doporucuju k nim letni strisku a madlo gesslein swift:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.4.14 21:25

Vzhledem k aktuálnímu počasí je můj dotaz trochu mimo, ale - máte, prosím, někdo ke Camovi nánožník od Pinkie? Sedí dobře? Zvažuju jeho koupi na podzim a nerada bych, aby to vypadalo jako pěst na oko.

Příspěvek upraven 01.05.14 v 01:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
30.4.14 23:25

Holky tak můžu teda s Camem do „terénu“? Tím myslím suchou polňačku, zasněženou..zabahněnou asi těžko, v dešti nikam chodit nebudeme..Máme se stěhovat na vesnici, Bugaboo je má tajná láska a teď nevím..Samozřejmě máme na vesnici i chodníky :mrgreen:
A ještě jeden dotaz, pasuje na Bugaboo Cam ještě jiná autosedačka než Maxi Cosi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.5.14 13:25

@Emisis Ahoj, ja jezdim na vesnici s Camem bezne, bydlim na vesnici kde ani chodniky nemame ;-) Mam na nej teda ty terenni kola, do mesta nasadim zpet ty mala a alespon nemusim umyvat tolik kol :D Ale po hlavni pevne cesticce by projel i s tema malyma, jen je to pohodlnejsi s tema terennima, a kdyz jedu po louce nebo na zahradu na travu pres vymoly tak urco pomuzou ty terenni kola ;-) Takze za mne super, ze se daji prehazovat kola, kvuli vesnici jsem prave neporidila Stokke po kterym touzim, tem by tu neprojel, Camik tu jezdi dobre :))))
S prvnim prckem jsem mela par jinych kocaru, ted u druhyho jen Cama, jako nebudu lhat, treba s houpacim I'coo Peak se tu jezdilo lip, ale Bugaboo je pro me srdcovka, takze bych ho poridila znovu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.5.14 16:54

@martiiik - tak ja mela peak na kluka, ted ho mam taky a mam k nemu Bufallo do auta. A ted premyslim, ze icoo prodam a koupim Cameleona. Zamilovala jsem se do Bugaboo. Mala je jeste v korbe a mam trochu strach u Bugace se sportakem na spani. Mala spi jenom v kocaru. Nebudu litovat? Mam tedy i bee, ale to jeste nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.5.14 17:56

@kačka25 tak to zrovna Buff mi prijde lepsi do terenu nez do auta do mesta ;-) Taky jsem uvazovala o Bufovi ale za me uz moc velkej kolos, vzhledove me neoslovil jako Cam, proto mi Cam prijde jako super volba neco mezi - do mesta i do terenu :palec:
Do auta do mesta mi prijde prave lepsi Beecko, mam ho taky ale chci si uzit Cama dokud se mi tam ditko vejde :) A jinak to spani v „sedacce“- znam hodne maniacek pres bgb a tahle poloha na spani vadilo minimum deti. Spis je to o ditku zda vubec v kocaru rado spi, prvorozenej nechtel byt v jakemkoliv kocaru, jedno jakou by mel polohu na spani… Nebo pockat tech par mesicu nez pujde do sportaku a pak poridit Cama, az uvidite jak se male v „sedacce“ spi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.5.14 18:22

@martiiik - no ja bych ted mela bufallo na vyjezdy z domova, to mam ted icoo a cam do auta, to mam ted buffa. To mi prijde ideal. A bee spis az tak za rok. No mam asi posledni dite tak si to kocarkove potrebuji uzit. Manzel ze me omdliva. Asi to risknu, koupim cama a icoo jeste necham v zaloze a pak kdyz tak prodam. Me se asi Cam vzhledove libi vic, ale Buf mi prisel praktictejsi. Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.5.14 20:54

@martiiik Stokke jsem měla s Camem v nejužším výběru. Rozhodování bylo opravdu těžký, tak máme oba :oops: A nelituju, skvěle se tyhle dva kočárky doplňují. Jenom ta výměna stříšek a zimní a letní sady trochu leze do peněz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.5.14 22:36

@Pětikytka jo to znam :D nestiham menit potahy na Cama, jeste Kity na Stokke a hrablo by mi ;) nebo mozna manzelovi ze mne :pankac: Ale az se nejake dalsi ditko povede holcicka, tak mam Stokke slibeno, tak uz se tesiiim :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.5.14 23:09

@martiiik Tak to budu držet palce, ať to vyjde :palec: Se Stokke je parádní poježdění. Moje mamka, když má přijít vozit, vždycky říká, že chce „ten krásnej vysokej“ :mrgreen: a ohledně příslušenství ke kočárkům si pro manžela vždycky připravím zdůvodňovací řeč, proč to nutně potřebujeme, a zatím to vychází :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.6.14 08:46

Holky, můžete mi poradit, jak poznám rozdíl mezi Cameleonem 1 a Cam. 2? Mám možnost koupit použitý, z roku 2009, ale chtěla bych dvojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
11.6.14 09:00

@Levandulina Ahoj poznáš to hlavně podle rámu jak je brzda tak to vypadá jinak…
tady je odkaz na rám jedničky. a fotka vložená je dvojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.6.14 09:04

@Levandulina cam 1 ma na rukojeti na úpravu výška takového motýlka, 2 a 3 uz mají klips.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
11.6.14 09:13

@Petruskabmw @hantom Moc vam holky dekuju :kytka: podle fotky to bude dvojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí