Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@želvice píše:
Tak my ho máme složené v autě, používáme do obchoďáků atd., jako klasické golfky. Na nějaký větší výlet, cestu máme Cama, na brusle jiný kočár… a nepřijde mi, že by byl problematický… naopak, ani slavné golfky Macleren mi neseděly tolik, jako Bee+.Ale to je asi hodně o tom, kam je chceš…
No, prave, ze na jezdeni po Praze, kocici hlavy, hrboly, diry, obrubniky apod…
@Milli_Š píše:
No, prave, ze na jezdeni po Praze, kocici hlavy, hrboly, diry, obrubniky apod…
ja mam beecko jako golfky do prahy (k buffovi) a za me super! ja s nima projela vsechno a v centru jsem temer denne- ale je fakt, ze ja mam ty kocary jako spotrebni zbozi a dost je masim;-) s obyc golfkama, byt i mclaren se neda srovnat, podle me… jediny co ze ja bych preferovala kolibkovou sedacku, ale holt nemuzu mit vsechno;-) doporucuju k nim letni strisku a madlo gesslein swift:-D
Vzhledem k aktuálnímu počasí je můj dotaz trochu mimo, ale - máte, prosím, někdo ke Camovi nánožník od Pinkie? Sedí dobře? Zvažuju jeho koupi na podzim a nerada bych, aby to vypadalo jako pěst na oko.
Příspěvek upraven 01.05.14 v 01:06
Holky tak můžu teda s Camem do „terénu“? Tím myslím suchou polňačku, zasněženou..zabahněnou asi těžko, v dešti nikam chodit nebudeme..Máme se stěhovat na vesnici, Bugaboo je má tajná láska a teď nevím..Samozřejmě máme na vesnici i chodníky ![]()
A ještě jeden dotaz, pasuje na Bugaboo Cam ještě jiná autosedačka než Maxi Cosi?
@Emisis Ahoj, ja jezdim na vesnici s Camem bezne, bydlim na vesnici kde ani chodniky nemame
Mam na nej teda ty terenni kola, do mesta nasadim zpet ty mala a alespon nemusim umyvat tolik kol
Ale po hlavni pevne cesticce by projel i s tema malyma, jen je to pohodlnejsi s tema terennima, a kdyz jedu po louce nebo na zahradu na travu pres vymoly tak urco pomuzou ty terenni kola
Takze za mne super, ze se daji prehazovat kola, kvuli vesnici jsem prave neporidila Stokke po kterym touzim, tem by tu neprojel, Camik tu jezdi dobre ![]()
S prvnim prckem jsem mela par jinych kocaru, ted u druhyho jen Cama, jako nebudu lhat, treba s houpacim I'coo Peak se tu jezdilo lip, ale Bugaboo je pro me srdcovka, takze bych ho poridila znovu ![]()
@martiiik - tak ja mela peak na kluka, ted ho mam taky a mam k nemu Bufallo do auta. A ted premyslim, ze icoo prodam a koupim Cameleona. Zamilovala jsem se do Bugaboo. Mala je jeste v korbe a mam trochu strach u Bugace se sportakem na spani. Mala spi jenom v kocaru. Nebudu litovat? Mam tedy i bee, ale to jeste nepouzivam.
@kačka25 tak to zrovna Buff mi prijde lepsi do terenu nez do auta do mesta
Taky jsem uvazovala o Bufovi ale za me uz moc velkej kolos, vzhledove me neoslovil jako Cam, proto mi Cam prijde jako super volba neco mezi - do mesta i do terenu ![]()
Do auta do mesta mi prijde prave lepsi Beecko, mam ho taky ale chci si uzit Cama dokud se mi tam ditko vejde
A jinak to spani v „sedacce“- znam hodne maniacek pres bgb a tahle poloha na spani vadilo minimum deti. Spis je to o ditku zda vubec v kocaru rado spi, prvorozenej nechtel byt v jakemkoliv kocaru, jedno jakou by mel polohu na spani… Nebo pockat tech par mesicu nez pujde do sportaku a pak poridit Cama, az uvidite jak se male v „sedacce“ spi ![]()
@martiiik - no ja bych ted mela bufallo na vyjezdy z domova, to mam ted icoo a cam do auta, to mam ted buffa. To mi prijde ideal. A bee spis az tak za rok. No mam asi posledni dite tak si to kocarkove potrebuji uzit. Manzel ze me omdliva. Asi to risknu, koupim cama a icoo jeste necham v zaloze a pak kdyz tak prodam. Me se asi Cam vzhledove libi vic, ale Buf mi prisel praktictejsi. Tak uvidime.
@martiiik Stokke jsem měla s Camem v nejužším výběru. Rozhodování bylo opravdu těžký, tak máme oba
A nelituju, skvěle se tyhle dva kočárky doplňují. Jenom ta výměna stříšek a zimní a letní sady trochu leze do peněz ![]()
@Pětikytka jo to znam
nestiham menit potahy na Cama, jeste Kity na Stokke a hrablo by mi
nebo mozna manzelovi ze mne
Ale az se nejake dalsi ditko povede holcicka, tak mam Stokke slibeno, tak uz se tesiiim
![]()
@martiiik Tak to budu držet palce, ať to vyjde
Se Stokke je parádní poježdění. Moje mamka, když má přijít vozit, vždycky říká, že chce „ten krásnej vysokej“
a ohledně příslušenství ke kočárkům si pro manžela vždycky připravím zdůvodňovací řeč, proč to nutně potřebujeme, a zatím to vychází ![]()
Holky, můžete mi poradit, jak poznám rozdíl mezi Cameleonem 1 a Cam. 2? Mám možnost koupit použitý, z roku 2009, ale chtěla bych dvojku.
@Levandulina Ahoj poznáš to hlavně podle rámu jak je brzda tak to vypadá jinak…
tady je odkaz na rám jedničky. a fotka vložená je dvojka
@Levandulina cam 1 ma na rukojeti na úpravu výška takového motýlka, 2 a 3 uz mají klips.
@Petruskabmw @hantom Moc vam holky dekuju
podle fotky to bude dvojka.