Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@Silwinka87 píše:
To je právě super..že nemusíš polohovat zvlášť záda..Jde na těch děckách vidět, že se jim sedí pohodlně a nejsou tam zalomení..
jj jsem moc spokojena. Starsi syn v nem dokazal spat hodiny a hodiny. Kdyz jsme pak meli kvuli skladnosti parkrat vytazeny druhy kocarek Espiro magic tak v nem vspal max pul hodiny.
Takze za me velka spokojenost ![]()
@aknah31 mě malá v kočárku nespí, ale ráda se vozí..
Je v něm spokojená.. ![]()
Holky díky, já jsem četla nějaké příspěvky, že se to špatně polohuje, atd, že má ditě hohy vzhůru,atd.Tak jsem ráda, že je to v pohodě. ![]()
@Jarka8 píše:
Holky díky, já jsem četla nějaké příspěvky, že se to špatně polohuje, atd, že má ditě hohy vzhůru,atd.Tak jsem ráda, že je to v pohodě.
Nohy vzhůru sice má, ale děckám to nevadí..Náš malý stejně dával nohy do vrchu na madlo, když ležel v kočáru..Osobně neznám děcko, kterému by ten poleh vadil..
@Jarka8 píše:
Holky díky, já jsem četla nějaké příspěvky, že se to špatně polohuje, atd, že má ditě hohy vzhůru,atd.Tak jsem ráda, že je to v pohodě.
no ja to vidim jako jeho vleky plus ![]()
@Slečna Ferka píše:
@kotýsek A vadí to Tobě, nebo jí? Moje dcera v něm jezdí od 5m, a nikdy neměla problém - a rozhodně z toho „nevypadává“, což je problém tazatelky, kterého se bojí.
To už píši v mém příspěvku v poslední větě, že to vadí mě. Že to nemá rovný sed. Pak si děti kulatí záda a sjíždějí. Ještě jednou jsem si přečetla příspěvek, ale nikde nečtu u tazatelky, že by se obávala vypadávání dítěte z kočárku ![]()
Holky a kde jste kočár kupovaly, nový nebo z barazu, event.od někoho.
Holky, mohla bych vás poprosit o radu? Já teďka prodávám Cama a chtěla bych se s váma poradit, jestli moje cena není přemrštěná, jestli mám dát slevu..Nevadilo by vám, kdybych sem hodila fotky? ![]()
@Jarka8 píše:
Holky a kde jste kočár kupovaly, nový nebo z barazu, event.od někoho.
Já kupovala od jedné paní. Bugaboo jsme pořizovali až pro druhé dítě, tak už se nám nechtělo tolik investovat..
@Jarka8 píše:
@Silwinka87 Jasně, dej fotky.
O. k. děkuji. Jen připisuju, že potahy jsou nové, bohužel košík ne, přemýšlím, jestli ho nedát úplně pryč ![]()
Jsem na tabletu, takže nejde vložit více fotek najednou, tak se omlouvám ![]()
To je právě super..že nemusíš polohovat zvlášť záda..Jde na těch děckách vidět, že se jim sedí pohodlně a nejsou tam zalomení..