Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonHolky, chtěla jsem se zeptat, k tomu kočárku Cam.1, co prodává Silwinka87, myslíte, že k tomu pasuje stříška od Andy Warhol Flowers, co jsem si objednavala před několika měsíci nebo pasuje jen na 2 nebo 3? Já ted vubec nevím. Díky
@Jarka8 píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, k tomu kočárku Cam.1, co prodává Silwinka87, myslíte, že k tomu pasuje stříška od Andy Warhol Flowers, co jsem si objednavala před několika měsíci nebo pasuje jen na 2 nebo 3? Já ted vubec nevím. Díky
Mělo by to pasovat na všechny Cami, si myslím.. ![]()
Rozhuduji se, ze si poridim cama jako druhy kocarek, tudiz budu kupovat bazarovy, asi se poohlednu po 2, 3 je zbytecne draha na druhy kocar. Muzete poradit, na co si dat pozor? Diky ![]()
Holky, chtěla jsem poprosit o radu. Pasuje na Cameleon 2 korbička a zimni kola z Cameleon 3? Já vůbec nevím, jaký je mezi kočárky rozdíl, tak jasně, 3 je novější a asi má něco lepšího. Díky.
Ahoj holky, chtěla bych si pořídit cameleona a nevím si rady s barvou podvozku, designově je mi to tak nějak jedno, jestli stříbrný nebo černý, spíš mi jde o tu praktickou stránku, zda se ten stříbrný nějak neškrábe a nejsou tam pak černé linky, nebo naopak ten černý zda se neškrábe do stříbrna? Máte s tím, některá, zkušenosti? Díky moc.
@Tsambika já myslim, že je praktičtější černá konstrukce… škrábance jsou sice do stříbrna, ale dají se v pohodě zalakovat
na stříbrné konstrukci jsou zase černé a tam už to není tak lehký je zamaskovat dle mě..
Jinak holky co říkáte na tu „rozviklanou“ rukojeť? Nějak se s tím nemůžu sžít i když to prakticky v jízdě ničemu nevadí ![]()
@katherinaa ahoj, díky moc za radu, stále jsem v rozhodovacím procesu ![]()
Tak jsem dnes zjistila že obchod Anna a Viktorie končí. Nevíte někdo proč? Měla jsem za to že je to jeden z nejzavedenějších obchodů s Bugaboo.Jak řešit pozdější reklamace atd?
Poradí mi prosim někdo jak vyprat potahy na bugaboo cameleon?? Bojim se, že když je dam do pračky aby se nepomačkaly
a na kolik stupnu a otaček?? DIKY moc všem
![]()
@Pett11 ja peru na clasiku. 40C 1200otacek a nikdy se nic nestalo a pokrcene taky nebyly.
@Jarka8 starší sel kolem desateho měsíce a mladší v 9 měsících.