Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
22.4.14 21:41
@IvonM píše:
Takže jsou Bugaboo taky poruchové? :,( Já na ně doposud četla samou chválu a proto ho chci na druhé dítko. Na prvního jsem měla kočárky čtyři, takže manžel o kočárku nechce ani slyšet natož o novém, ale přesvědčila jsem ho, že tenhle bude už ideální a žádné poruchy mít nebude i když se koupí „Z druhé ruky“. :)
:lol: :lol: :lol:

Jako, kvůli jedné uživatelce hned jsou tyto kočárky poruchové? Co to je za logiku? :think: :zed: Ne, nejsou poruchové, ale taky je to prostě věc, a sebedokonalejší věci se něco stát může. ;) (já taky nejsem poruchová, přesto jsem si zlomila nohu… :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.4.14 21:47

Ale dyť já je nechci hanit. ;-) Jen jsem se po přečtení lekla, jinej už se mi vybírat vážně nechce, jsem pročetla asi „milion“ diskuzí a recenzí a s druhým mimčem už fakt chci kočárek, kterej nám bude dobře sloužit a né zase koukat po jiném a to doufám že nebudu, když koupím B. c. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.4.14 22:06
@IvonM píše:
Ale dyť já je nechci hanit. ;-) Jen jsem se po přečtení lekla, jinej už se mi vybírat vážně nechce, jsem pročetla asi „milion“ diskuzí a recenzí a s druhým mimčem už fakt chci kočárek, kterej nám bude dobře sloužit a né zase koukat po jiném a to doufám že nebudu, když koupím B. c. :-)

No, jenže leknout se po jednom příspěvku a začít plašit? Ale ok, to jsou asi hormony :think:

Ale s tím koukáním po jiném kočárku… jsem Bugaboo maniak - Cameleon3, Bee+, zvažuju Bufallo kvůli horskému terénu (ale ten do naší Bugaboo stáje asi pořídím až s dalším mimčem). A přesto koukám dál :twisted: Mám k tomu i TFK na brusle a běhání. A ke tchýni uvažuju ještě o iCandy, abych nemusela tahat naše kočárky, navíc je to vesnice s příšernými cestami, hodně tam jezdíme po polňačkách atd. Ale Cameleon vede, to jo, nejlepší městský kočár! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.4.14 22:31

@Milli_Š a co reklamace? Nám taky po roce odešel podvozek, respektive přehazování rukojeti a tím pádem i skládání. Vyreklamovali jsme a dostali zpět celou částku. Po Camovi se mi děsně stýská, Bugaboo bych si koupila znovu s vždy, ale šli jsme už do golfek a už to asi vydržíme. Polohování na spaní je super a jsou lehčí. Jinak bych asi koupila nový samotný podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
22.4.14 22:49

Navazujíc na předchozí zprávu o vyreklamování Cama…mám na prodej zimní (terénní) kola na Cama 3, držák na pití, letní stříšku Breezy a z loňské letní kolekce stříšku a potah (modrá s bíločernými pruhy uvnitř). Ceny v případě zájmu do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.4.14 23:19
@martiiik píše:
@Milli_Š A co nechat opravit? To by mozna byla lepsi cena nez novy podvozek nebo cely bazarovy kocar ;-)

To už jsem zkoušela. Byla jsem v servisu Bugaboo (Anna a Victorie). Ale je už neopravitelný. Ruplo to bohužel v obou šroubech.
@IvonM A rozhodně tento kočár poruchový není. Jenže já už ho mám po dvou uživatelkách a asi třech dětech dohromady (moje - čtvrté ho dodělalo). Je už hodně starý - z roku 2006 a vydržel už opravdu hodně, už jen s námi co vydržel, to je zázrak, to by jiný kočár nedal ani náhodou! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.4.14 23:25
@lucivka píše:
@Milli_Š a co reklamace? Nám taky po roce odešel podvozek, respektive přehazování rukojeti a tím pádem i skládání. Vyreklamovali jsme a dostali zpět celou částku. Po Camovi se mi děsně stýská, Bugaboo bych si koupila znovu s vždy, ale šli jsme už do golfek a už to asi vydržíme. Polohování na spaní je super a jsou lehčí. Jinak bych asi koupila nový samotný podvozek.

Jak jsem už psala, bohužel, je už letitý a tudíž už roky mimo záruku :lol: Ale jak říkáte, na Bugaboo nedám dopustit. Nejlepší kočár: lehký, snadno manipulovatelný, složitelný a super polohování. Nový podvozek se mi teď nechce už kupovat, páč už mam odrostlý dítě, který kočár už tolik nevyužije. Nový bych kupovala až na další dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.4.14 23:32
@martiiik píše:
@Milli_Š A nebo uz rovnou koupit golfky a neinvestovat do tohoto rozbiteho Cama, dle metriku uz se dlouho stejne vozit nebudete :)

No, právě, už dlouho vozit nebudem, tak jsem to chtěla řešit jen nějak provizorně. Ale golfky, pokud Bugaboo, tak to je dost velká investice, což se mi teď nehodí a v jinou značku zas nemam důvěru v tom ohledu, že by byla O. K. po zdravotní stránce co do anatomie pro dítě a navíc nebejvaj polohovatelný… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 06:48
@Milli_Š píše:
No, právě, už dlouho vozit nebudem, tak jsem to chtěla řešit jen nějak provizorně. Ale golfky, pokud Bugaboo, tak to je dost velká investice, což se mi teď nehodí a v jinou značku zas nemam důvěru v tom ohledu, že by byla O. K. po zdravotní stránce co do anatomie pro dítě a navíc nebejvaj polohovatelný… :(

Levnější a též kvalitní jsou Macleren - nově prodávají Chytrý hračky (odtud beru Bugaboo). Uvažovala jsem nad nimi, ale nakonec vyhrály golfky Bee+, ale vážně jsou dobré. Oproti Bee+ levnější, ale i tak je to investice.

No, v roce a půl ještě vozit chvilku budeš, ne že ne, ale spíš je to na ty golfky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.4.14 06:50
@lucivka píše:
Navazujíc na předchozí zprávu o vyreklamování Cama…mám na prodej zimní (terénní) kola na Cama 3, držák na pití, letní stříšku Breezy a z loňské letní kolekce stříšku a potah (modrá s bíločernými pruhy uvnitř). Ceny v případě zájmu do SZ ;)

Ach jooo… to mě mrzí, loni jsem s tou modrou zaváhala, a pak už nebyla… a letos už asi nevyužiju… už mám nasazenou letní, objednanou i druhou z letošní kolekce, a od podzimu stejně moc v Cameleonovi synek nebude… ještě to promyslím a kdyžtak se večer ozvu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
23.4.14 21:14

Já ten kočár miluju a i po roce se z něj kochám :mrgreen: a jak píšeš @IvonM kámošky kočárky pořád mění- pravda, že nemají Bugaboo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
23.4.14 21:23

@želvice mě je děsně líto, že nám nevydrřel o půl až rok dýl. ALe golfky už stačí a kupovat nový by prostě nebylo až tak rozumný. BTW s MacLaren taky plná spokojenost, ale Cam byl prostě Cam a tu pruhatou stříšku jsem prostě zbožňovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.4.14 21:32

@eva0209 Mrzí mě, že jsem ho rovnou nekoupila už na první dítě, mohlo být vystaráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.4.14 03:18
@želvice píše:
Levnější a též kvalitní jsou Macleren - nově prodávají Chytrý hračky (odtud beru Bugaboo). Uvažovala jsem nad nimi, ale nakonec vyhrály golfky Bee+, ale vážně jsou dobré. Oproti Bee+ levnější, ale i tak je to investice.No, v roce a půl ještě vozit chvilku budeš, ne že ne, ale spíš je to na ty golfky… :think:

A jak jsi spokojená s jízdníma vlastnostma Bugaboo Bee +? Jsem narazila na nějakou starou diskuzi z r. 2011, kde dost kritizovaly ty malý kolečka, že drhnou, drkotaj a hlavně, že se s nima jezdí blbě z kopce prej… Uvažuju právě teď o koupi Bíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.4.14 08:53
@Milli_Š píše:
A jak jsi spokojená s jízdníma vlastnostma Bugaboo Bee +? Jsem narazila na nějakou starou diskuzi z r. 2011, kde dost kritizovaly ty malý kolečka, že drhnou, drkotaj a hlavně, že se s nima jezdí blbě z kopce prej… Uvažuju právě teď o koupi Bíčka…

Tak my ho máme složené v autě, používáme do obchoďáků atd., jako klasické golfky. Na nějaký větší výlet, cestu máme Cama, na brusle jiný kočár… a nepřijde mi, že by byl problematický… naopak, ani slavné golfky Macleren mi neseděly tolik, jako Bee+.

Ale to je asi hodně o tom, kam je chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí