Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonAhoj holky, nemáte některá all black red denim? zvažuji koupi tohoto kočárku, protože je za supr cenu, ale nechtěla jsem denim. Nemáte k němu některá třeba růžovou, bílou či jinou stříšku? Jen bych ráda viděla fota, pro představu.
Cam1 a Cam2 i Cam3 mají naprosto stejné výztuže, něco z toho není originál bugaboo.
Dobrý den. Možná už se to tu někde probíralo, ale přeci se zeptám. Poradítě mi někdo, jestli se u Bugaboo cameleon vždy přeměňuje hluboká korbička pak na sportovní sezení nebo jestli se to prodává zvlášť? Chtěla bych si tento kočárek pořídit použitý, ale potřebovala bych mít korbičku i sportovní sedačku zvlášť, protože když budu potřebovat vyrazit jenom se starším synem (2,5), tak ho v něm povezu, jinak kočárek zamýšlím pro naše druhé dítko, které se teprve narodí. Dvojsezení už pořizovat nechci, nechodíme daleko a malej jezdí na odrážedle, pro něj bude stačit skejtík. Díky moc za případný reakce.
Dobrý den,
Nebudete některá prodávat držák na pití nebo jiné doplňky?
Prosím nabidněte přes sz, děkuji ![]()
@IvonM píše:
Dobrý den. Možná už se to tu někde probíralo, ale přeci se zeptám. Poradítě mi někdo, jestli se u Bugaboo cameleon vždy přeměňuje hluboká korbička pak na sportovní sezení nebo jestli se to prodává zvlášť? Chtěla bych si tento kočárek pořídit použitý, ale potřebovala bych mít korbičku i sportovní sedačku zvlášť, protože když budu potřebovat vyrazit jenom se starším synem (2,5), tak ho v něm povezu, jinak kočárek zamýšlím pro naše druhé dítko, které se teprve narodí. Dvojsezení už pořizovat nechci, nechodíme daleko a malej jezdí na odrážedle, pro něj bude stačit skejtík. Díky moc za případný reakce.
Na lubokou i sportovní verzi je jeden rám. Musela byste si tedy koupit jeden rám navíc, abyste nemusela pořád přehazovat.
Děkuju za reakci.
Mě právě zmátlo, že vidím v nabídkách prodejců obě varianty u sebe. Je tam většinou nafocená korbička i sportovní sedačka kompletní. Takže když vidím inzeráty a je tam fotka s hlubokým lůžkem a korbičkou, tak je prostě jen rám přehozený a jedná se nejspíš o ten samý, že někdo sestaví korbičku nafotí a pak totéž se sportovní částí? Asi nebude běžné, že by někdo kupoval dva rámy, co? Já už jsem z toho výběru kočárků zoufalá
, Bugaboo c. se mi začal jevit jako ideální, až na nemožnost ležení ve sportovní varianě na bříšku, což by mému prvorozenému hodně vadilo, dlouho neuměl sedět a takhle rád jezdil, když měl boudu danou pryč, ale kočárek měl zase jiné mouchy.
@IvonM
Jj to prohodí na vyfocení
on se dá ram koupit i samostatný buď nový nebo občas se objevy z druhé ruky.Ale pokud chcete takto praktikovat tak bych do toho druhého rámu šla, protože při přestavě, že bych měla třeba 2× denně přendávat, tak to je na hlavu ![]()
Jinak kočár je super, neváhejte ![]()
Já měla taky rámy dva… sice jen na chvilku, když jsem přehazovala mezi hlubokou a sportovní (asi tak dva měsíce?) a pak jsem ho prodala…
Naprosto nejlepší kočárek to je, opravdu doporučuju
![]()
Prosím pěkně, nevíte náhodou o někom, kdo by levně prodával funkční kočárek Bugaboo Cameleon? Odešel nám na našem podvozek. Ale jinak veškeré vybavení máme, takže klidně nám stačí buď jen ten podvozek anebo tedy celý, klidně s nulovou výbavou nebo nepěknými barvami, prostě cokoli, kde bude funkční podvozek za rozumnou cenu. Páč 8.000,– za novej se mi dávat nechce
Děkuji všem za případné tipy! ![]()
@Milli_Š
Pochybuji, že seženete a nebo když tak za takovou cenu, že se vyplatí spíš za 7 tisíc koupit nový ![]()
@Milli_Š A co nechat opravit? To by mozna byla lepsi cena nez novy podvozek nebo cely bazarovy kocar ![]()
@Milli_Š A nebo uz rovnou koupit golfky a neinvestovat do tohoto rozbiteho Cama, dle metriku uz se dlouho stejne vozit nebudete ![]()
Takže jsou Bugaboo taky poruchové?
Já na ně doposud četla samou chválu a proto ho chci na druhé dítko. Na prvního jsem měla kočárky čtyři, takže manžel o kočárku nechce ani slyšet natož o novém, ale přesvědčila jsem ho, že tenhle bude už ideální a žádné poruchy mít nebude i když se koupí „Z druhé ruky“. ![]()