Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonFakt jo???
já si ho dnes nakonec přivezla
zítra poprvé vyjedu, už se těšiiim
ted ještě prodat cama, paní si ho nakonec nevzala, manžel ji slíbil novýho tk snad se prodá ![]()
Nevíte některá jestli se dá na rám sedačky BGB Frog nasadit látkový potah BGB Cameleon. Nemáte některá zkušenost? Díky za případnou radu.
@1979radka přímo zkušenost nemám, ale vím že se to dá, hodně tak maminky i froga prodávají s potahama s Cama…
Neprodáváte některá adaptery na autosedačku na bgb cam na maxicosi?
Ahoj holky
chtěla jsem se zeptat, jestli jste dávaly mimča do sportovní verze, když ještě samy neseděly? nerada bych malý odrovnala záda
ale v hlubokým, když nespinká se jí asi už moc nelíbí
děkuju za odpovědi ![]()
@eva0209 Jj, když tam nebude každý den a víc hodin. Vždyť dneska každý jezdí do nákupáku s podvozkem a autosedačkou, přijde mi to totéž. Měla jsem malého na necelou hoďku v pěti měsících. Jinak právě nacvaknem tu autosedačku, v hluboké mi spává a nechce se mi to pořád předělávat :/ Je to tak dvakrát do měsíce max.
@eva0209 ano, davala jsem, ale jen do te lezici polohy a az po pul roce veku. Predtim kdyz se vztekala, tak jsem davala na bricho a vyhled z korby mela paradni ![]()
@Hexe @Petulinaxx děkuju móc
budu jí tam tedy otáčet na bříško
ať kouká
a do nákupáku použiju sedačku, kterou stejně ještě používáme
děkuju ![]()
Na FB pořádá Anna Viktorie fotosoutěž s Bugaboo o doplňky od Bugaboo. Koukněte, třeba vás to zaujme.
Holky, prosím o radu. Kamarádka si sehnala samostatně výztuže na stříšku a samostatně svorky (oboje použité), ale ty pruty (výztuže) se do těch svorek prostě nevejdou (viz foto). ![]()
Prosím, kde je chyba? Má Cam 1 a Cam 2 jinou šířku těch výztuží?
Děkuji
Maminky, prodavam vlozku do kocarku. Minimalne pouzivanou, kdyby nekdo chtel
http://www.chytryhracky.cz/…nk-5318.html