Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@Milli_Š na tech koleckach jsou takova bila plastova „udelatka“ a ta kdyz se posunou, tak se tim ta kolecka zafixuji/zaaretuji-melo by to byt v manualu, nebo na netu, youtube, atd…
Jinak tedy co se poznatků cameleona na týče, tak kdykoliv vrazím dítě do kočáru, usne…teď jsem ho chovala hrozně dlouho na rukou a nechtěl spát, odložila jsem ho na chvíli v chodbě do cameleona a v tu ráno chrněl…
prostě úžasný kočár!
![]()
Jo, jo, taky se přidávam, hned jak jí tam vložim, spí jak zabitá ![]()
Taky se přidávám, ze sportáku mám do ted divnej pocit, ale spinká v tom i bez uvození ![]()
Prosim vas od kolika mesicu muze dite do sportaku bugaboo cameleon?
@carm ja ji tam mela nejdrive v 5m ale je to hrozne brzo, sla zpatky do hluboky. Pal sla v 7mes. Spi hodne v kocarku a ten sportak je na spani dle me spatnej, prijde mi to neprirozeny no
zitra mi prijde x lander ktery dam na terasu a do terenu, tak treba bude spat dyl :-/
Dekuji za info..Mam ten kocar moc rada, ale je pravda, ze ten sportak je trochu zvlastni.Nam jsou 4 mesice, takze to vypada, ze tedy to leto budeme jezdit jeste v hlubokym..
Moje starsi dcera spala ve sportaku dlouho a ted syn (7mesicu) taky spi klidne i 3 hodiny v kuse. Ja jsem se sportakem moc a moc spokojena. ![]()
Prosím o radu
Vybírám kočárek a zatím u mě vede bugaboo cameleon, jednak pro mluví kladné recenze a mě strašně láká ta možnost měnit potahy.
Zajímá mě, a nikde se mi nepodařilo vygooglit odpověď, jestli potahy určené na cameleona sedí na všechny tři generace. Pravděpodobně si ho totiž koupím z druhé ruky už s nějakou výbavičkou, takže jedničku nebo dvojku.