Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@hanapospis tak to asi jo, jak píšu, nejsem vlastník
ale ty nosnosti jsou každopádně hodně podhodnocené a zkusila bych se podívat někam na US stránky.. ![]()
u BgB cameleon 3 píšou 17kg nosnost.. ![]()
Jde hlavne o bezpecnost, doporucuji prendat dite v 6 mesicich, protoze predpokladaji, ze se bude otacet, sedat si apod. Pokud lezi a vejde se, nechala bych ho tam. Ja dcera prendala v pul roce, ale bylo to hlavne tim, ze v hluboke byla vztekla ![]()
Ale presne jak pise @Nataša, EU ma jine smernice na nosnost kocaru nez USA. Treba u Maclarana dela rozdil deset kilo ![]()
Teda holky moc děkuji za rady…no zatím se do korbičky vlezem…ale je tam už „napuclej“…má na sobě kombinézku, je ve fusaku a ještě tam mám vloženou deku…tak mám pocit že je tam jako dost natěsno. Ale také doufám, že už ty kila nepoletí nahoru tak rychle a snad od března bude takové počasí, abychom mohli ven bez fusaku, hned se nám prostor trošilinku zvětší ![]()
Ráda bych do sporťáku tak od května…to nám bude 8 měs…tak uvidíme jaká bude realita.
)) ![]()
Kombinéza, fusak a deka, a to je venku nad nulou? Kolik malýmu je? A jak ho chceš balit, až bude pod nulou? Jak koukám, moje dcera měla teda dost tvrdej odchov…
Body, punočocháčky, kombinéza flaušová, fusak a slabá deka…když je nula a pod…jinak jen fusak a deka.
Malému jsou 4 měsíce
)
Pha to mas velkyho chlapecka, muj ma take 4 mesice, vazi 7.20kg a 68cm. A to rikala dr jak je veliky
. Jinak ono asi zalezi jak ma silnou kombinezku ze? Ja davam malemu bodycko s dlouhym rukavem, puncosky nebo polodupacky, zimni kombinezku a do fusaku a uplne to staci. Fleecovou kombinezku jsem davala kdyz bylo tak 5,6 stupnu nad nulou. Pokud bych mu to oblekla ted, tak pak bych musela dat i tu deku.
Jo a jinak v korbicce ma jeste hodne mista. Do 6 mesicu to vidim uplne v pohode.( jeste navic pocitam ze se za chvile uz zacne oteplovat, a budeme sundavat svrsky.)
No my mame takoveho obrika ![]()
My měli už ve 3. měs 7600g
plně kojen.
Jinak take doufam ze se bude brzy oteplovat…hlavne kvuli prckovi a vycházkám. I když dnešek tomu faaakt nenasvědčuje ![]()
Prosíííím poradte… malý bylo v neděli 5 měsíců, má 7kg ale je dlouhá a ve fusau lodger je na dýlku v korbě naknop a ručičky nemůže dát podél těla a ječí, můžu ji dát do sportáku do lehu??? poznámky typu proč atd prosím nevytahujte…nejspokojenější je když může koukat a do z hluboký bohužel nejde a přes den mi neche spát a akorát ječí když někam jedem…
@Kačka H píše:
Prosíííím poradte… malý bylo v neděli 5 měsíců, má 7kg ale je dlouhá a ve fusau lodger je na dýlku v korbě naknop a ručičky nemůže dát podél těla a ječí, můžu ji dát do sportáku do lehu??? poznámky typu proč atd prosím nevytahujte…nejspokojenější je když může koukat a do z hluboký bohužel nejde a přes den mi neche spát a akorát ječí když někam jedem…
ja dala mladyho do sportaku, kdyz mu byly ctyri mesice. byl v lehu a chvilkama i v pololehu a byl klid, protoze videl
a taky mame lodgera ![]()
@martek01 super děkuji moc
ona právě taky nejradši aby všechno a na všechny viděla ![]()
@Kačka H
dala bych ho do sportaku bez problemu do lehu. Nevidim problem.
Muzu se zeptat jak jste dlouzi? My se tam jeste ve fusaku v 9ti mesicih vlezem. Jsme asi pidi mini
Ale uz chci prechazet do sportaku aby krasne videl ven
![]()
Měříme 68cm, já vim že je korbička asi nějakých 77cm ale s tim fusakem a když je mráz (bydlíme na horách) a dám ji deku tak ječí jak siréna
A ještě jedna věc.. jsem blbá nebo ten sporták sama nesložim? Mám už všechno ale jak tam jsou ty háčky do kterých se dává ten sporák tam tu druhou část tam prostě nedám, už jsem si od toho popruhu odřela ruce…