Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2494
6.8.12 22:05
@hanapospis píše:
vyslict kocarek a hodit vse do pracky :mrgreen: :mrgreen:

az tak??? :mrgreen: a na kolik???
a jak demontuju strisku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
6.8.12 22:10
@martek01 píše:
az tak??? :mrgreen: a na kolik???
a jak demontuju strisku???

tak strisku normalne vysleces. Dole u te plastove konstrukce jsou takove gumicky ty odhaknes a vysleces boudicku..
ja prala na 40C 1200 otacek a bez problemu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.8.12 18:55

Fusak

Jdu si pro radu :-D
Trochu divny dotaz na to ze venku je 40 stupnu, ale - jaky pouzivate fusak do sportaku? V hluboke jsem mela neoriginalni a sel tam v pohode, do sportaku moc nepasuje, tak by me zajimalo, jaky pouzivate, nekde jsem cetla ze ten origos neni moc teply, tak aby mi dite v zime neumrzlo :-D Nebo je v pohode?

Diky za rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
19.8.12 20:44

Ahojky, já to teď taky řeším. Kočár jsem koupila 10 měsíců starý a paní co ho měla přede mnou mi poradila toto, že pasuje do autosedačky, do vajíčka i do sporťáku (což jsem vlastně chtěla, ať nemusím kupovat do vajíčka zvlášť), pořád jsem váhala, ale když jsem si přečetla o tom materiálu Outlast, tak asi nakonec opravdu vyhraje. Jinak holky, co jsem pročítala diskuze, hodně doporučují Lodger.
Zde odkaz: http://www.dita-angel.cz/…sive-outlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
19.8.12 21:34

Jj, mame Lodger Bunker a super i do sportaku ;-)
jeste chci ale poridit nanoznik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
20.8.12 08:01

Já mám taky Lodger Bunker, ten je super. Mám i origoš BGB, ale ten jsem ještě nevyzkoušela, protože v zimě jsme měli ještě hluboký. Tak uvidíme, který bude víc vyhovovat. Já jsem si nechala ušít nánožník od paní na MMB a je to super, skvěle sedí a je i trošku vyteplený, udělala mi ho v úplně stejné barvě jako kočár, takže vypadá fakt dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
8.9.12 09:44

madlo u cameleon 3

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak je to s madlem u cameleon 3-musí se také vyndavat celé, nebo už jde jen odepnout na jedné straně a dítku „otevřít“ jako třeba „branku“?Na fotkách to vypadá, že už se celé odepínat nemusí… :nevim: Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
9.9.12 08:19

Musi se odepinat cele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.9.12 09:13

@martek01 děkuju za odpověď-pak jsou tedy všechny informace zmateční…Včera jsem ho objednala, přijde za 8-12týdnů…I prodavač mi tvrdil, že má madlo kloub, takže se dá otevřít, jako je na fotce, na youtube jsem našla video, kde to také ukazují(někdy ve 30. vteřině klipu)… :nevim: No tak to je škoda, počítala jsem s tím, že bude „jako branka“-s vyndavacím madlem nemám moc dobrou zkušenost-pořád jsme ho zapomínal buď doma, nebo zase v autě…vyhovujemi to co je na quinnym xtra, takhle jsem si to nějak představovala i u BB C3…no jo, tak nic není dokonalé, že-) Děkuji za info

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
9.9.12 16:28

@xxLeninka
aha, to je trojka :lol: tak to nevim, ten nemam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.9.12 22:44

@martek01 aha, já myslela, že se o trojce bavíme-))) tak to je dobrý :mrgreen: Asi jsem to napsala nesrozumitelně-pardon… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.9.12 14:15

@xxLeninka ano,madlo na cam3 ide otvárať na klb a nemusí sa dávať celé dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
11.9.12 21:41

@andrea999 dekuji,to Je dobra zprava!-))) Ty uz ho mas doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.9.12 19:18

@xxLeninka no ešte nemám, lebo mám objednaný all black a zatial su na sklade
len strieborné…mne by mal prísť okolo 17.septembra, už sa ho nemožem dočkať :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
12.9.12 20:16

@andrea999 no tak to se Ti nedivím, že se těšíš-)) Já se taky těším, ale objednali jsme o víkendu a má přijít až za 8-12 týdnů… :nevim: mimi čekáme v březnu, takže já si ještě počkám… :think: to mi pak dej vědět, jak jsi spokojená, popř. i fotku ;) all black je taky super, hlavně neokoukaný, přeci jenom ty stříbrné konstrukce jsou všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí