Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@hanapospis píše:
vyslict kocarek a hodit vse do pracky![]()
az tak???
a na kolik???
a jak demontuju strisku???
@martek01 píše:
az tak???a na kolik???
a jak demontuju strisku???
tak strisku normalne vysleces. Dole u te plastove konstrukce jsou takove gumicky ty odhaknes a vysleces boudicku..
ja prala na 40C 1200 otacek a bez problemu ![]()
Jdu si pro radu ![]()
Trochu divny dotaz na to ze venku je 40 stupnu, ale - jaky pouzivate fusak do sportaku? V hluboke jsem mela neoriginalni a sel tam v pohode, do sportaku moc nepasuje, tak by me zajimalo, jaky pouzivate, nekde jsem cetla ze ten origos neni moc teply, tak aby mi dite v zime neumrzlo
Nebo je v pohode?
Diky za rady ![]()
Ahojky, já to teď taky řeším. Kočár jsem koupila 10 měsíců starý a paní co ho měla přede mnou mi poradila toto, že pasuje do autosedačky, do vajíčka i do sporťáku (což jsem vlastně chtěla, ať nemusím kupovat do vajíčka zvlášť), pořád jsem váhala, ale když jsem si přečetla o tom materiálu Outlast, tak asi nakonec opravdu vyhraje. Jinak holky, co jsem pročítala diskuze, hodně doporučují Lodger.
Zde odkaz: http://www.dita-angel.cz/…sive-outlast
Jj, mame Lodger Bunker a super i do sportaku ![]()
jeste chci ale poridit nanoznik…
Já mám taky Lodger Bunker, ten je super. Mám i origoš BGB, ale ten jsem ještě nevyzkoušela, protože v zimě jsme měli ještě hluboký. Tak uvidíme, který bude víc vyhovovat. Já jsem si nechala ušít nánožník od paní na MMB a je to super, skvěle sedí a je i trošku vyteplený, udělala mi ho v úplně stejné barvě jako kočár, takže vypadá fakt dobře ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak je to s madlem u cameleon 3-musí se také vyndavat celé, nebo už jde jen odepnout na jedné straně a dítku „otevřít“ jako třeba „branku“?Na fotkách to vypadá, že už se celé odepínat nemusí…
Děkuju…
@martek01 děkuju za odpověď-pak jsou tedy všechny informace zmateční…Včera jsem ho objednala, přijde za 8-12týdnů…I prodavač mi tvrdil, že má madlo kloub, takže se dá otevřít, jako je na fotce, na youtube jsem našla video, kde to také ukazují(někdy ve 30. vteřině klipu)…
No tak to je škoda, počítala jsem s tím, že bude „jako branka“-s vyndavacím madlem nemám moc dobrou zkušenost-pořád jsme ho zapomínal buď doma, nebo zase v autě…vyhovujemi to co je na quinnym xtra, takhle jsem si to nějak představovala i u BB C3…no jo, tak nic není dokonalé, že-) Děkuji za info
@martek01 aha, já myslela, že se o trojce bavíme-))) tak to je dobrý
Asi jsem to napsala nesrozumitelně-pardon… ![]()
@xxLeninka ano,madlo na cam3 ide otvárať na klb a nemusí sa dávať celé dole
@andrea999 dekuji,to Je dobra zprava!-))) Ty uz ho mas doma?
@xxLeninka no ešte nemám, lebo mám objednaný all black a zatial su na sklade
len strieborné…mne by mal prísť okolo 17.septembra, už sa ho nemožem dočkať ![]()
@andrea999 no tak to se Ti nedivím, že se těšíš-)) Já se taky těším, ale objednali jsme o víkendu a má přijít až za 8-12 týdnů…
mimi čekáme v březnu, takže já si ještě počkám…
to mi pak dej vědět, jak jsi spokojená, popř. i fotku
all black je taky super, hlavně neokoukaný, přeci jenom ty stříbrné konstrukce jsou všude…