Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonJako podložku používám Emitex Moby. Perfektně tam sedí, má jednu teplejší stranu, druhou bavlněnou, ta je super na léto.
Devcata, prosim vas, netusite nahodou nejaka, jak kdyz chci ze sportaka udelat hlubokej kocar, jak z toho ramu sundat krome tech suchacu jeste ty dva popruhy, co jsou tam navliknuty? Jak se to da vyvliknout? Pochybuju, ze by tam ta sportakova cast zustavala tak volne plandat pod korbickou… ![]()
Ty popruhy tam zustavaj, ne? akorat jsou namotany na ten ram. uz si to presne nepamatuju, ale urcite tam zustavaj ![]()
@Milli_Š
jj, mame je namotane na tom ramu. Zustavaji tam.
Kamaradka pak malou v hluboke pripoutavala nez presla do sportaku.. kdyz sama sedela a jeste ji nevyrostla z hlubokeho ![]()
No jo, tak pak jina otazka, jak ale od tech popruhu oddelim ten sportak??? ![]()
Jee, holky dekuju! Uz jsem na to prisla! Oni se muzej vyvliknout tak, ze se provliknou tou dirou v ty sedacce… Diky, diky! Mozna konecne slozim kocar!
![]()
Já ji mám taky ve sporťáku a je super. Malé se tam super spinká
![]()
Ahoj, právě jsem se přihlásila do diskuze a hltám všechny vaše příspěvky k Bugaboo cameleon. Musím říct, že jsem kočárek na živo viděla zatím je jednou a jeho velka korbička mě naprosto uchvátila, takže jsem moc ráda za všechny vaše kladné zkušenosti s jeho korbou ovladatelnosti a dokonce je tu i vicero optimistických příspěvku s použitím v terému. Jsem nastávající maminka, teprve první dítko a čekáme asi holčičku s termínem na konci prosince. Proto hledame kočárek s velkou korbičkou a dobrými koly do zimy. Nevidím problém s jeho „sněhovými“ koly, ale pravda, vyzkoušený to ještě nemám
Myslím, že po Praze je to kočár ideální! I s tím zajet si do Prokopského údolí nebo někdy do hor. Velký kombinovaný kočárky mě trochu děsí. Mám jen 158 cm a potřebuju lehouký váhově a lehce ovladatelný, takže jsem nadšená, že tady čtu tolik kladů!!
Jen přemýšlíme koupit již použitý kočárek, nemáte prosím někdo zkušenosti už s použitým bagyboo cameleon? Kolečka vydrží? Hlavně ty malý..záruka nevím jak trvá dlouho a kdyby byl bez záruky, netušítě někdo zda je servis o mnoho dražší? četla jsem tady, že jsou maminky, které ho mají již 2,5 roku to je výborný a je ještě někdo kdo má 1 kočárek i 3-5 let a je stále funkční? Jezdila bych s nim hodně po městě, to jo, raději pěšky než MHD
i když v zimě nevím jak snadno to půjde. Moc děkuji za doporučení!
Já mám chameleona už na 3.dítě. Je pravda, že jsme hodně jezdili - i 10 km denně, takže malá přední kolečka jsme ojeli dostatečně, vyměnili za nové a zase jezdí jako nový:o) Cenu servisu sice neznám, ale stalo se, že nám s ním v letadle asi nějak bouchli a nešel pak skládat. Už po záruční době jsme si ho chtěli nechat opravit a oni nám z Holanska poslali úplně novou konstrukci (mám teda téměř nový kočár - z původního mi zůstaly jen zadní kola a rám:o)- navíc teď máme doma Donkeyho, takže chameleona musím prodat (se sem nějak nevejdeme:o))) Takže kdybys měla zájem (zimní kola mám samozřejmě taky a ještě spoustu dalších věcí…:o)
Ahoj Blani, děkuji Ti moc za příšpěvek a informace. Psala, jsem, asi se to nezobrazí tak rychle napíší, to už snad bude vidět..
Předám tvůj navrh muži, kvůli ceně a pro něj i prapodivném a tvrdí, že i malém vzhledu kočárku, se mu moc nezamlouvá. Chtěla jsem se zeptat, pamatuješ si za jak dlouho Vám dorazila nová konstrukce z Holandska? Měli jste mezi tím nahradní kočárek?
Moc Ti děkuji a je neuvěřitelné, že máte 3 děti, to musí být doma veselo. ![]()
@Dimko píše:
Ahoj Blani, děkuji Ti moc za příšpěvek a informace. Psala, jsem, asi se to nezobrazí tak rychle napíší, to už snad bude vidět..Předám tvůj navrh muži, kvůli ceně a pro něj i prapodivném a tvrdí, že i malém vzhledu kočárku, se mu moc nezamlouvá. Chtěla jsem se zeptat, pamatuješ si za jak dlouho Vám dorazila nová konstrukce z Holandska? Měli jste mezi tím nahradní kočárek?
Moc Ti děkuji a je neuvěřitelné, že máte 3 děti, to musí být doma veselo.
A dyť všude píšou, jak má Bugaboo jednu z největších korbiček! A i po anatomický stránce je pro dítko to nejlepší! ![]()
Jinak, já jsem koupila kočárek asi šestiletý už, tak doufam, že se mi hned nerozpadne
Zatim vypadá k světu…
Ano, proto se líbí mě.
Korbička je obrovská, ale neviděli jsme jak vlastně vypadá sporťák s babym uvnitř v reálu a na obrázcích se zdá sporťák malý…tuhle zkušenost nemáme, mě se ovšem líbí všechny napsaný pozivitva o bagyboo, díky za tvé!! ![]()