Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@Betyna81 píše:
A risknuly byste to z toho origoš webu?
Hele mrkni na mk, je tam hrooozně dlouhá diskuze o bugaboo a spousty holek kupuje ze zahraničí. http://www.modrykonik.cz/…o-odskusany/
Mam cameleona dovezeneho ze zahranici, jedine ceho bych se bala je reseni reklamaci a zarucniho servisu.
@Betyna81 Už je to starší diskuze, prolítni třeba posledních pár stránek, nebo rovnou hoď dotaz. Dost často tak probíhají i hromadné objednávky, bývá sleva a ještě levnější poštovné.
Je to super kočár, chybu neuděláš ![]()
@martek01 Ahoj, psala si ze Oliver uz je ve sportaku, tak se chci zeptat, jestli mu nevadi ty nozicky nahoru? Ja zkousela sportak dnes poprve, Viki bude zitra 8 mesicu a prijde mi hrozne malinka… Ji to teda nevadilo, to spis mne
A od tchyne jsen si samozrejme vyslechla neco o tyrani deti atd.
@elfans píše:
@martek01 Ahoj, psala si ze Oliver uz je ve sportaku, tak se chci zeptat, jestli mu nevadi ty nozicky nahoru? Ja zkousela sportak dnes poprve, Viki bude zitra 8 mesicu a prijde mi hrozne malinka… Ji to teda nevadilo, to spis mneA od tchyne jsen si samozrejme vyslechla neco o tyrani deti atd.
My máme sporťák asi tři dny, malá bude mít 8 měsíců příští týden a taky to vypadá docela legračně, jak jí trčí jenom ty nožičky. No, babička se mě taky ptala jestli je to normální, ale malá spinká v pohodě, řekla bych že je to pro ni pohodlné. Já jsem se na to ptala doktorky, ještě než jsem kočárek kupovala a bylo mi řečeno, že to ničemu nevadí, že mi taky nespíme úplně narovnaní a mimča jsou zvyklé v klubíčku. Tak snad to na závadu není.Už to tak má spousty kočárů, tak asi výrobci ví, proč to tak vyrábějí ![]()
@elfans nevadi mu to, myslim si spis ze naopak, ze to je hodne pohodlny. hlavne ze v tom polosedu muze koukat na auta a psi, to se mu libi
a ve spanku ma nozicky pekne pokrceny do stran. on je proti holcice od @Tedys jeste fakt malinkej, tak v leze jeste pres ten roh ani nedosahne. pro me je dulezity, ze ma zadicka na rovine a ty pokrceny nohy jsou dle slov fyzioterapeuta naprosto v poradku, naopak neni pro nas zdrave spat natazeny na rovine jako luk ![]()
@martek01 Je tak dekuji. Tak Vikul taky nespi narovnana, spis jako zaba:) Chodidla u sebe a kolena od sebe, takze spis pocitove je to pro me divny.
@elfans to je presny nazev te polohy: zaba ![]()
dneska ti ho klidne vyfotim, ju? ![]()
@martek01 Dekuji, ja se dnes ptala doktora, co si o tom mysli. Pry pokud ma pater rovne, tak je to v poradku.Btw Oliver uz je kus chlapa;)