Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2494
24.4.12 17:39

ja Babypark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
24.4.12 18:41

A risknuly byste to z toho origoš webu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
24.4.12 19:07
@Betyna81 píše:
A risknuly byste to z toho origoš webu?

Hele mrkni na mk, je tam hrooozně dlouhá diskuze o bugaboo a spousty holek kupuje ze zahraničí. http://www.modrykonik.cz/…o-odskusany/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.4.12 20:14

Mam cameleona dovezeneho ze zahranici, jedine ceho bych se bala je reseni reklamaci a zarucniho servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
24.4.12 21:19

@elfans díky, 300 stránek :mrgreen: to ma co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
24.4.12 21:24

@Betyna81 Už je to starší diskuze, prolítni třeba posledních pár stránek, nebo rovnou hoď dotaz. Dost často tak probíhají i hromadné objednávky, bývá sleva a ještě levnější poštovné.
Je to super kočár, chybu neuděláš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
1.5.12 20:58

@martek01 Ahoj, psala si ze Oliver uz je ve sportaku, tak se chci zeptat, jestli mu nevadi ty nozicky nahoru? Ja zkousela sportak dnes poprve, Viki bude zitra 8 mesicu a prijde mi hrozne malinka… Ji to teda nevadilo, to spis mne :nevim: A od tchyne jsen si samozrejme vyslechla neco o tyrani deti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
1.5.12 21:10
@elfans píše:
@martek01 Ahoj, psala si ze Oliver uz je ve sportaku, tak se chci zeptat, jestli mu nevadi ty nozicky nahoru? Ja zkousela sportak dnes poprve, Viki bude zitra 8 mesicu a prijde mi hrozne malinka… Ji to teda nevadilo, to spis mne :nevim: A od tchyne jsen si samozrejme vyslechla neco o tyrani deti atd.

My máme sporťák asi tři dny, malá bude mít 8 měsíců příští týden a taky to vypadá docela legračně, jak jí trčí jenom ty nožičky. No, babička se mě taky ptala jestli je to normální, ale malá spinká v pohodě, řekla bych že je to pro ni pohodlné. Já jsem se na to ptala doktorky, ještě než jsem kočárek kupovala a bylo mi řečeno, že to ničemu nevadí, že mi taky nespíme úplně narovnaní a mimča jsou zvyklé v klubíčku. Tak snad to na závadu není.Už to tak má spousty kočárů, tak asi výrobci ví, proč to tak vyrábějí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
1.5.12 21:32

A takto si tam dneska lebedila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
2.5.12 07:42

@elfans nevadi mu to, myslim si spis ze naopak, ze to je hodne pohodlny. hlavne ze v tom polosedu muze koukat na auta a psi, to se mu libi :mrgreen: a ve spanku ma nozicky pekne pokrceny do stran. on je proti holcice od @Tedys jeste fakt malinkej, tak v leze jeste pres ten roh ani nedosahne. pro me je dulezity, ze ma zadicka na rovine a ty pokrceny nohy jsou dle slov fyzioterapeuta naprosto v poradku, naopak neni pro nas zdrave spat natazeny na rovine jako luk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
2.5.12 08:03

@martek01 Je tak dekuji. Tak Vikul taky nespi narovnana, spis jako zaba:) Chodidla u sebe a kolena od sebe, takze spis pocitove je to pro me divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
2.5.12 08:38

@elfans to je presny nazev te polohy: zaba :mrgreen:
dneska ti ho klidne vyfotim, ju? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
2.5.12 16:03

tak tady jsou slibene fotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
2.5.12 17:20

@martek01 Dekuji, ja se dnes ptala doktora, co si o tom mysli. Pry pokud ma pater rovne, tak je to v poradku.Btw Oliver uz je kus chlapa;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
2.5.12 18:21

@elfans no je velikej, jeste mu neni pul roku a ma 7,8 kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie