Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@martek01 píše:
@elfans no je velikej, jeste mu neni pul roku a ma 7,8 kilo
Jo, tak to Theuška není asi o moc větší, my máme 7,5 kg ![]()
@Tedys píše:
Jo, tak to Theuška není asi o moc větší, my máme 7,5 kg
Stejně, přesně 7,5kg v osmi měsících.
holky, davate neco prckum pod hlavu a zada? Alvaro tam byl dneska jen v bodycku a kdyz jsem ho vytahovala, tak mel zada uplne propoceny, tak uvazuju bud nad plinou, nebo nad tou letni vlozkou ![]()
Já jsem tam zatím neměla nic a malá byla taky dost upocená. Taky přemýšlím nad nějakou tou vložkou. Ta plena tam asi moc dobře držet nebude.
presne, ta plena tam drzet nebude ![]()
jenze ta origos vlozka stoji 13stovek
a nevim, jestli se fakt vyplati ju poridit ![]()
Na MMB hodně maminek šije na zakázku i na Bugaboo a vychází to levněji. Tak jedině se zkusit podívat tam.
Já tam tu plenku dala na šikmo, jako kosočtverec a myslím, že to stačí, pod ni to drží.
zkusim tu plinku.
na mmb sem koukala, ale to jen obyc bavlna, BGB to ma nejaky vymakanejsi ![]()
Ahojky, uz nejakou dobu taky jezdime ve sportaku..... Chtela jsem se zeptat, jestli budete porizovat nebo jaky mate jarni-letni fusak? Diky! ![]()
no ja mam Lodger bunker, takze kdyz vyndam zimni vlozku, mam jarni fusak. a na leto mam od Lodgeru bavlnenou deku
To je sikovny. Ja mam prave jen ten BGB zimni fusak…tak ted nevim, jaky poridit. Skoda ze nedelaji BGB letni fusky ![]()
Zni to blbe co-letni fusak?
proste nevim co do toho sportaku na ted , teda az bude kolem tech 18 stupnu…jestli staci jen nejaka deka, tu mi bude ale zase odkopavat, tak nejakej ten tenci fusak. Uz jsem na nejaky koukala, ale nejak mi nic nepadlo do oka - hlavne barevne…
Já jsem si nechala ušít nánožník, paní mi ho ušila úplně ve stejném potahu PINK, jak mám, takže vypadá jak origoš. Šila mi i stříbrnou letní stříšku, tak mám nánožník kombinovaný se stříbrnou. Jinak budu dávat asi normálně nějakou deku a mám taky Lodger bunker.