Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@xxLeninka jasné,napíšem a dám foto
…tak ty máš ešte čas, ja teraz jazdím s pluskom, starý cam som predala, aby som kúpila na zimu trojku, tak už ho budem potrebovať, lebo malá má pol roka a už to na teplo moc nevyzerá ![]()
ešte vyriešim fusaky a može byť zima ![]()
Ahoj holky,
mate nektera zkusenost s bugaboo cameleonem v letedle?
Mame 12.10 letet na tyden do zahranici. Maly bude mit 6mesicu 10.10. Premyslime zda poridit kvuli ceste nejake golfky nebo sportak ci to zvladneme s bugaboo. Maleho mame stale v hluboke korbicce a myslim ze tam jeste par mesicu vydrzi. Myslim si ze je jeste docela maly na sportak..
a hlavne je v hluboke korbicce spokojeny a ma tam sve pohodli…
Resime ale zda nam kocarek vezmou pod letadlo, kdyz se sklada do dvou casti. Mame i tu cestovni tasku. Kdybychom ji vzali sebou muzeme kocarek do ni slozit pred letadlem nebo ho budeme muset odbavit predem (zaplatit zavazadlo) a pak byt az do odletu bez kocarku?
Radeji bych letela s tou taskou, sama vim jak zachazi se zavazadly mam strach o poniceni kocarku
![]()
Mate nektera zkusenoti? Letime s ryanairem tam a wizzairem zpet.
Dekuji moc za rady
Příspěvek upraven 28.09.12 v 20:00
S kocarem jsem jeste neletela, ale obema spolecnostmi mnohokrat a co jsem tak videla lidi s kocarem - pred letadlem ho odevzdali do zavazadloveho prostoru, pri priletu jak kdy, nekdy jim ho dali zpet jeste u letadla, nekdy az u vydeje zavazadel…
@hanapospis kamarádka letěla s malým…ale nejsem si jistá, co měla za kočárek, zda golfky nebo sporťák, šla s ním až k letadlu, ale tam ho musela složit a odevzdat stevardům…při výstupu z letadla jí ho zase dali. Zeptej se na aerolinkách, ať máš jistotu
Letěli jsme a v pohodě
Nechali jsme ho rozložený na dvě části a vždy obě části i dostali zpět
Malému bylo 6 měsíců.
@hanapospis My jsme leteli minuly tyden s tureckou „nizkonakladovkou“. Kocar teda mame v jedny casti (ale u odbaveni v Praze se nas ptali, jestli nema dve, takze by to taky urcite zvladli vyresit), ale bylo to tak, ze jsme dosli az to „tunelu“, tam u dveri letadla si ho vzali a odnesli do zavazadlovyho prostoru, a pak ho prepravovali jako zavazadlo a vraceli ze specialnich dveri vedle pasu na kufry - to bylo stejny cestou tam i zpet.
Jako ja osobne bych zniceni tak drahyho kocaru neriskovala - nevim, jak tezka je taska, ale asi bych si ji vzala a pred odevzdanim do ni kocar zapakovala (myslim, ze to nebude problem a nebudete muset priplatit zavazadlo - spis budou radi, ze se jim s tim bude lip zachazet; ale to samosebou nevim jiste).
Jinak ja jsem musela dceru vyndat z korby v peti mesicich (nevesla se) a bylo to v lednu, a taky to ve sportaku ve fusaku prezila. Cili pokud stejne planujes kupovat golfky (a nejedete tam na mesic), tak bych na tech par dni zvazila koupi levnejsich a skladnejsich golfek. Dite stejne bude mit tolik podnetu, ze bude spat kdekoli, co tak znam treba reakce nasi dcery na cestovani ![]()
Ja s cameleonem nikdy nepoletim a koupim si nebo pujcim nejake golfky. Vim, jak s tim v letadle zachazeji a nerada bych, aby mi znicili muj milovany kocar
Litame docela casto, s Easyjetem, zatim se nestalo, ze by kocarek ponicili. Jednu vec ale delam, obaluju obe drzadla kocarku igelitovou folii. Jednou se mi stalo, ze prave na tom hornnim drzadle bylo skrabnuti, trochu se to zacalo drolit, tak uz si davam pozor.
Já jsem zástupce letecké společnosti, ale bohužel ne low costu, takže nevím, zda to tam nemají nějak specifické, každopádně jsem několik let dělala na odbavení a zažila už různé postupy „odbavení kočárku“, každá letecká společnost si to určuje sama, takže jsou drobné nuance. Na kočárek máte právo, čili rozhodně za něj nic neplatit. Zpravidla nechávají kočárek až k letadlu, někdy ho označí již na odbavení zavazadel, ale nechají vám ho až ke vchodu do letadla, tam ho agent odebere a vloží do speciální přihrádky na zavazadla tohoto charakteru, čili ne dohromady s ostatními kufry… Po příletu kočárek zas u výstupu z letadla dostanete, kdyžtak se o něj hned hlašte! Ze zkušenosti bych ale pro jistotu před letadlem kočár složila a vložila do té tašky, co na něj máte. Jak tu již bylo někým zmíněno, agent bude jedině rád, že se mu s tím lépe manipuluje a vy budete klidnější, že je kočár chráněn a nic se mu nestane… Od kočárku byste každopádně měla mít také nějaký ústřižek od zavazadla, na jeho základě ho může případně dohledat, kdyby byl nějaký problém…
@xxLeninka tak posielam ti foto…trojka je super, hlavne to madlo a skladanie…konštrukcia osamote zacvakne a drží, kolečká sa super dávajú dole a naspäť a predné sú odolné voči kamienkom…sedačka je polstrovaná a pásy sú iné, lepšie…celkovo je to lepšie v porovnaní s cam. plus…z mojej strany spokojnosť ![]()
@andrea999 děkuju za foto!!! hm, hm, závidím že už ho máš doma
takže jsi teda spokojená, jo? No a to madlo teda jde oddělat jen na jedné straně a otevřít jako branka, že? jako že se nemusí vyndavat jako u předchozího celé? a co košík, přijde Ti lepší? A co Tvé děťátko, jak si v tom lebedí?(pardon, za pomněla jsem, jestli čekáš, nebo už máš…
) A skládání jde rychle? v čem jsou jiné pásy? na ty jsem se totiž blbec nezaměřila, takže nevím…
každopádně díky za info a užívej si ho-))) Já zorvna koukám po látkách, že bych si nechala ušít nějaký pěkný potah na boudičku a sporťák-myslíš, že má stejné rozměry, jako předchozí verze? Díky a hezkou sobotu! ![]()
Krásný, no já jsem moc spokojená i se dvojkou, takže měnit už nebudu, ale moc se povedl
![]()
Dobrý den, podle diskuze co jsem zde četla vypadáte, jako bgb odborník
ráda by jsem se optala jestli nemáte zkušenost i s ježděním kočárku na bruslích? manžel rád bruslí a při výběru kočárku to vždy klade na první místo. já jsem z bgb očarovaná a on by pořád vybíral dál… čekáme první miminko a ráda bych byla, aby byl nejlepší ve všem
také by mě zajímalo, jestli na ty malá kolečka prodávají zimní, nebo jestli se jedná jen i o ty velká? no a do třetice
kde jste bgb pořídila a pokud není tajemství za kolik peněz? děkuji strašně moc
![]()
Dobrý den, mohu se optat kde na ebay jste si pořídila neorigoš stříšku? a prozradíte na kolik vyšla ta paráda?
děkuji moc
Já s bgb vyrazím do ulic až za měsíc, takže ti neporadím, jen vím, že holky co chodí hodně na brusle si nemůžou vynachválit jané slalom, je to kočár dělaný přímo na sport, jak se jezdí na bruslích s bgb to fakt netuším, ale jestli jsi očarovaná, těžko si budeš vybírat jiný kočár. Bug je prostě bgb!!! ![]()