Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16244
18.1.13 11:54
@Kačka H píše:
A ještě jedna věc.. jsem blbá nebo ten sporták sama nesložim? Mám už všechno ale jak tam jsou ty háčky do kterých se dává ten sporák tam tu druhou část tam prostě nedám, už jsem si od toho popruhu odřela ruce…

musis to dat na bok a jako by na to kleknout (na ten ram). Ono se to trosku prohle a pak to tam das. Jinak to tam nedas. Je to tak i v navodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
18.1.13 11:59

http://www.youtube.com/watch?…
tady to mas ve 4:30minute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.1.13 14:39

Přesně tak, rám na bok a kleknout, jinak to tam nejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.3.13 13:53

Ahoj, poradíte mi některá s podložkou pro Cameleon? Máme ho objednaný, ale nějak se neorientuji, zda-li se do hluboké korby musí dávat ještě nejaka matrace nebo podložka a k čemu vlastně. A pokud ano, co používáte? Mate originál nebo stačí nejaka normální? Díky za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.3.13 14:00

@lucivka soucasti hluboke korby matrace je, ja si dokoupila akorat prosteradla na vymenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
8.3.13 14:08

Ano matrace už je tam, já na ní dávala akorat látkovou barevnou plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.3.13 14:48

@Petulinaxx, @vendy111 super, díky za ifo, tak to nebudu zatím řešit a udělám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.3.13 21:34

Ahoj, mám ještě jeden dotaz pro vás zkušenější. Šly byste do koupě této nové letní stŕšky?
 http://www.malvik.cz/…ecni-striska

Malý se má narodit v květnu a docela se mi líbí ta idea, že mu tak nebude takové vedro a když budeme na chalupě a bude spát ve stínu pod stromem, tak na něj nebude moci žádný hmyz. Díky za radu, jde mi o to jestli to nejsou vyhozené peníze a nestačí původni letní stříškou, kterou jsem měla v plánu koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.3.13 22:31

Ja ji planuju koupit take. Jinak samozrejme staci i ta klasicka letni co byli i predtim a na to dat moskyteru, to jsem delala u dcerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
12.3.13 08:43

Ja jsem si ji taky objednala, tak jsem zvedava, jaka bude :think: jen me stve ta dlouha cekaci doba-i kdyz do leta casu dost-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.13 09:02

@xxLeninka @Viicky - tak my to asi taky zkusíme, na kočár taky ještě čekáme, tak by to mohlo dorazit dohromady. Je Škoda, že už ji někdo nemá, slyšet zkušenosti a postřehy by bylo fajn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
12.3.13 11:59

@lucivka to je pravda, to by bylo fajn, ale já myslím, že bude super :palec: My čekali na dodání kočárku 3 měsíce a teď co jsem objednávala stříšku, tak nám bylo řečeno, že to taky bude trvat 8 týdnů, tak snad do léta dorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.13 12:19

@xxLeninka - No tak to je mazec, na netu mají 4 týdny. My kočár objednávali teprve před 2 týdny a říkali 6 až 8 týdnů, tak doufám, že to nebudou ty 3 měsíce :cert: skončila jsem na rizikovým a kdyby se prcek narodil o něco dřív, tak, tak nechci skončit se šátkem. Jdu objednat stříšku, ať je do léta doma a na malýho pak nepadaj pod švestkou hmyzáci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
12.3.13 12:26

@lucivka to jsem nechtěla děsit-já to nekupovala v malvíku, ale v annaviktore.cz protože tam mám zákaznickou kartu s 8% slevou-tam jsem kupovala i kočárek. Malvík má asi jiné dodací lhůty! pokud píšou 4 týdny, tak to tak bude. V annaviktorie přímo i psali 6-12týdnů a paní mi psala, že to bude těch 8 (ale to mi psala i u kočárku a byly to nakonec ty 3 měs)…Tak hlavně ať všechno dobře dopadne a miminko se narodí tak akorát-já už to mám DOUFÁM :! za pár… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.3.13 12:56

@xxLeninka - díky, taky držím palec a přeju rychlý porod bez komplikací, ať všechno klapne, jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí