Kočárek Bugaboo Cameleon – zkušenosti

• Fotoalbum (41)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
21.4.13 11:29

Ahoj Hexe, potahy sedi na vsechny Cam 1,2 a 3. Ja mam dvojku a potahy mam ted uplne nejnovejsi co vysli s Cam3. Jakakoliv vybavicka navic je super, to se hodi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
21.4.13 11:49

@carm
My prechazeli v desatem měsíci do sportaku. V hluboke se u líbilo. :mrgreen:
A ve sportaku se mu líbí taky, dokáže v něm spat dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.4.13 21:28

@Viicky děkuji :)
Včera jsem našla kočárek, paní prodává se zelenými a modrými potahy a dokonce dvěma korbičkami - sand a grey, tak jsem zvědavá, jaký bude a doufám, že si ho odevezeme. Je to kombinace 1 a 2 a má nafukovací kola, akorát od těch mě pár lidí zrzovalo. Myslíte, že by šla u 1 vyměnit nafukovací kola za pěnová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
21.4.13 21:39

@Hexe
My máme dvojku z VB a máme penova. Myslím ze si tam můžeš dat jaka chceš. Kamoska ma (nevím kaolikatku ale trojka to neni) kočárek z Německa a ma nafukovaci. Hodne záleží asi na preferencích dane zeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.4.13 21:39

A ještě jsem chtěla poprosit, protože nemám zkušenosti, na co se při prohlídce kočárku zaměřit, případně na co si dát pozor. Moc díky!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.4.13 21:41
@hanapospis píše:
@Hexe
My máme dvojku z VB a máme penova. Myslím ze si tam můžeš dat jaka chceš. Kamoska ma (nevím kaolikatku ale trojka to neni) kočárek z Německa a ma nafukovaci. Hodne záleží asi na preferencích dane zeme :think:

Děkuji, v těch konstrukcích (1 - 3) asi tak výrazné rozdíly nejsou, že by přímo něco nepasovalo že? Spíš v dalších generacích vychytávali mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
21.4.13 21:49

Přední kolecka jsou určitě jina. My v říjnu kupovali nova přední kolecka a horko těžko shaneli prodejce ještě těch původních. Nakonec sehnali jeden obchod v Uk. Trojka je ma jinak řešené. Uz tam nema ty vycnelky nahore. Nevím jak to popsat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
21.4.13 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.4.13 22:08

Aha, doufám, že s tím nebudem mít problém. Mě tak strašně nebaví porovnávat ty technické věci a přítele výběr kočáru už vůbec netankuje :/ Snad jsem vybrala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.4.13 10:19

Hanapospis tak to ja pocitala s tim ze bych nejak v lete koupila nova predni kola, protoze jsem ted odjela celou zimu s nimi. Tak to abych je zacala shanet uz ted. :(
Jinak ja na prvni dcerku mela taky Cam 1, s nafukovacimi koly a nikdy nebyl zadny problem. A to jsem jezdila kazdy den.
Hexe at ti pani vse predvede pomalu a vyzkousej si to hned po ni. Hlavne aby bylo vse funkcni, koukni se na ty predni kolecka, ty asi trpi nejvic. A pak bych se podivala jestli ta konstrukce neni prilis uvolnena. Jinak vse se da nahradit, promazat, utahnout ale je to ztrata casu navic no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.4.13 10:33

Muzu se Vas Viicky zeptat, kdyz jste nakousla to tema, ze se da ten kocarek utahnout.Ja ho koupila taky z druhe ruky a ta konstrukce je nejaka povolena, spise to madlo na drzeni, me to nijak nevadi, ale pritel je z toho nervozni :lol: ale neprisli jsme na to jak to udelat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.4.13 10:54

Carm ja bych to nechala na odbornika. Vzala bych ho do Anna a Viktorie, ja tam brala Maclarena i obe Bugaboo ktere jsem zatim mela a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.4.13 12:38
@carm píše:
Muzu se Vas Viicky zeptat, kdyz jste nakousla to tema, ze se da ten kocarek utahnout.Ja ho koupila taky z druhe ruky a ta konstrukce je nejaka povolena, spise to madlo na drzeni, me to nijak nevadi, ale pritel je z toho nervozni :lol: ale neprisli jsme na to jak to udelat??

Madlo ma vuli i u noveho kocaru, neni napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.4.13 21:14

Jee tak to me uklidnilo jeste vic. Vyridim to doma a bude klid.Byli jsme ve fazi, ze jsme koukali na ulici po techto kocarech zda se jim to taky tak hybe :? Dekuji za echo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.4.13 09:59

Carm ja myslela predtim ze mas vuli jako by v te casti co se vytahuje, ale jestli je to cely ten ram, tak to tak ma byt. To mam taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí