Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonAhoj Hexe, potahy sedi na vsechny Cam 1,2 a 3. Ja mam dvojku a potahy mam ted uplne nejnovejsi co vysli s Cam3. Jakakoliv vybavicka navic je super, to se hodi. ![]()
@carm
My prechazeli v desatem měsíci do sportaku. V hluboke se u líbilo. ![]()
A ve sportaku se mu líbí taky, dokáže v něm spat dlouho
@Viicky děkuji ![]()
Včera jsem našla kočárek, paní prodává se zelenými a modrými potahy a dokonce dvěma korbičkami - sand a grey, tak jsem zvědavá, jaký bude a doufám, že si ho odevezeme. Je to kombinace 1 a 2 a má nafukovací kola, akorát od těch mě pár lidí zrzovalo. Myslíte, že by šla u 1 vyměnit nafukovací kola za pěnová?
@Hexe
My máme dvojku z VB a máme penova. Myslím ze si tam můžeš dat jaka chceš. Kamoska ma (nevím kaolikatku ale trojka to neni) kočárek z Německa a ma nafukovaci. Hodne záleží asi na preferencích dane zeme ![]()
A ještě jsem chtěla poprosit, protože nemám zkušenosti, na co se při prohlídce kočárku zaměřit, případně na co si dát pozor. Moc díky!:)
@hanapospis píše:
@Hexe
My máme dvojku z VB a máme penova. Myslím ze si tam můžeš dat jaka chceš. Kamoska ma (nevím kaolikatku ale trojka to neni) kočárek z Německa a ma nafukovaci. Hodne záleží asi na preferencích dane zeme
Děkuji, v těch konstrukcích (1 - 3) asi tak výrazné rozdíly nejsou, že by přímo něco nepasovalo že? Spíš v dalších generacích vychytávali mouchy.
Přední kolecka jsou určitě jina. My v říjnu kupovali nova přední kolecka a horko těžko shaneli prodejce ještě těch původních. Nakonec sehnali jeden obchod v Uk. Trojka je ma jinak řešené. Uz tam nema ty vycnelky nahore. Nevím jak to popsat ![]()
Aha, doufám, že s tím nebudem mít problém. Mě tak strašně nebaví porovnávat ty technické věci a přítele výběr kočáru už vůbec netankuje :/ Snad jsem vybrala dobře.
Hanapospis tak to ja pocitala s tim ze bych nejak v lete koupila nova predni kola, protoze jsem ted odjela celou zimu s nimi. Tak to abych je zacala shanet uz ted. ![]()
Jinak ja na prvni dcerku mela taky Cam 1, s nafukovacimi koly a nikdy nebyl zadny problem. A to jsem jezdila kazdy den.
Hexe at ti pani vse predvede pomalu a vyzkousej si to hned po ni. Hlavne aby bylo vse funkcni, koukni se na ty predni kolecka, ty asi trpi nejvic. A pak bych se podivala jestli ta konstrukce neni prilis uvolnena. Jinak vse se da nahradit, promazat, utahnout ale je to ztrata casu navic no. ![]()
Muzu se Vas Viicky zeptat, kdyz jste nakousla to tema, ze se da ten kocarek utahnout.Ja ho koupila taky z druhe ruky a ta konstrukce je nejaka povolena, spise to madlo na drzeni, me to nijak nevadi, ale pritel je z toho nervozni
ale neprisli jsme na to jak to udelat??
Carm ja bych to nechala na odbornika. Vzala bych ho do Anna a Viktorie, ja tam brala Maclarena i obe Bugaboo ktere jsem zatim mela a spokojenost.
@carm píše:
Muzu se Vas Viicky zeptat, kdyz jste nakousla to tema, ze se da ten kocarek utahnout.Ja ho koupila taky z druhe ruky a ta konstrukce je nejaka povolena, spise to madlo na drzeni, me to nijak nevadi, ale pritel je z toho nervozniale neprisli jsme na to jak to udelat??
Madlo ma vuli i u noveho kocaru, neni napevno.
Jee tak to me uklidnilo jeste vic. Vyridim to doma a bude klid.Byli jsme ve fazi, ze jsme koukali na ulici po techto kocarech zda se jim to taky tak hybe
Dekuji za echo..
Carm ja myslela predtim ze mas vuli jako by v te casti co se vytahuje, ale jestli je to cely ten ram, tak to tak ma byt. To mam taky ![]()