Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonZrovna dneska jsem viděla jet někoho se sporťákem a děcko si v tom lebedilo… Kámoška má dítě přes rok a půl starý a taky, paráda, žádnej problém ![]()
A šestiletý bych fakt nečekala
Očekáváš první miminko? ) Napíšeš jaký je pro tebe a tvé mimi?
![]()
A kamarádka má děťátko co vypadá na rok a půl? Moje kamarádka má totiž holčičku teď 5měsíců a je velikostně na 1 rok, takže je ráda, že si koupila bytelný velký kombinovaný kočár s 3 koly, a malý, protože ji korbička přestala bavit už ve 2,5 měsících si lebedí ve sporťáčku. Zatím se tam vleze ![]()
Ahoj, ja měla na první dceru Bugaboo jíž po jednom děťátku. Ale v perfektním ztavu. Žádné problémy s ním nebylí. Teď na druhé které se mi má narodit jsem koupila opět používaný, ještě v záruce a také perfektní ztáv, vzala jsem ho na promazání a na celkovou kontrolu do Any a Viktorii a tam mi to potvrdily. Korba i sporťák jsou úžasné, mám vyzkoušeno asi 6 různých kočárku a pro mě Bugaboo prostě vede. Moje ráda zní, pokuď si můžeš dovolit nový kočárek, tak do něj jdi. Nová věc je nová věc, co si budeme povídat. Ale pokud nemůžeš nebo jako ja nechceš, protože se ti to zda zbytečný, tak chce to si ho prohlédnout, vyzkoušet. Ja osobně kupuju kočárky maximálně po jednom děťátku, a aby byli čisté a bylo vidět že se o něj hezký starali. Taky zaleží na popíšu prodávající, třeba ten od Blanki se mi zda dobrý, jestli je celý vyměnění, tak bych se nebála. Cena servisů, zaleží co s kočárkem je, ale nás to stálo snad kolem 200kč víc né.
Sporťák je taky veliký. Kamarádka v něm v pohodě vozí tříletou holčičku. Tady je naše malá poprvé ve sporťáčku v osmi měsících
Do osmého měsíce jsme ji vozili úplně v pohodě v korbě a ještě by tam dál vešla, ale už ji to tam nebavilo a na jaro chtěla do sporťáčku. ![]()
Já teda nevím jak velkej sporťák manžel čeká, ale mě děti spaly ve sporťáku ještě ve 2,5 letech, v zimní kombinéze a fusaku… Navíc prostřednímu budou skoro 3 roky, není zrovna drobek (18 kg) a kdyby tam neseděla segra, klidně by se ještě vozil (a vešel by se!)
@Dimko píše:
A šestiletý bych fakt nečekalaOčekáváš první miminko? ) Napíšeš jaký je pro tebe a tvé mimi?
![]()
Jo, jo, první mimi. A jelikož je ještě v bříšku, nemam zkušenosti s vozením svého mimi v tom kočárku
Ale až bude venku, tak dam klidně vědět.
@Dimko píše:
A kamarádka má děťátko co vypadá na rok a půl? Moje kamarádka má totiž holčičku teď 5měsíců a je velikostně na 1 rok, takže je ráda, že si koupila bytelný velký kombinovaný kočár s 3 koly, a malý, protože ji korbička přestala bavit už ve 2,5 měsících si lebedí ve sporťáčku. Zatím se tam vleze
Ne, ona má víc jak rok a půl starou dceru.
@Viicky Děkuji Ti Viicky, to jsou cenné informace.
Smýšlím podobně, po jednom dětátku, pokud je prodávající opatrný na kočárek, je výborná koupě! Nové jsou dobré, ale drahé
Věřím, že vydrží dalších pár let. Budu tlačit kočárek nejvíc v zimě, i přes terén na výlety, si myslím, že kočárek stejně nejvíc budu používat v MHD a tak mi sedí i to, že je tak lehoučký.
Moc děkuji.
@Tedys Ta je krásná. Prostor obrovský! Moc děkuji za fotečku
Neměla jsem ještě možnost vidět kočárek s babym naživo, děkuji za sdílené zkušenosti. ![]()
@Milli_Š Tak ať si kočárek hezky užijete. Už, aby to bylo, že? ![]()
@Dimko píše:
@Milli_Š Tak ať si kočárek hezky užijete. Už, aby to bylo, že?
No, hlavne aby uz bylo po tom porodu, toho se pochopitelne bojim nejvic… ![]()
Ahojky holky!!! Přidávám se do diskuze. Našimi favority byly iCandy broskev, Musty Urban Rider, Jané Rider a Bugaboo. Hodiny a hodiny jsem tu četla diskuze a teď momentálně je někde v autě na cestě, teď už „můj miláček“ Bugaboo Cameleon s potahem Missoni, 10 měsíců jetý, ještě v záruce. Vypadá jak nový, má jen pár drobných škrábanečků, které bych i já za 14 dní určitě udělala. Já jsem nadšená i přes to, že jsem si přála na první miminko kočárek nový!
![]()
Zensky, mladej je desny cune a ja mam kocarek spinavej jak vix! jak se da vyprat? da se vubec vyprat? poradte, at me nemaji mistni za cunce
![]()
@martek01 píše:
Zensky, mladej je desny cune a ja mam kocarek spinavej jak vix! jak se da vyprat? da se vubec vyprat? poradte, at me nemaji mistni za cunce![]()
![]()
vyslict kocarek a hodit vse do pracky
![]()