Bulka v podpaži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.10.17 21:37

bulka

Dobrý den asi tak před 14 dny jsem si nahmatala pod podpaží bulku která mě občas bolí je o něco větší než hrášek přítel řekl že je to vřed tak jsem do toho píchla a vytekla takový bílý hnis ale ale od te doby to pořád mám a o něco se to i zvětšilo muže to být něco vážnějšího mám s tím jít k doktorovi mám s toho i strach že je to něco vážnějšího děkuji moc za odpověď Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
29.10.17 21:50
@kacaba2910 píše:
Dobrý den asi tak před 14 dny jsem si nahmatala pod podpaží bulku která mě občas bolí je o něco větší než hrášek přítel řekl že je to vřed tak jsem do toho píchla a vytekla takový bílý hnis ale ale od te doby to pořád mám a o něco se to i zvětšilo muže to být něco vážnějšího mám s tím jít k doktorovi mám s toho i strach že je to něco vážnějšího děkuji moc za odpověď Katka

Ježiš, že se ptáš. To víš, že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.7.18 14:03

Rada

Zdravim chci se zeptat,jsem ve 31tt tehu,a asi pred 14dni sem si nahmatala podkozni bulku pod pazi,neboli jen je tvrda a zvecujese je mozny ze by to bylo od tehu a jak jse nalivaji prsa?A ted uz se dela i pod druhou pazi,k lekari se dostanu az v utery.Nemel to taky nekdo a poradil by co stim?Diky moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.7.18 14:16

Taky se me delalo, je to zdurenim mlecnych zlaz. Melo by to jit rozmasirovat, nebo po par dnech to samo zmizi. Pokud ne, rekni lekari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
1.7.18 14:17

@Leonaadam Může to být přídatná mléčná žláza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
1.7.18 14:18

Taky jsem to mela, tedy ja az po porodu. V porodnici doporucovali ledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.7.18 15:23
@hapolda píše:
Taky se me delalo, je to zdurenim mlecnych zlaz. Melo by to jit rozmasirovat, nebo po par dnech to samo zmizi. Pokud ne, rekni lekari

Diky moc zeptam se v utery jelikoz tam zitra neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.7.18 15:27
@acimedaca píše:
Taky jsem to mela, tedy ja az po porodu. V porodnici doporucovali ledovat.

Aha skusim to ledovat a uvidim jestli to trosku splaskne diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
1.7.18 17:59

Bulka v podpaží nemusí být hned rakovina, může jít jen zvětšenou uzlinu v důsledku zánětu. Tak se nebojte a pokud vám to do týdne nebo 14-ti dní nezmizí, jděte k doktorovi. Jděte na sono a mamogram. Když tam něco uvidí, udělají vám pro jistotu biopsii. Máte 84% šanci, že to nic není, nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.7.18 19:35
@baimoli píše:
Bulka v podpaží nemusí být hned rakovina, může jít jen zvětšenou uzlinu v důsledku zánětu. Tak se nebojte a pokud vám to do týdne nebo 14-ti dní nezmizí, jděte k doktorovi. Jděte na sono a mamogram. Když tam něco uvidí, udělají vám pro jistotu biopsii. Máte 84% šanci, že to nic není, nebo tak něco

Ja uz to mam 14dni necelych,ale neboli to a vsimla jsem si ze kdyz to leduju tak se to zmensi ale jak mile jsem spocena a je horko zase se zvetsi,no jeste tohle by mi v tehu chybelo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
1.7.18 22:33

Mě se udělala před dvěma měsíci. Pořád se to zvětšovalo. Měla jsem ji až o velikosti
malé švestky. Místo bylo hodně zarudlé, pěkně to bolelo, nemohla jsem ani zvednout ruku.
Na doporučení jsem si v lékárně koupila mast ,,Višnevskeho" a byla to super věc. Vzala jsem si odličovací tampónky a vylila jsem na ně větší množství masti a přiložila na bulku. A samozřejmě jsem to tam měla co nejdéle. Klidně i půl dne. A pořád opakovala. Po tu dobu nepoužívat deodoranty a neholit se a hodně větrat. A co nejcasteji se sprchovat. Po masti to bylo lepší (zacala se pak na bulce dělat malá dírka). Tak jsem to zmáčkla dokud nevytekl všechen hnis. A měla jsem pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.7.18 09:33
@Dory22 píše:
Mě se udělala před dvěma měsíci. Pořád se to zvětšovalo. Měla jsem ji až o velikosti
malé švestky. Místo bylo hodně zarudlé, pěkně to bolelo, nemohla jsem ani zvednout ruku.
Na doporučení jsem si v lékárně koupila mast ,,Višnevskeho" a byla to super věc. Vzala jsem si odličovací tampónky a vylila jsem na ně větší množství masti a přiložila na bulku. A samozřejmě jsem to tam měla co nejdéle. Klidně i půl dne. A pořád opakovala. Po tu dobu nepoužívat deodoranty a neholit se a hodně větrat. A co nejcasteji se sprchovat. Po masti to bylo lepší (zacala se pak na bulce dělat malá dírka). Tak jsem to zmáčkla dokud nevytekl všechen hnis. A měla jsem pokoj.

Jezisi,ja sem volala na gyndu a ve stredu mam prijit ze se mi na to podiva tak jsem zvedava me to trosku mizi jen kdyz to leduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
2.7.18 09:41
@Dory22 píše:
Na doporučení jsem si v lékárně koupila mast ,,Višnevskeho" a byla to super věc. Vzala jsem si odličovací tampónky a vylila jsem na ně větší množství masti a přiložila na bulku. A samozřejmě jsem to tam měla co nejdéle. Klidně i půl dne. A pořád opakovala. Po tu dobu nepoužívat deodoranty a neholit se a hodně větrat. A co nejcasteji se sprchovat. Po masti to bylo lepší (zacala se pak na bulce dělat malá dírka). Tak jsem to zmáčkla dokud nevytekl všechen hnis. A měla jsem pokoj.

A byla jsi těhotná?
Je samozřejmě lepší, pokud @Leonaadam zajde k doktorovi. Možná ještě to zarudnutí může být důležité - já třeba tu přídatnou MŽ nijak zarudlou neměla. A chlazení taky pomáhalo.

Jinak višňák je úžasná věc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
2.7.18 09:41

@Leonaadam
Zkuste si koupit ten višnevskeho balzam. Stojí pár korun a je opravdu účinný.
Teď už tam mám jen velkou jizvu.
Hlavně opravdu neholit se a nepoužívat po tu dobu deodoranty. Vím, že je to těžké, ale tím to bude ještě horší.
Může to být zanícený chloupek nebo potní žláza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
2.7.18 09:44

@bertoldina Těhotná jsem nebyla. Určitě ať zajde k doktorovi si to nechat aspoň zkontrolovat a poradit se o léčbě.
Já u doktora nebyla. Můj doktor je ,,řezník" a bála jsem se. Mamka u něho jednou byla se stejným problémem a nařízl ji to a hnis vytáhl.
Višnák je dobrý a účinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková