Buržousti - aneb volby 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
29.5.10 14:29

To vypadá, že to socani s komančama nedaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.5.10 14:31

No to doufam, ze ne, takto je pravdepodobnejsi pravicova a ne levicova vlada. Kdyby trochu poplezla jeste ODS a TOP nahoru a CSSD trochu dolu, tak je to z rise splnenych snu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
29.5.10 14:32
čičinka píše:
No to doufam, ze ne, takto je pravdepodobnejsi pravicova a ne levicova vlada. Kdyby trochu poplezla jeste ODS a TOP nahoru a CSSD trochu dolu, tak je to z rise splnenych snu.

Tak tak, sice tam nejsou ti „moji“ zelení :cry: , ale to se dalo celkem čekat. Taky se modlím, aby to povyskočilo ODS a TOP09…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.10 14:33

Rád bych ti tvé sny splnil, to jo, ale já už jsem s tímto národem zažil trochu dobrého a bohužel hodně toho zlého. A myslím, že můj oblíbený Pavel Tigrid (snad se na nás tam někde na obláčku dívá…) by mně nejspíš dal za pravdu…
Spíš si myslím, že levice půjde tak o šest procent každá nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.5.10 14:35

Leni, ja bych ty zelene volila, kdyby nebyla situace ekonomicka tak tristni. Takto jsem volila hlavou a srdce si snad zavoli priste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.5.10 14:36
Jura007 píše:
Rád bych ti tvé sny splnil, to jo, ale já už jsem s tímto národem zažil trochu dobrého a bohužel hodně toho zlého. A myslím, že můj oblíbený Pavel Tigrid (snad se na nás tam někde na obláčku dívá…) by mně nejspíš dal za pravdu…

Neber mi iluze, jsem jeste mlada :mrgreen: Komanci nahoru nepujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
29.5.10 14:39
čičinka píše:
Leni, ja bych ty zelene volila, kdyby nebyla situace ekonomicka tak tristni. Takto jsem volila hlavou a srdce si snad zavoli priste :nevim:

Jo, je pravda, že já volila srdcem. Dost mě o tom volit Zelené přesvědčily osobnosti, které stranu podporují. Především Václav Havel a Jiřina Šiklová.
No, ale nemalujme ještě čerta na zeď :-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
29.5.10 14:40
Jura007 píše:

Nešiř tady černé myšlenky :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.5.10 14:41

Tak jsem fakt zvědavá jak to dopadne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
29.5.10 14:41

taky jsem volila zeleny a vypada to, ze se tam ani nedostanou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.5.10 14:47
Lizbeth píše:

Můj odhad ??? - ods a čssd - tak nějak na stejno ( nebo jen o prsa) s tím, že moc moc doufám, že čssd s komančnam nebudou schopni mít většinu..

Tak se jdu sama sebe citovat ze str. 20 - jsem byla celkem blízko té statistiky..
ale Topka mě fakt mile překvapila..zatím spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
29.5.10 14:49
Hanulka82 píše:
taky jsem volila zeleny a vypada to, ze se tam ani nedostanou :-?

Hurá, konečně je tu taky někdo zelenej :dance: .

Lizbeth píše:
Lizbeth píše:

Můj odhad ??? - ods a čssd - tak nějak na stejno ( nebo jen o prsa) s tím, že moc moc doufám, že čssd s komančnam nebudou schopni mít většinu..

Tak se jdu sama sebe citovat ze str. 20 - jsem byla celkem blízko té statistiky..
ale Topka mě fakt mile překvapila..zatím spokojenost

Byses tím mohla živit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.5.10 14:51

Leňulo - a Hnutí Brontosaurus za minulého režimu se taky počítá??? (I když jsem zelené nevolil…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
29.5.10 14:52
Jura007 píše:
Leňulo - a Hnutí Brontosaurus za minulého režimu se taky počítá??? (I když jsem zelené nevolil…)

Jasnýýý :palec: . Vítej do klubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.5.10 15:25

No zelený nevypadají, ale teď stoupli trochu ODS, tak mám radost, jen kdyby ještě víc spadla levice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová