Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to doufam, ze ne, takto je pravdepodobnejsi pravicova a ne levicova vlada. Kdyby trochu poplezla jeste ODS a TOP nahoru a CSSD trochu dolu, tak je to z rise splnenych snu.
čičinka píše:
No to doufam, ze ne, takto je pravdepodobnejsi pravicova a ne levicova vlada. Kdyby trochu poplezla jeste ODS a TOP nahoru a CSSD trochu dolu, tak je to z rise splnenych snu.
Tak tak, sice tam nejsou ti „moji“ zelení
, ale to se dalo celkem čekat. Taky se modlím, aby to povyskočilo ODS a TOP09…
Rád bych ti tvé sny splnil, to jo, ale já už jsem s tímto národem zažil trochu dobrého a bohužel hodně toho zlého. A myslím, že můj oblíbený Pavel Tigrid (snad se na nás tam někde na obláčku dívá…) by mně nejspíš dal za pravdu…
Spíš si myslím, že levice půjde tak o šest procent každá nahoru…
Leni, ja bych ty zelene volila, kdyby nebyla situace ekonomicka tak tristni. Takto jsem volila hlavou a srdce si snad zavoli priste ![]()
Jura007 píše:
Rád bych ti tvé sny splnil, to jo, ale já už jsem s tímto národem zažil trochu dobrého a bohužel hodně toho zlého. A myslím, že můj oblíbený Pavel Tigrid (snad se na nás tam někde na obláčku dívá…) by mně nejspíš dal za pravdu…
Neber mi iluze, jsem jeste mlada
Komanci nahoru nepujdou.
čičinka píše:
Leni, ja bych ty zelene volila, kdyby nebyla situace ekonomicka tak tristni. Takto jsem volila hlavou a srdce si snad zavoli priste
Jo, je pravda, že já volila srdcem. Dost mě o tom volit Zelené přesvědčily osobnosti, které stranu podporují. Především Václav Havel a Jiřina Šiklová.
No, ale nemalujme ještě čerta na zeď
…
Jura007 píše:
Nešiř tady černé myšlenky
.
taky jsem volila zeleny a vypada to, ze se tam ani nedostanou ![]()
Lizbeth píše:Můj odhad ??? - ods a čssd - tak nějak na stejno ( nebo jen o prsa) s tím, že moc moc doufám, že čssd s komančnam nebudou schopni mít většinu..
Tak se jdu sama sebe citovat ze str. 20 - jsem byla celkem blízko té statistiky..
ale Topka mě fakt mile překvapila..zatím spokojenost
Hanulka82 píše:
taky jsem volila zeleny a vypada to, ze se tam ani nedostanou
Hurá, konečně je tu taky někdo zelenej
.
Lizbeth píše:Lizbeth píše:Tak se jdu sama sebe citovat ze str. 20 - jsem byla celkem blízko té statistiky..Můj odhad ??? - ods a čssd - tak nějak na stejno ( nebo jen o prsa) s tím, že moc moc doufám, že čssd s komančnam nebudou schopni mít většinu..
ale Topka mě fakt mile překvapila..zatím spokojenost
Byses tím mohla živit
.
Leňulo - a Hnutí Brontosaurus za minulého režimu se taky počítá??? (I když jsem zelené nevolil…)
Jura007 píše:
Leňulo - a Hnutí Brontosaurus za minulého režimu se taky počítá??? (I když jsem zelené nevolil…)
Jasnýýý
. Vítej do klubu
…
No zelený nevypadají, ale teď stoupli trochu ODS, tak mám radost, jen kdyby ještě víc spadla levice ![]()