Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rébi píše:
Tím základním cílem je nyní vytvoření legálních podmínek pro výdělek dalších miliard na úkor nás všech do kapes lidem jako Andrej Babiš.Tohle je zase jedna velká lumpárna, která se tu teď děje.
Fakt nevím koho volit…![]()
![]()
Si říkám buď ODS, s tím že budu kroužkovat ty poslední (prý to ale nemá cenu) nebo ještě SSO… Je to fakt zoufalství.
Kdyz si kazdej rekne „pry to nema cenu“ a nezakrouzkuje, tak to cenu fakt nema, ale kdyby se lidi vykaslali na „pry“ a krouzkovali tak to treba cenu mit bude. To, ze pokud by se nekdo z konce kandidatky diky krouzkovani dostal do parlamentu, nejspis odstoupi ve prospech tech na zacatku je uz vec druha ![]()
rébi píše:Jasně…Ja bych taky volila treba Piraty, pro svuj dobry pocit, ale pak by si muj hlas podelili komunisti a to proste nezkousnu, takze proto pujdu radej do mensiho zla…Jestli budu volit SSO, tak nejspíš taky jenom pro svůj dobrý pocit.
Angua píše:xreni píše:
k tomu bych si precetla jeste toto
- Nemyslím si, že za tyhle věci může strana, ale jednotlivci a celý systém, jak je to nastaveno.
ODS se možná pod Topolánkem obrátila někam, ale ten už tam není - je tedy prostor se obrátit jinam, popř. zpět.
- Nejsem z Prahy, nechápu, o čem je řeč, Béma na kandidátce nemáme. My tam vůbec nemáme žádné známé lidi
![]()
![]()
Á, tak ne, opravuju, máme tam Nečase - jsem zapomněla, že je to rožnovák
Takže toto by mě proti ODS nepřesvědčilo…
Příspěvek upraven 28.05.10 v 11:46
Naprosty souhlas ![]()
Ježišmarijááá, vy mě tady nahlodáváte volit ODS
. To manželovi nemůžu udělat
, by se se mnou týden nebavil
. Co týden, to by bylo na rozvod
.
doriang píše:rébi píše:
Tím základním cílem je nyní vytvoření legálních podmínek pro výdělek dalších miliard na úkor nás všech do kapes lidem jako Andrej Babiš.Tohle je zase jedna velká lumpárna, která se tu teď děje.
Fakt nevím koho volit…![]()
![]()
Si říkám buď ODS, s tím že budu kroužkovat ty poslední (prý to ale nemá cenu) nebo ještě SSO… Je to fakt zoufalství.
Kdyz si kazdej rekne „pry to nema cenu“ a nezakrouzkuje, tak to cenu fakt nema, ale kdyby se lidi vykaslali na „pry“ a krouzkovali tak to treba cenu mit bude. To, ze pokud by se nekdo z konce kandidatky diky krouzkovani dostal do parlamentu, nejspis odstoupi ve prospech tech na zacatku je uz vec druha
rébi píše:Jasně…Ja bych taky volila treba Piraty, pro svuj dobry pocit, ale pak by si muj hlas podelili komunisti a to proste nezkousnu, takze proto pujdu radej do mensiho zla…Jestli budu volit SSO, tak nejspíš taky jenom pro svůj dobrý pocit.
Angua píše:Naprosty souhlasxreni píše:
- Nemyslím si, že za tyhle věci může strana, ale jednotlivci a celý systém, jak je to nastaveno.
ODS se možná pod Topolánkem obrátila někam, ale ten už tam není - je tedy prostor se obrátit jinam, popř. zpět.
- Nejsem z Prahy, nechápu, o čem je řeč, Béma na kandidátce nemáme. My tam vůbec nemáme žádné známé lidi
![]()
![]()
Hele, já vždycky volila to „menší zlo“… Když ale vidím, že pravice hlasuje jako levice, tak fakt nevím…
V té ODSce pár lidí ještě nějakou integritu má, se mi zdá… Podle mě to kroužkování by mohlo fungovat, ale muselo by to být, tak jak na http://defenestrace2010.cz/, s tím, že všichni budou kroužkovat ty stejný, tímhle už to ale docela zazdili:
A to není vše! Volební dny jsou dva. Radíme tedy voličům v krajích, kde očekávaný počet mandátů velkých stran je více než 4, aby se rozdělili.
Ti, kteří půjdou volit v pátek, ať zakroužkují poslední 4 kandidáty. Voliči, kteří půjdou volit v sobotu, zakroužkují 5., 6., 7. a 8. kandidáta od konce.
Tím vznikne možnost vyřadit 4 až 8 předních politiků z jakékoliv strany!
No, a dost se spekuluje o tom, že po volbách bude velká koalice…
Tak si říkám, jestli to teda není jedno… Když to dám SSO, tak mají aspoň šanci dostat zpátky kauci, nebo příspěvek za hlasy…
![]()
doriang píše:
leni A co on voli, zeleny???
Jo jo, zelený. A já o nich taky uvažuju. Jen se děsím toho, že jim hlasy nebudou stačit a ten můj hlas vyletí komínem
.
Jenže takhla když si to řekne každej, tak se fakt do toho parlamentu nedostanou. Přijde mi blbý takhle uvažovat.
leňula2 píše:
Ježišmarijááá, vy mě tady nahlodáváte volit ODS. To manželovi nemůžu udělat
.
Šak vol co chceš a mu řekni, žes volila ty jeho
![]()
Angua píše:leňula2 píše:Šak vol co chceš a mu řekni, žes volila ty jeho
Ježišmarijááá, vy mě tady nahlodáváte volit ODS. To manželovi nemůžu udělat
.
![]()
![]()
Taky řešení, když já su tak blbě čestná, že tohle nemůžu udělat
.
Ale já stejně asi fakt půjdu volit ty zelený
.
Presne Leni,yakovy uvazovani je na nic, akorat ted se tak fakt premyslet asi musi… aby to nedostali komancove
ja do zelenych nejdu, bo jsem se trochu vic dozvedela o te dalnici co ma vest pres bystrc(myslim R43) a to vubec neni OK.
doriang píše:
Presne Leni,yakovy uvazovani je na nic, akorat ted se tak fakt premyslet asi musi… aby to nedostali komancoveja do zelenych nejdu, bo jsem se trochu vic dozvedela o te dalnici co ma vest pres bystrc(myslim R43) a to vubec neni OK.
Zasvětíš mě? ![]()
Mě by teda Zelený nenapadlo volit ani ve snu, a to používám látkový plínky, kdežto Kaťuška jednorázovky… ![]()
Angua píše:xreni píše:
![]()
![]()
ja ten otevreny dopis neberu jako svuj nazor, spis jsem chtela poukazat na to, jak resi dilema ods vs top9 nekdo jiny.
ja resim dilema top9 a vv, no do zitrka casu dost. v praze sice bydlim, ale trvale na morave, takze kdovi kdo bude na kandidatce tam ![]()
xreni píše:Angua píše:ja ten otevreny dopis neberu jako svuj nazor, spis jsem chtela poukazat na to, jak resi dilema ods vs top9 nekdo jiny.xreni píše:
![]()
![]()
ja resim dilema top9 a vv, no do zitrka casu dost. v praze sice bydlim, ale trvale na morave, takze kdovi kdo bude na kandidatce tam
Šak já jsem taky reagovala na názor té paní ![]()
rébi píše:
Ale nekouřím trávu, to bude asi tím…![]()
Já ani můj můj manžel trávu nekouříme
. A látkovky teda používáme
.