Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lizbeth píše:Jana206 píše:To jo, ale pochybuju, že někdo také vybíral jen ty ženské..ale možná se pletu - ženy všech zemí spojte se!!!
Ale když nikoho nezakroužkuju,tak dávám hlas straně a tím i tomu,kdo má nejvíc hlasů..Nebo se mýlím?Kroužkováním je aspoň nějaká naděje,že se tam dostanou noví lidé
Taky odvoleno
Zakroužkovala jsem nakonec jenom naši místostarostku
Jsem celkem zvědavá na volební účast, zdálo se mi, že se tam trousilo cosi víc lidí, než obvykle ![]()
Angua píše:
Taky odvolenoZakroužkovala jsem nakonec jenom naši místostarostku
![]()
![]()
Jsem celkem zvědavá na volební účast, zdálo se mi, že se tam trousilo cosi víc lidí, než obvykle
jojo u nas bylo taky plno ![]()
Také jsem šli včera hned po 14 hodině a byl tam tedy hukot..
Jo a jsem ráda, že i někdo upřednostnil ženy..
( já dala primářku, pediatričku a ač jí samozřejmě neznám tak již ta funkce vzbuzuje sympatie a důvěru, že???
)
ps. měly jste tam také ty lidi od statistiky?? žlutá trika?? My ano, tak chci vědět, zda to bylo jen někde, nebo všude..
Tak já fičím teď, mám zakroužkované též jen ženy, nějaké lékařky, učitelku a starostku.
U nas zadna zluta trika, chodi jn na vytipovana mista, pry odchylka by mela byt jen 2%, tak to jsem docela zvedava.
Volila jsem genderove neutralane, tudiz 2 chlapi a 2 zeny ![]()
Ted me na idnes v jedne diskuzi pobavilo: Paroubek na hrad - do hladomorny ![]()
Tož taky jsem včera odvolila, tam bylo lidí
.
A žlutý trička jsme taky neměli.
Paroubek v hladomorně
.
My byli až dneska před polednem a pořád chodili lidi… Jsem strašně zvědavá, jak se výsledky odchýlí/neodchýlí od průzkumů… ![]()
Hmmm tak doufám,že jste všichni volily ODS,zřejmě si neuvědomujete,že to oni dostaly tenhle stát od krachu,a když si nevěděli rady,radši položily vládu a nechaly to na Fisherovi a jiných,to vám nevadí??
![]()