Buržousti - aneb volby 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5579
28.5.10 10:35
Angua píše:
doriang píše:
Dnesni Lidovky

„Vím, že hodně lidí v této zemi se bojí zadlužování, vlády pod vlivem komunistů, hodně lidí nechce Jiřího Paroubka premiérem. Současně ale dobře vím, že řada z nich se rozhodnuje mezi ODS a jinými pracovicovými stranami. Chtěl bych je poprosit o zamyšlení, protože pouze ODS má šanci tyto volby vyhrát a porazit ČSSD.“ Petr Necas

Je to smutne, ale me pripada, ze ten chlap ma vlastne pravdu. Pokud se ty pravicove hlasy rozdroli mezi male strany tak nam tu povladnou komousi. Nikdo mi nenamluvi, ze napr.3 male pravicove strany se budou schopny shodnout, takze to stejne pak skonci koalici s komunistama.

Jj, to říkal už včera v té debatě. Taky si myslím, že je to pravda - proto mám ve výběru ODS a asi jim nakonec ten hlas dá.

Že by se 3 pravicové strany dovedly domluvit bych možná ještě trochu věřila, ale že by jim stačily mandáty, aby měly většinu už moc nevěřím. Navíc jde i o to, kdo ty volby vyhraje a bude tak sestavovat vládu…

To s tím Jágrem už je fakt trochu moc :roll: :zed: :cert:

Angu, ja jak to rano precetla tak se i rozhodla… ja su totiz od prirody trochu hlupa :roll: , tak me vubec nenapadlo o tom premyslet z tehle strany (spis jsem si resila, kde je nejmin loupezniku :wink: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
28.5.10 10:41

k tomu bych si precetla jeste toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
28.5.10 11:03

body které píšeš že žádná strana nemá ve svém volebním programu, tak se pleteš.
třeba VV má ve svém programu zkrácené pracovní úvazky, pro firmy které budou mít firemní školku úlevu na daních..
a myslím, že jsou tam i jiné strany které podobné body mají

• Citovat
  • Upravit
28294
28.5.10 11:03

Přečetla jsem jen začátek a konec trošku…

Volební kampaň mě docela minula, ale celou dobu přemýšlím, jestli volit ODS, TOP09 nebo Zelené (ty jsem volila minule). Ráno tvrdím že TOPku, večer že ODS.

Včera jsem se dívala na duel Nečas/Paroubek a nakonec jsem se rozhodla pro ODS. Chci aby vyhrála, byť mi některé praktiky hodně vadí (státní zakázky apod.). K reformě zdravotnictví (ve kterém pracuji) se postavili čelem,to že vznikl patvar je zásluha hlavně nestabilní převahy v parlamentu a populismu Paroubka (ti mohou za to, že ji lidé ji vnímali hodně negativně).

Jsem napnutá jak kšandy a děsím se toho, že by Paroubek sestavoval vládu. Komanč jeden ulhanej. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
28.5.10 11:11

suvik: já taky ještě pořád nejsem rozhodnutá koho volit!!!

• Citovat
  • Upravit
12978
28.5.10 11:21
xreni píše:

Tak já jsem chvílimi také nalomená svalit se zpět k ODS, ale třeba ta koresponcence - to je přesné a proto tedy Top09..
Nevěřím, že se menší pravic. strany těžko domluví..
Nic lidi nestmelí více než společný nepřítel ( JP)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
28.5.10 11:42

Jsem taky zvažovala volit TOP09, ale podívejte se jak tito „pravicoví politici“ hlasují:

http://vpravo.blog.cz/…edna-pravice

:nevim: :nevim: :nevim:

Tady více:

http://www.tyden.cz/…_168865.html

http://neviditelnypes.lidovky.cz/…politika.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.10 11:44
xreni píše:
  1. Nemyslím si, že za tyhle věci může strana, ale jednotlivci a celý systém, jak je to nastaveno.

ODS se možná pod Topolánkem obrátila někam, ale ten už tam není - je tedy prostor se obrátit jinam, popř. zpět.

1. Nejsem z Prahy, nechápu, o čem je řeč, Béma na kandidátce nemáme. My tam vůbec nemáme žádné známé lidi :lol: :lol: :lol: Á, tak ne, opravuju, máme tam Nečase - jsem zapomněla, že je to rožnovák :lol:

Takže toto by mě proti ODS nepřesvědčilo…

Příspěvek upraven 28.05.10 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.5.10 11:46

Jo a ještě jsem naprosto zaujatě zakroužkovala ženy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
28.5.10 11:52

Kroužkování je nejspíš nanic. Kandidáta by muselo zakroužkovat víc jak 5% všech voličů, tzn. pokud třeba TOP09 dostane 10%, muselo by ho zakroužkovat víc jak polovina těch, kteří je volí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.5.10 11:54
rébi píše:
Kroužkování je nejspíš nanic. Kandidáta by muselo zakroužkovat víc jak 5% všech voličů, tzn. pokud třeba TOP09 dostane 10%, muselo by ho zakroužkovat víc jak polovina těch, kteří je volí.

No ono to také bylo spíš jen pro ten dobrý pocit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
28.5.10 11:55

Ale když nikoho nezakroužkuju,tak dávám hlas straně a tím i tomu,kdo má nejvíc hlasů..Nebo se mýlím?Kroužkováním je aspoň nějaká naděje,že se tam dostanou noví lidé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.5.10 11:57
Jana206 píše:
Ale když nikoho nezakroužkuju,tak dávám hlas straně a tím i tomu,kdo má nejvíc hlasů..Nebo se mýlím?Kroužkováním je aspoň nějaká naděje,že se tam dostanou noví lidé :nevim:

To jo, ale pochybuju, že někdo také vybíral jen ty ženské..ale možná se pletu - ženy všech zemí spojte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
28.5.10 11:58

Tím základním cílem je nyní vytvoření legálních podmínek pro výdělek dalších miliard na úkor nás všech do kapes lidem jako Andrej Babiš.

Tohle je zase jedna velká lumpárna, která se tu teď děje. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Fakt nevím koho volit… :nevim: Si říkám buď ODS, s tím že budu kroužkovat ty poslední (prý to ale nemá cenu) nebo ještě SSO… Je to fakt zoufalství. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
28.5.10 12:00
Lizbeth píše:
rébi píše:
Kroužkování je nejspíš nanic. Kandidáta by muselo zakroužkovat víc jak 5% všech voličů, tzn. pokud třeba TOP09 dostane 10%, muselo by ho zakroužkovat víc jak polovina těch, kteří je volí.
No ono to také bylo spíš jen pro ten dobrý pocit.. :mrgreen:

Jasně… :wink: Jestli budu volit SSO, tak nejspíš taky jenom pro svůj dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová