Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní- máš pravdu, jsem velice inteligentní. Děkuji. Alespoň se za své názory nestydím a klidně vystupuji pod svým nickem ![]()
BettyB. píše:
Anonymní- máš pravdu, jsem velice inteligentní. Děkuji. Alespoň se za své názory nestydím a klidně vystupuji pod svým nickem
BettyB. píše:
Anonymní- máš pravdu, jsem velice inteligentní. Děkuji. Alespoň se za své názory nestydím a klidně vystupuji pod svým nickem
Já jsem s výsledky voleb spokojená. Zelení mě mrzí hodně, ale čekala jsem to… TOP09 jsem měla na seznamu možných volitelných, takže mě jejich raketový vzestup potěšil. Líbil se mi proslov Schwarzenberga. Pro mě je tohle opravdu osobnost. A to, že vyhráli v Praze, je bomba!
Nojo nezbývá než s tebou naprosto souhlasit Betty ![]()
To víš mi míň inteligentní co jsme volily ČSSD,ač nás je víc jak voličů ODS,tak nás musíš chápat ![]()
Anonymní- ty čteš mezi řádky? Já jsem neřekla, že voliči ČSSD nejsou inteligentí nebo míň inteligentní..řekla jsem, že já jsem inteligentní, toť vše..
Dost slovíčkaření, bo mě to nebaví.. ![]()
jojo smír mě to taky nebaví,dopadlo to jak dopadlo a víc to nemá cenu řešit
![]()
Odstoupil…
Musím říct, že se divím, přišlo mi vždycky že jde přes mrtvoly.
Jinak dostal se k vám komiks Papalášovi? Já se tak smála! Přiznám se, že u nás to byl i impulz volit ODS (místo TOP09 nebo SZ).
Řikaly,že to byly jen spekulace,ale asi by si to spousta lidí přála..
Tak odstoupil…ted to čtu na seznamu… ![]()
Taky se divím…
Suvi,to se ke mě nedostalo ![]()
Hmmm tak to mi uniklo,nojono tak snad to po něm neveme větší blbec než je on ![]()
suvik píše:Jinak dostal se k vám komiks Papalášovi? Já se tak smála! Přiznám se, že u nás to byl i impulz volit ODS (místo TOP09 nebo SZ).
Jo, s Reflexem. Nejvíc jsem se smála té kachně, co pan Papaláš nikdy neviděl a ani neví, co to je
.
Tak teď třeba dojde na rozumnou penzijní reformu - a to je téma, které mě zajímá…
Jo jo…to byla husa… Hodně věcí se u nás ujalo např. „to jsem zařídil já“ (a pak ta husa
)
Jediný co jsem našla na webu je toto: http://www.parlamentnilisty.cz/…/165950.aspx