Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janine24 píše:
Taky v hospodě nepotkáš lidi, který jsou od 14.00 napjatý a sledujou výsledky voleb na 3 různejch webech současně a se zapnutou ČT24. Tak často jsem nerefreshovala ani nepamatuju
Tak to jsme na tom stejně
.
taky jsem cely odpoledne stravila u CT24 ![]()
Paroubek byl fakt mimo, dobre mu tak!
ale ti Zeleni me sakra mrzi ![]()
Tak musim rict, ze jsem spokojena. Ne extaticky nadsena, ale spokojena s tim, ze je mezi ods a cssd ani ne 2% rozdil, to je hodne dobre. Zelenych je mi lito, ale myslim, ze velka cast jejich volicu dala hlas pravici, stejne jako ja.
Já jsem spokojená. Sice VV nevím, co se od nich dá čekat, ale tak třeba to dopadne dobře. Radši bych tam místo nich viděla KDU nebo SZ.
ČSSD - pro ně to musí být studená sprcha. Ale můžou si za to dle mě sami. Ne že by odpudili svoje voliče, těch si myslím mají tak stabilně, ale donutili jít (Paroubek) volit hlavně mladý…si teda myslím…a ti volili napravo.
Anonymní píše:
tak podle primy vyhrály ČSSD HUUUURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anonymni, by me zajimalo, jestli je s timto „viteztvim“ schopen nekdo sestavit vladu
Spekuluje se o rezignaci Paroubka
Myslis, ze takto se chova vitez? Nerekla bych…
Suvi, ja myslim, ze tou svoji kampani i mnohdy odpudili, pristup „Jste blby, tak vam naslibujem hory doly, jen abychom vyhrali“, ocividne nezabral.
Chtela bych videt vyraz Klause, az mu nekdo z CSSD predlozi navrh na vladu ![]()
Tak mě výsledek moc nenadchnul…strana kterou jsem volila je kdo ví kde(ale tak nějak jsem tušila že asi moc hlasů nedostanou)…Paroubka nemusím ale Top 09 mají na můj vkus až moc hlasů:(
Ta rezignace je prej spekulace
a ztratil hlasy,protože se klonil ke komunistům,a toho se mladý bojej,proto šli v takovým počtu volit!
toť vše mám bohužel jiný věci na práci ![]()
A ještě koukám,že v Praze vyhrála TOP 09,to čučím,tam vždycky vyhrávaly ODS na plný čáře ![]()
Anonymní- nechápu, jak se můžeš radovat, že vyhráli ČSSD, když je jim to k ničemu
Moc do té politiky nevidíš, viď? Sorry, ale musela jsem to napsat…
Kdyby jsi pozorně sledovala, věděla by jsi, že stejně bude vládnout pravice, která přehlasuje levici(ČSSD), tudíž je vždycky přehlasují! Takže to že vyhráli, je jim úúúúplně na NIC
HURÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nevim, jestli se vitezstvi CSSD da rikat vyhra
a TOP09 me prekvapili, kazdopadne moje sympatie rozhodne nemeli
Anonymni, tak jednoduse, kratce, mandaty tak, jak by realne meli byt: http://vysledkyvoleb.cz/
Pocitej. S kympak sestavi cssd koalici? Jeden z predvolebnich slibu je, ze nesestavi koalici s komunisty. Takze na nejake kloneni ke komancum to nevypada.
Holt lidi nejsou stado, jak se k nim choval Paroubek, Skromach i Rath.
To víš každej nemůže bejt tak zběhlej jak ty Betty ![]()
Já se dál už nebudu dohadovat,vím moc dobře,že jim to kničemu není,zas tak blbá nejsem!!To bylo jen takový zavýsknutí,že už je to za náma
![]()
Anonymní píše:
To víš každej nemůže bejt tak zběhlej jak ty Betty
Já se dál už nebudu dohadovat,vím moc dobře,že jim to kničemu není,zas tak blbá nejsem!!To bylo jen takový zavýsknutí,že už je to za náma![]()
Promin, ale u volicu cssd clovek nikdy nevi ![]()