Bydlet trvale ve sníženém přízemí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.20 19:12
@Borrealis píše:
myslíte že se může stát, pokud je někdo udá, nevím co, někdo z domu, odvedle, že by reálně hrozilo že je s dětma úřady vyhoděj?? :think:nevím, jen se ptám…má nějaký úřad podobnou pravomoc? a když jsou v tom děti??

Opravdu toho o nmovitostech moc nevíte :lol: Bydlet v neBytu není zakázané. :lol:

• Citovat
  • Upravit
22.11.20 19:13

Zakladatelko, chceš realistické názory, ale sama žiješ v bludu. Není to o prudičích, ale o zdravém rozumu.
Takové krátkodobé sklepní nájemní bydlení v nebytovém prostoru je fajn pro studenty. Ale jako dlouhodobá investice do bydlení s dětmi je to naprostá šílenost. Plus ručení domem rodičů, pokud oni na to přistoupí, všichni si fakt zasloužíte skončit pod mostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.20 19:14
@zudina píše:
Ale ví.. psala ze za stejnou cenu by koupili 3+1 v paneláku na okraji, stačí si najít ceny

Především ten byt, co paní „nabízí“ je za sedm a půl milionu :lol:

• Citovat
  • Upravit
13010
22.11.20 19:22

Zakladatelko, všimněte si, že se lidi pozastavují zejména nad těma technikáliema, protože hrozí že proděláte kalhoty…kdo sem vlezl, toho to zarazilo a lidi to i píšou, co je reálně problém a kde by problém mohl nastat

nevypadáte, že jste poučitelná, pak tedy již k tomu není co více…ještě bude v rodině veselo, ale moje rodina to není, tzn není co řešit, chtěla jsem přispět názorem, o jinej než souhlasnej a pochvalnej nestojíte…zcela v pořádku

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.11.20 19:23
@Anonymní píše:
Opravdu toho o nmovitostech moc nevíte :lol: Bydlet v neBytu není zakázané. :lol:

Opravdu nechapu smysl anonymity a celkove diskuse, kdyz si odbornice na nemovitosti :think: :nevim:. Kazdeho oponenta setres nebo poucis. Divej se, je to tvuj zivot, tve penize. Tak zij, jak umis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
22.11.20 19:23
@goropredtokiem píše:
Zakladatelko, chceš realistické názory, ale sama žiješ v bludu. Není to o prudičích, ale o zdravém rozumu.
Takové krátkodobé sklepní nájemní bydlení v nebytovém prostoru je fajn pro studenty. Ale jako dlouhodobá investice do bydlení s dětmi je to naprostá šílenost. Plus ručení domem rodičů, pokud oni na to přistoupí, všichni si fakt zasloužíte skončit pod mostem.

i takové věci se stávají

a pak škemrají a pořádají sbírky

ale odhaduji že rodiče budou mít zdravý selský rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.20 19:25

Pro všechny, kteří nemají přehled. Byt ve sníženém přízemí v Holešovicích jen 42 metrů za 4,3 milionu… https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-holesovice-jatecni/1734442844#img=8&fullscreen=false

Tady 64 metrů na Vinohradech, snížené přízemí za 6,4 milionu https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+1/praha-vinohrady-irkutska/3498917724#img=0&fullscreen=false. Praha je prostě drahá.

• Citovat
  • Upravit
13010
22.11.20 19:25
@Anonymní píše:
Opravdu toho o nmovitostech moc nevíte :lol: Bydlet v neBytu není zakázané. :lol:

nikde nepíšu že je zakázáné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.20 19:26
@Borrealis píše:
nikde nepíšu že je zakázáné:nevim:

Tak proč by nás měl někdo vyhazovat, když to není zakázané?

• Citovat
  • Upravit
13955
22.11.20 19:31

@Zumpa tak na prazskych sidlistich je o dost hur. Alespon co se parkovani tyce. V Dejvicich jsou modre zony, na sidlistich ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
22.11.20 19:31

A rodiče vědí, že chcete zastavit jejich nemovitost? Něco se stane, nebudete moci platit a rodiče o dům přijdou? Toho bych se hodně bála. Tady to za vás nikdo nerozhodne. Sepsat pozitiva a negativa a promluvit si s rodiči, jestli by oni vůbec souhlasili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.20 19:32
@Kelsey píše:
Opravdu nechapu smysl anonymity a celkove diskuse, kdyz si odbornice na nemovitosti :think: :nevim:. Kazdeho oponenta setres nebo poucis. Divej se, je to tvuj zivot, tve penize. Tak zij, jak umis.

Přeci když pošlu odkazy dukazující, že i snížené přízemí je v Praze drahé, nikoho neurážím.
To já jsem si vyslechla pěkné věci, že si zasloužím skončit pod mostem, že se mám vrátit na vesnici, že až mě chlpa opustí, budu na sebe dělat sbírku. A nikoho neurážím, jsem slušná :,( Vím, že se musím prokousat zlými příspěvky, abych se dostala k těm upozorňujícím na skutečné zádrhely.

Pro mne je to velmi vážná věc, proto píšu anonymně a ještě ne ze svého profilu. Nechci, aby někdo zjistil, že nám byt nabídli a spojil si to s mým nickem, protože mě tady některí znají. Protože navzdory té legraci, by se určitě mohli najít lidé, kteří by mě okamžitě přeplatili.

• Citovat
  • Upravit
18177
22.11.20 19:32
@Anonymní píše:
Pro všechny, kteří nemají přehled. Byt ve sníženém přízemí v Holešovicích jen 42 metrů za 4,3 milionu… https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-holesovice-jatecni/1734442844#img=8&fullscreen=falseTady 64 metrů na Vinohradech, snížené přízemí za 6,4 milionu https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+1/praha-vinohrady-irkutska/3498917724#img=0&fullscreen=false. Praha je prostě drahá.

Drahá je, o tom žádná :nevim: Pak ne otazka, jestli - jsou-li rodice ochotni ručit - se nepodivat po necem družstevním. Samo by to nebyly Holešovice, Vinohrady ani Dejvice. Ale nemusí to byt nutne Kamýk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.20 19:33
@Anonymní píše:
Pro všechny, kteří nemají přehled.

Ale my máme přehled, jsme z Prahy a žijeme v těch cenách celý život. Taky nechodím k vám do hospody na vsi a nepoučuju místního strejce u piva o výkupních cenách jablek na pálení.
Nejde o ceny, jde o nebytový prostor. Buď si kup byt, na který máš nebo jdi na sídliště nebo zpátky na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.11.20 19:34
@Anonymní píše:
Tak proč by nás měl někdo vyhazovat, když to není zakázané?

Ty tam bydlet proste chces :nevim: vehementne se branis. Tak to kupte a pohoda. Chapu, ze se ti nechce z Dejvic ( popravde ja bych tam bydlet nechtela ). Znas to, kdyz chci mit opici, musim mit na banany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel