Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@pitrisek Dobrý, jsi mě pobavila.
![]()
Taky bydlím s partnerem v PANELÁKU. Nevadí nám to. O BARÁČKU nebo aspoň o nějaké roztomilé CHATIČCE sním(e). Ale pochybuju, že to kdy dopadne. A připadám si dost NORMÁLNÍ, takže i ty mi přijdeš dost NORMÁLNÍ.
Hezkou neděli. (pondělí…úterý…cokoli)
![]()
@Taktinevím píše:
@pitrisek Dobrý, jsi mě pobavila.![]()
![]()
Taky bydlím s partnerem v PANELÁKU. Nevadí nám to. O BARÁČKU nebo aspoň o nějaké roztomilé CHATIČCE sním(e). Ale pochybuju, že to kdy dopadne. A připadám si dost NORMÁLNÍ, takže i ty mi přijdeš dost NORMÁLNÍ.
Hezkou neděli. (pondělí…úterý…cokoli)![]()
koukám, že vás hromada poněkud nepostřehla, že je to obnovená diskuse
@vokishka píše:
Zrovna na to koukám
![]()
@vokishka píše:
No a? Nemůže se dále diskutovat na předchozí téma? ![]()
@LiduNe píše:
Ve společných prostorách nesmí být vůbec nic kvůli požárnímu řádu. Ani obrazy, nic. Jinak můžete mít problém s pojišťovnou kdyby se něco stalo, nedostanete revizi atd. Osobně tyto srágory na chodbách nemám ráda. To ať si dělá každý doma, proč já se mám na to koukat.
Přesně tak. Ať to lidé mají doma. Někde je to jak ve vetešnictví. ![]()
@Bytsamsebou píše:
Znám se s několika hasiči a věř, že kraviny na chodbě je to nejmenší, co by chtěli řešit.
Třeba když v noci hoří, na chodbách zakouřeno, že není vidět… a tak je strašně fajn, když o ty „kraviny“ při útěku na chodbě zakopáváš.
@renduli myslím, že těmi kravinami jsou míněné obrázky na chodbách. Protože většinou na těch chodbách nehoří, ale jsou zakouřené tak, že tam není vidět. A o obrázek nebo nástěnku nezakopnes, kdežto o botník jo. Když bude hořet ve schodišti, tak už nějaký botník nic neřeší, lidé musí být evakuováni jinudy.
@inkakřivák píše:
@Taktinevím ať každý bydlí tam, kde mu to vyhovuje, ne?
A já píšu něco jako že ne? ![]()