Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Gabra313 jsem ráda, že se Ti daří
Tvůj příběh sleduji a držím palce, ať se daří i nadále. Mě právě hodně zaujalo, jak popisuješ, že došlo i k výrazným změnám k lepšímu i v myšlení. Jenže, jak už jsem psala výše, já bych potřebovala vylepšit syna aspoň o 20 bodů IQ, což si myslím bohužel není reálné ![]()
Tak vidím, že se tu sešla spousta protichůdných názorů. Já jenom, že jsem o tom už kdysi slyšela, že to fakt pomáhá. Lázně taky určitě budeme zkoušet. Ale chtěla bych pro ni vyzkoušet vše, co se dá. Tak ještě budu rozmýšlet a zjišťovat informace. Stejně dřív než za rok bychom asi nejeli. A uvidíme, třeba bude do té doby znatelné zlepšení.
@Mišela1
Myslela sem to ironicky.
Kdyby byla pani doktorka tak uspesna, tak publikuje, prednasi a dvere se u ni netrhnou. A jezdili by k ni pacienti z celeho sveta, ne jen Cesi a Slovaci.
At se to vezme z kterekoli strany, nevyjde z toho doktorka dobre. Bud lecba funguje a doktorce je fuk, ze na ni spousta lidi kvuli financim nedosahne a jinym pracovistim ji proste neda, coz svedci o tom, ze ji jde jen o prachy, nebo je to cele podfuk a o prachy ji jde stejne ![]()
Tady máš odkaz na jiný server, kde se o této doktorce bavili - ale nečetla jsem to vše. Pokud tě to bude zajímat, projdi si to, v jedné diskuzi jsem zahlédla odkaz na nějakou paní, co popisovala výsledky.
http://www.rodina.cz/…/fulltxt.asp?…
@Baba píše:
jasne, ono kdyz jedno pracoviste prijde na nejakou novou metodu lecby, tak si ji sysli jen pro sebe.
A ja bych k Augustinove na staz jela hned
A co bys na té stáži dělala? Rozmlouvala všem léčbu? Vysvětlovala Augustinové, že jí to vlastně nefunguje?
Proč by měla Autustinová ztrácet čas s rejpaly? Nechci být jedovatá, nechtěla bych, aby to vyznělo jedovatě, ale zkus se na to podívat z tohoto hlediska.
@Baba píše:
@Jankap
Ale, zapomelas, ze me ignorujes?uz si to prohlasovala nekolikrat
Ano, budu ráda, když se zase dokážeme ignorovat, co nejdéle to půjde.
@Gabra313 píše:
Ta slečna jsem s největší pravděpodobností já.. ten blog jsem nedávno zrušila, ale zápisky o léčbě na webu dr pořád jsou a vždycky budou… nový blog www.doblogu.pise.cz …
Díky za odkaz, ten starý blog jsem občas četla, i příspěvky na Postižených dětech.
Držím palce, ať se daří co nejlíp.
@Jankap píše:
Ano, budu ráda, když se zase dokážeme ignorovat, co nejdéle to půjde.
vynech to mnozne cislo, ja takova prohlaseni nedelala ![]()
Co bych delala? No co asi? Obslehla bych jeji uzasne postupy a prosazovala je u nas. Vazne veris tomu, ze to funguje a vubec zadneho doktora to nezajima?
@Gabra313 píše:
Ta slečna jsem s největší pravděpodobností já.. ten blog jsem nedávno zrušila, ale zápisky o léčbě na webu dr pořád jsou a vždycky budou… nový blog www.doblogu.pise.cz …
To je ale nahodicka, novacek a zrovinka se hned pozna v diskusi ![]()
Mmch, antivax matky, vy, ktere studujete slozeni vseho - vakcinami pocinaje, polevkovym korenim a bylinnymi caji konce, vam by nevadilo, ze vam nekdo do ditete INJEKCNE vpravuje latku, o ktere nic nevite? ![]()
Navic, pokud tato pani micha jakesi injekce, tak by me zajimalo, jak teda poznala, na kterou slozku byla alergie?
Dekuji za vysvetleni.
@Baba píše:
vynech to mnozne cislo, ja takova prohlaseni nedelalaCo bych delala? No co asi? Obslehla bych jeji uzasne postupy a prosazovala je u nas. Vazne veris tomu, ze to funguje a vubec zadneho doktora to nezajima?
![]()
Honem do egypta, pak si fakt otevreme tu ordinaci
moralka a etika stranou…
Já jsem kdysi chodila na jedny stránky, které zakládala jedna maminka nemoných dětí. Ona tam za ní s dětma jezdila a kluci podle toho, co psala, se jí dost lepšili. Pokusím se zavzpomínat, jak se maminka jmenovala. Vím, že tam na diskuzi bylo více rodičů, co tam jezdilo a až na tu cenu, byli spokojení. Někteří vkládali i video před odjezdem a po. Já osobní zkušenost nemám, takže nemohu posoudit. Ale vím, že se tam muselo jezdit víckrát.
@BellinkaX a představte si, že se Gabra313 poznala správně
Na starém blogu měla i spoustu fotografií zachycujících změny po léčbě. A rozhodně nebyly retušované. Z pokroucené holky je krásná rovná mladá slečna.
@klafina123
Makovcova, web Postizene deti
http://blog.aktualne.cz/…akovcova.php?…
V diskuzi jsou zkusenosti lidi, co u Augustinove byli
@Baba píše:
@klafina123
Makovcova, web Postizene deti
http://blog.aktualne.cz/…akovcova.php?…
V diskuzi jsou zkusenosti lidi, co u Augustinove byli
Ano, děkuji. Akorát ona tehdy už blog zrušila. Něco jde přečíst na iDnes Makovcová Jana nebo na Facebooku pod tím samým jménem.
@pipa.k píše:
@BellinkaX a představte si, že se Gabra313 poznala správněNa starém blogu měla i spoustu fotografií zachycujících změny po léčbě. A rozhodně nebyly retušované. Z pokroucené holky je krásná rovná mladá slečna.
Díky! Díky moc za podporu
A pro detailisty, odkaz na tuto diskuzi mi dala jedna čtenářka - maminka - známá dnes, protože se domnívala, že bych mohla trochu vnést světlo na scénu
Někteří ale raději prskají ze tmy… doufejme, že nezatemní úsudek dalším…
![]()
@Gabra313
To rypani bylo na me? ![]()
Pokud ano, tak mame svetlo a poledne. A neprskam, povazuji to za nechutne. Radeji napisu svuj nazor. ![]()
Treba ze nez pochybnou dr s neznamym slozenim jejich „medikamentu“, tak radeji treba ty klimkovice. ![]()