Byl někdo s dítětem u slovenské doktorky v Egyptě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
7.3.14 18:48
@Baba píše:
aha. A rodice nevylecitelne postizenych deti jsou v jakem postaveni? Nekolikrat to zaznelo i v tehle diskuzi - jsou ochotni zkusit vsechno.
I,,lecbu" u doktorky v otresnych hygienickych podminkach, nechaji do ditete pichat latky, o kterych vubec nic netusi a jeste za to zaplati majlant. Vysledky ta doktorka nema. Takova zlepseni, jaka popisuje, jsou dana treba normalnim vyvojem. Moji segre s DMO stacilo na podobne,,zazraky" 14 dni rekondicniho pobytu v Roznove.

Na druhou stranu.. Léčitelů je u nás spousta, na dost z nich dá kladné reference pomalu půlka národa, protože to k nim jezdí o sto šest, takže vybrat si v takové konkurenci někoho, kdo do mě chce píchnout něco, co vůbec co do složení neznám.. To mě udivuje, ano, to mě opravdu udivuje. Ale jak říkám - k životu patří i chybování, a třeba to je fakt nějaký zázrak - Ježíše taky přitloukli na kříž za to, že oživil mrtvého :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 19:00
@Sluka píše:
Podívej babo, nevím, jak lépe ti osvětlit, že v tuto chvíli již mícháš jablka s hruškami, odborně se tomu říká „manipuluješ“ (konkrétně tebou v tuto chvíli užívaná taktika se nazývá princip podobnosti).
Jestliže mám zdravotní problémy, doktorská léčba vede odnikud nikam, tak je logické a jasné, že hledám cokoli jiného, co by mohlo pomoci - ostatně právě neschopnost současné medicíny vypořádat se efektivně s některými problémy je právě to, co v ČR dalo vzniknout tolika léčtitelům. Nebo ty znáš někoho, kdo řekl doktorovi. „Hele kámo, tvoje léčba dobrá, už jsem skoro zdravý, ale nebaví mě to tu, jdu zkusit, zda by mě nedoléčil Jarda Tajtrla z Horní Dolni.“ :?:
A opravdu neznám nikoho, koho by nějaký léčitel vyloženě pod nátlakem vydíracími metodami donutil ho navštěvovat :nevim:

Debata má snad být o Augustinové, tak do toho laskavě přestaňte plést hodnocení mojí maličkosti a mých myšlenkových pochodů.

Augustinová nemá výsledky, nikde nepublikuje, se svou zázračnou léčbou se v odborných kruzích nechlubí, v zemích EU léčit nemůže, údajně kvůli tomu, že musí sbírat rostliny pro léčbu. Haha, spíš by jí v EU zatli tipec, bůhvíco do těch dětí píchá. A ještě by mě zajímalo, které celebrity k ní jezdí na zázračnou omlazovací léčbu.

A fakt nechápu, co vás tak dere. Když ji budu chválit, tak je to OK? když budu mít jiný názor, tak se ponížete šťouráním se do mé maličkosti. No jo, když holt nejsou argumenty. Ale já už sem na tohle od neočkovačů a homeopatů zvyklá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.3.14 19:07

Jak to, že nemá výsledky? Kdyby neměla, tak by tam rodiče postižených dětí nejezdili opakovaně :nevim: Jsou snad soudní a vidí výsledky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 19:14
@jannina1 píše:
Jak to, že nemá výsledky? Kdyby neměla, tak by tam rodiče postižených dětí nejezdili opakovaně :nevim: Jsou snad soudní a vidí výsledky..

hodnoceni je subjektivni. A jasne, ze se deti casto zlepsi - jednak se vyvijeji a pak taky hraje roli zmena prostredi. Kdyz moje segra s DMO pojede k mori, tak se taky zlepsi. Jo a pak taky roli hraje to, ze si clovek blbe priznava, ze vyhodil 100litru oknem.
Co to ma byt za zlepseni, kdyz dite rok po lecbe pouziva misto dvouslovnych vety se tremi slovy?
Augustinova to ma dobre vymysleny. Podle ni se zlepseni ma zacit projevovat za 3-4 mesice po terapii, to je dost dlouha doba na nejaky posun, protoze deti vetsinou maji normalni terapii a cviceni doma, akdyz dojde ke zhorseni, tak za to vzdycky muze konvencni lecba.
A k te soudnosti… Kdyby byli soudni, tak nenechaji do svych deti pichat nezname latky na spinavem rucniku od doktorky, ktera necte zpravy, nedela si zaznamy a plete si leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 19:26
@Baba píše:
Debata má snad být o Augustinové, tak do toho laskavě přestaňte plést hodnocení mojí maličkosti a mých myšlenkových pochodů.

Augustinová nemá výsledky, nikde nepublikuje, se svou zázračnou léčbou se v odborných kruzích nechlubí, v zemích EU léčit nemůže, údajně kvůli tomu, že musí sbírat rostliny pro léčbu. Haha, spíš by jí v EU zatli tipec, bůhvíco do těch dětí píchá. A ještě by mě zajímalo, které celebrity k ní jezdí na zázračnou omlazovací léčbu.

A fakt nechápu, co vás tak dere. Když ji budu chválit, tak je to OK? když budu mít jiný názor, tak se ponížete šťouráním se do mé maličkosti. No jo, když holt nejsou argumenty. Ale já už sem na tohle od neočkovačů a homeopatů zvyklá ;)

A další manipulativní technikou je stáčení diskuze jiným směrem - nereagování na napsané, ale vložení pseudoreakce. Též poslední odstavec je krásnou ukázkou manipulace - žádné argumenty, ale opět mimo jakékoli diskuzní vlákno, bez přímé souvislosti vložená pobídka k obraně protistrany..
Takže - nikoho nic nedere, a nevím, kde jsi vzala, že je ok, když nezávisle na svém názoru budeš onu paní chválit. Tvůj názor na ni nikdo nekritizoval.
Mohu-li psát za sebe, tak jsem vyjádřila silný nesouhlas s tvým přirovnáním vyhledávání léčitelů lidmi, kterým nepomohla medicína, k nahánění důchodců agresivními obchodníky používajícími nezákonné vyjednávací techniky.
Do té doby jsem s tebou poklidně diskutovala na různá témata točící se kolem léčitelství a medicíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 19:31
@jannina1 píše:
Jak to, že nemá výsledky? Kdyby, tak by tam rodiče postižených dětí nejezdili opakovaně :nevim: Jsou snad soudní a vidí výsledky..

„Pacienti“ jsou dle některých úplně pitomí a hlavně nekompetentní posoudit účinnost léčby, to může pouze lékař působící pod místní lékařskou komorou - a to dokonce i v oblasti léčby, o které zhola nic neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 19:34
@Baba píše:
A k te soudnosti… Kdyby byli soudni, tak nenechaji do svych deti pichat nezname latky na spinavem rucniku od doktorky, ktera necte zpravy, nedela si zaznamy a plete si leky.

Naprostý souhlas a opravdu nechápu, kdo dovolí svému dítěti injekcně podat preparát, o jehož složení nic neví 8o Já jsem opupínkovaná už z toho, že vakcíny podléhají do určité míry obchodnímu tajemství, a měla bych jet k někomu, kdo mi o složkách injekce prdnuté mým dětem neřekne VŮBEC NIC? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 19:35
@Sluka píše:
A další manipulativní technikou je stáčení diskuze jiným směrem - nereagování na napsané, ale vložení pseudoreakce. Též poslední odstavec je krásnou ukázkou manipulace - žádné argumenty, ale opět mimo jakékoli diskuzní vlákno, bez přímé souvislosti vložená pobídka k obraně protistrany..
Takže - nikoho nic nedere, a nevím, kde jsi vzala, že je ok, když nezávisle na svém názoru budeš onu paní chválit. Tvůj názor na ni nikdo nekritizoval.
Mohu-li psát za sebe, tak jsem vyjádřila silný nesouhlas s tvým přirovnáním vyhledávání léčitelů lidmi, kterým nepomohla medicína, k nahánění důchodců agresivními obchodníky používajícími nezákonné vyjednávací techniky.
Do té doby jsem s tebou poklidně diskutovala na různá témata točící se kolem léčitelství a medicíny.

Obchodníci jsou stejně agresivní lháři jako ta slavná Augustinová, slibují, manipulují a skutek utek. Slibuje vyléčit autismus, to je lež nejsprostšího zrna.
Z Augustinové i z obchodníků je mi zle. Z Elekové teda taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 19:36
@Sluka píše:
„Pacienti“ jsou dle některých úplně pitomí a hlavně nekompetentní posoudit účinnost léčby, to může pouze lékař působící pod místní lékařskou komorou - a to dokonce i v oblasti léčby, o které zhola nic neví.

Che, sem si vzpoměla na tebe a tvoje hodnocení úspěšnosti homeopatické léčby žloutenky novorozence :mrgreen:
Takže tak. Přání otcem myšlenky.

https://www.emimino.cz/…kovani/2983/?…
A mimochodem, jak tedy Auustinová léčí? Když víš, že doktoři o tom nic neví, ta předpokládám, že ty její metody znáš, jinak bys to asi nemohla tvrdit :think:

Příspěvek upraven 08.03.14 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
7.3.14 20:06
@Baba píše:
Che, sem si vzpoměla na tebe a tvoje hodnocení úspěšnosti homeopatické léčby žloutenky novorozence :mrgreen:
Takže tak. Přání otcem myšlenky.

@Sluka , naopak, tu Arniku jsi předpsala velmi dobře.
Ale pokud jsi to miminu vsugerovala, tak máš fakt silný myšlenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Sluka píše:
„Pacienti“ jsou dle některých úplně pitomí a hlavně nekompetentní posoudit účinnost léčby, to může pouze lékař působící pod místní lékařskou komorou - a to dokonce i v oblasti léčby, o které zhola nic neví.

To přesně potvrzuje výše citovaná reakce Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.3.14 00:24

Na požádání vkládám ...

…vzkaz jedné maminky, která nebude ztrácet čas registrací a sledováním serverů, ale je ochotná cokoli sdělit:

"Milé maminky, můj syn má první léčbu u paní doktorky za sebou, před měsícem se postavil na vlastní nohy a chodí sám. Nikdy bych tomu nevěřila, kdybych nezažila…kdo by chtěl více info, ozvěte se na *******@seznam.cz " 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.3.14 08:08

@Baba Nevím, o čem mluvíš, takže ukončuji diskuzi, která se dle mého zvrtla do něakých osobních útoků. Ostatně k egyptské doktorce tu již bylo řečeno vše podstatné k tomu, aby se jeden mohl rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
8.3.14 09:14

Já už jsem tady taky pěkně znechucená. Chtěla jsem jen, aby mě napsaly maminky, které tam s dětmi byly ať už pozitivní nebo negativní zkušenosti. a ne, aby tady někdo psal svoje názory atd a hádaly se tady a urážely. Radši už nic nepište. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
8.3.14 09:39

@Katka27 :potlesk:
Ať už se Katko rozhodnete pro jakoukoliv terapii, držím palce, ať Vaší holčičce pomůže. :srdce: Také jsme toho už se synem vyzkoušeli vícero, ono nám rodičům ani nic jiného nezbývá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.3.14 09:41
@pipa.k píše:
@Katka27 :potlesk:
Ať už se Katko rozhodnete pro jakoukoliv terapii, držím palce, ať Vaší holčičce pomůže. :srdce: Také jsme toho už se synem vyzkoušeli vícero, ono nám rodičům ani nic jiného nezbývá. :think:

A pomohlo u vás něco? Co se osvědčilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková