Byl někdo s dítětem u slovenské doktorky v Egyptě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
7.3.14 14:08
@Baba píše:
sireni techhle nesmyslu prospeje komu?
Akorat to rodinu vycuca z financi, jako by jich mely rodiny s postizenymi detmi nazbyt, ze?
Stejne jako s homeopatii, germanskou medicinou… No jo, tak holt obcas umre nejake dite, protoze se rodice doctou, ze inzulinu se ma davat min, aby si na nej dite nezvyklo, obcas umre mlada mama 4 nebo mozna 5 deti, protoze uverila nejakemu sarlatanovi, ze metastazy neexistuji…
A u tech sbirek jde jaksi i o to, ze ne kazdy si bude overovat, na co prachy jdou. A mmch, penize, co sem poslala ja, mely byt na kolo. A kde skoncily? V rucickach podvodnika.

A občas umře někdo s metastázami, protože uvěří tomu, že chemoterapie ho jich zbaví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 14:09

Mimochodem - tohle šarlatánství zase musím platit já ze svých daní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 14:13
@Sluka píše:
A občas umře někdo s metastázami, protože uvěří tomu, že chemoterapie ho jich zbaví 8)

Medicína jaksi není všemocná ;) Netrdí to o sobě a neslibuje zázraky. Narozdíl od Elekové, že? Zaplaťte a vyléčím dítě z autismu.
A chemoterapie zachrání aspoň někoho s metkama. Homeopatie vůbec nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 14:15
@Sluka píše:
Oni ti ostatní jsou stejně tak dospělí jako ty, čili mají výsostné právo chovat se dle vlastního rozumu, chybovat a případně naletět vyčůránkům.
Já taky doma musím přihlížet tomu, jak se moje maminka huntuje, lítá od doktora k dotkorovi, žádné zázraky se nedějí krom nových a nových antibiotik a občas prohlášení typu, podezření na něco nevyléčitellného - takže do toho pak má nervy.. Přitom, kdyby kývla, tak ji odvedu k jednomu člověku, a do roka ji mám jak vyměněnou.. Ale ona je taky dospělá, něčemu věří, nějak to pro svůj život potřebuje, tak holt dovolím doktorům, aby na její úkor tahali prachy z pojišťovny a nebudu to před ní ani komentovat - je to její rozhodnutí.

Nepobírám, o co jde. Neberte mi moji svobodu psát, že je Augustinová podvodnice :twisted:
Však ať se každý rozhodne podle svého, ale nechápu, proč byc h nemohla psát svůj názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 14:25
@Baba píše:
Medicína jaksi není všemocná ;) Netrdí to o sobě a neslibuje zázraky. Narozdíl od Elekové, že? Zaplaťte a vyléčím dítě z autismu.
A chemoterapie zachrání aspoň někoho s metkama. Homeopatie vůbec nikoho.

No, vidíš, proto jsem se taky svobodně rozhodla, že k Elekové ani k egyptské doktorce nechodím, a jsem ráda za to, že jsem se tak mohla rozhodnout sama - že mi ty dvě nebyly někým vnuceny, či naopak odebrány.
Mám ráda svůj život se svými rozhodováními a svými chybami či přínosy z toho vyplývajícími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 14:29
@Baba píše:
Nepobírám, o co jde. Neberte mi moji svobodu psát, že je Augustinová podvodnice :twisted:
Však ať se každý rozhodne podle svého, ale nechápu, proč byc h nemohla psát svůj názor :roll:

Názor si piš, za ten jsme naopak všichni rádi - když máš sem tam vzácnou chvilku, tak občas popustíš i nějaký argument či myšlenku ke zvážení, což je benefit všech diskuzí.
Ohradila jsem se proti tvému rozhořčení na téma, jak může někdo beztrestně týt z utrpení druhých - sice to takto zní dost pateticky a mnohá duše by nad takovou myšlenkou možná i zaplakala a v proudu emocí ti dala za pravdu, ale oponuji tím, že nejsi zodpovědná za nikoho jiného dospělého - čili dovol zoufalým lidem dělat zoufalé činy, jinak jim sebereš možnost poučit se a neopakovat chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
7.3.14 14:37

Souhlas s @klafina123 i @Sluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
7.3.14 14:53
@BellinkaX píše:
To je ale nahodicka, novacek a zrovinka se hned pozna v diskusi 8)

Mmch, antivax matky, vy, ktere studujete slozeni vseho - vakcinami pocinaje, polevkovym korenim a bylinnymi caji konce, vam by nevadilo, ze vam nekdo do ditete INJEKCNE vpravuje latku, o ktere nic nevite? 8o

Navic, pokud tato pani micha jakesi injekce, tak by me zajimalo, jak teda poznala, na kterou slozku byla alergie?
Dekuji za vysvetleni.

Náhodička to není, slečně jsem poslala odkaz já, znám ji osobně, jsem její bývalá učitelka :jazyk: A já sem už nějaký ten pátek chodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 14:56
@Sluka píše:
Názor si piš, za ten jsme naopak všichni rádi - když máš sem tam vzácnou chvilku, tak občas popustíš i nějaký argument či myšlenku ke zvážení, což je benefit všech diskuzí.
Ohradila jsem se proti tvému rozhořčení na téma, jak může někdo beztrestně týt z utrpení druhých - sice to takto zní dost pateticky a mnohá duše by nad takovou myšlenkou možná i zaplakala a v proudu emocí ti dala za pravdu, ale oponuji tím, že nejsi zodpovědná za nikoho jiného dospělého - čili dovol zoufalým lidem dělat zoufalé činy, jinak jim sebereš možnost poučit se a neopakovat chyby.

Jasně, dokument Šmejdi je taky patetický. Proč se vlastně točil, ti lidi jsou svéprávní, že?
Na svinstvo by se upozorňovat mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 17:02
@Baba píše:
Jasně, dokument Šmejdi je taky patetický. Proč se vlastně točil, ti lidi jsou svéprávní, že?
Na svinstvo by se upozorňovat mělo.

Ti lidi jsou velice staří a prodejci na ně byl vyvíjev agresivní nátlak, to je dost jiné. Nějak si nemohu vzpomenout, který léčitel mě pozval na dovču či oběd, a pak mě nutil nechat se u něj léčit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.3.14 17:39

@Baba nechapu, proc tady upozornujes na nejake smejdy? Mas nejake osobni zkusenosti s pani doktorkou? Ja ne, proto ji ani nezatracuji ani nedoporucuji, taky nadavas na homeopatii, co o ni vis? Vim, ze nekdo na ni nadava ze je to placebo, ze neni k nicemu, no neberu jim to, ale me homeopatie pomohla moc, pritom doktori byli bezradni a takovych lidi znam vic, proto nechapu ze takovi lide tady pisi do ruznych diskuzi a vsechny zrazuji, jak je to a to spatne, pritom nevyzkouseli a nic o tom nevi, tim nechci rict, ze bych nekomu treba homeopatii nutila, je to kazdeho vec jak a pro co se rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 17:46
@Sluka píše:
Ti lidi jsou velice staří a prodejci na ně byl vyvíjev agresivní nátlak, to je dost jiné. Nějak si nemohu vzpomenout, který léčitel mě pozval na dovču či oběd, a pak mě nutil nechat se u něj léčit :think:

aha. A rodice nevylecitelne postizenych deti jsou v jakem postaveni? Nekolikrat to zaznelo i v tehle diskuzi - jsou ochotni zkusit vsechno.
I,,lecbu" u doktorky v otresnych hygienickych podminkach, nechaji do ditete pichat latky, o kterych vubec nic netusi a jeste za to zaplati majlant. Vysledky ta doktorka nema. Takova zlepseni, jaka popisuje, jsou dana treba normalnim vyvojem. Moji segre s DMO stacilo na podobne,,zazraky" 14 dni rekondicniho pobytu v Roznove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.3.14 17:49

@garda
Stvou me sarlatani ;)
A prosim o nestaceni diskuze k osobni rovine.
Mas od pani doktorky nejakou publikaci treba? Nebo jeji clanek v impaktovanem casopise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
7.3.14 18:45
@Baba píše:
aha. A rodice nevylecitelne postizenych deti jsou v jakem postaveni? Nekolikrat to zaznelo i v tehle diskuzi - jsou ochotni zkusit vsechno.
I „lecbu“ u doktorky v otresnych hygienickych podminkach, nechaji do ditete pichat latky, o kterych vubec nic netusi a jeste za to zaplati majlant. Vysledky ta doktorka nema. Takova zlepseni, jaka popisuje, jsou dana treba normalnim vyvojem. Moji segre s DMO stacilo na podobne,„zazraky“ 14 dni rekondicniho pobytu v Roznove.

Pokud jste dosáhli stejných výsledků za 14 dní v Rožnově, tak to sestře upřímně přeju. Vaší rodině alternativa nesedí, tak do ní nejdete. V pořádku, není důvod o tom diskutovat.
Ale někdo jiný se rozhodne jinak a také na to má právo.

@Baba píše:
@garda
Stvou me sarlatani ;)
A prosim o nestaceni diskuze k osobni rovine.
Mas od pani doktorky nejakou publikaci treba? Nebo jeji clanek v impaktovanem casopise?

Jako by publikování v impaktovaném časopise byla buhvíjaká meta… Celkem jí chápu, že se raději věnuje praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.3.14 18:45
@Baba píše:
I,,lecbu" u doktorky v otresnych hygienickych podminkach, nechaji do ditete pichat latky, o kterych vubec nic netusi a jeste za to zaplati majlant. Vysledky ta doktorka nema. Takova zlepseni, jaka popisuje, jsou dana treba normalnim vyvojem. Moji segre s DMO stacilo na podobne,,zazraky" 14 dni rekondicniho pobytu v Roznove.

Podívej babo, nevím, jak lépe ti osvětlit, že v tuto chvíli již mícháš jablka s hruškami, odborně se tomu říká „manipuluješ“ (konkrétně tebou v tuto chvíli užívaná taktika se nazývá princip podobnosti).
Jestliže mám zdravotní problémy, doktorská léčba vede odnikud nikam, tak je logické a jasné, že hledám cokoli jiného, co by mohlo pomoci - ostatně právě neschopnost současné medicíny vypořádat se efektivně s některými problémy je právě to, co v ČR dalo vzniknout tolika léčtitelům. Nebo ty znáš někoho, kdo řekl doktorovi. „Hele kámo, tvoje léčba dobrá, už jsem skoro zdravý, ale nebaví mě to tu, jdu zkusit, zda by mě nedoléčil Jarda Tajtrla z Horní Dolni.“ :?:
A opravdu neznám nikoho, koho by nějaký léčitel vyloženě pod nátlakem vydíracími metodami donutil ho navštěvovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková