Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, nevíte prosím, nějakou opravdu úspěšnou léčbu močového měchýře. Člověk nechce jíst stále jen ATB. Nevíte nějaké bylinkové čaje, homeopatie a jak dlouho kůru používat. Jim brusinky, lichorerisnici od listopadu a nic se nemění
Budu vděčná za každou radu. Děkuji ![]()
Já vždycky začala brusinkami, Urologický čaj, sáčky blokurima. Když ani tohle nezabralo šla jsem k doktorce pro ATB, abych předešla komplikacím napr. zánět ledvin.
Pak mi lékařka předepsala homeopatika, chvilku jsem je užívala, cca měsíc. A od tý doby mám klid. ![]()
@Annastaziaa a nepamatuješ jak se ty homeopatika jmenovala, prosím
Já už jsem fakt zoufalá ![]()
@Hanyl ještě jsem našla zbytek doma, ale už si nepamatuju jak jsem je užívala.
Vis ja si takhle dopracovala u chronickeho zanetu mocaku k tomu, ze jsem mela dost dobrej nabeh na zmeny na sliznici mocaku (takovej predstupen pred rakovinou). Taky se ki v jistym case nechtelo zobat zas atb…
Ono vsechny bylinky a podobny veci jsou kratkodobe fajn, ale pokud se zanety vraci tak jediny reseni je brat atb treba i tri mesice v kuse - bere se standartne furolin, pripadne jiny atb kdyz jsi na ten furolin citlivejsi - dokud se ten zanet komplet nevyleci.
Zrovna zanety mocaku nejsou sranda a neleceny a nebo jen polo leceny bylinkama a pod je tak akorat na rakovinu mocaku a zanet ledvin - coz muze vyustit i v jejich selhani.
@Hanyl na podporu můžeš užívat tinkturu z lichořeřišnice. Je to přírodní antibiotikum. A na urologii by ti měli udělat kompletní vyšetření utz mocaku a výtěry z močové trubice plus vyšetřit partnera/y.
Tam mě ještě neposlali. Já si říkám, jak to léčili před lety, když nebyla ATB, jento nepříjemný. A přemýšlím, jestli se mi tělo snaží naznačit, že je věcí špatně. Byla jsem celou dobu v pořádku, až při prvním sexuálním styku se to spustilo, partnera mám pořád toho jednoho. A partner je v pořádku. Tak nevím, co je špatně. Děkuju, za rady holky. Zkouším ještě Utipro. A vrbovku malokvetiu. A pak homeopatika.
@janickaIII a jak dlouho se může tinktura brát? Já ji beru každý den 3× denně již od listopadu. A stejně se zánět objevil
@Hanyl píše:
Tam mě ještě neposlali. Já si říkám, jak to léčili před lety, když nebyla ATB, jento nepříjemný. A přemýšlím, jestli se mi tělo snaží naznačit, že je věcí špatně. Byla jsem celou dobu v pořádku, až při prvním sexuálním styku se to spustilo, partnera mám pořád toho jednoho. A partner je v pořádku. Tak nevím, co je špatně. Děkuju, za rady holky. Zkouším ještě Utipro. A vrbovku malokvetiu. A pak homeopatika.
A partner byl na vyšetření? On nemusí mít žádné příznaky, může být jen přenašeč. Vyšetřit by ho měli taky kompletně. Lichořeřišnici záleží jakou tinkturu máš. Třeba ta z Naděje od Podhorne se užívá 25 kapek 3* denně.
@janickaIII nebyl, ale už jej posílám. Používám lichorerisnici od topvetu. Snad to dopadne vše dobře. Člověk už ztrácí naději.
Určitě bych být tebou ta antibiotika vydržela. Já takhle “přechodila” (pila jsem urologický čaje a blokurimu) zánět močáku a skončila jsem v nemocnici se silným zánětem ledvin… cévkování atd. nic moc příjemného
o bolestech nemluvě… ale teď už si na to dávám pozor, fakt to není sranda ![]()
@sarina4 ja vím, ale jíst hromady ATB pořád taky není dobré.
člověk se snaží najít jiný způsob. A zabralo ti tedy pak něco? Nebo pořád jíš ATB? Teď jsem dojedla furolin a nepřijde mi to úplně dobre. Pořád mám takový nutkavý pocit na záchod.
Možná bys potřebovala silnější atb, které by už doopravdy zabralo.. furolin je myslím nejslabší.. měla jsem ho jen jednou ale ani ne týden po dobrání jsem to měla znovu.. a protože jsem nechtěla hned další, tak jsem už k dr nešla
v nemocnici jsem měla atb v kapačce a od té doby zatím nic