Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Komu není z hůry dáno, ten je úplně blbej… To je jediné slušné, co mne v souvislosti s paní „reportérkou“ napadlo.
tterka píše:
Tak jsem asi úplně blbá, ale nějak mi uniklo, o čem vlastně má ten rozhovor být![]()
nejsi já to taky úplně nepochopila ![]()
jé tak to jsem ráda,že nejsem jediná komu ten rozhovor ze strany reportérky připradal fakt
- s tou anorexii jsem nevěděla jestli se smát nebo plakat to bylo tááááák trapný ![]()
Před Vágnerovou smekám, já bych jí ten mikrofon o hlavu neomlátila,ale strčila jí ho do míst kde slunko nesvítí ![]()
K tomu, jestli někdo něčím být může nebo nemůže. Už spoustu let funguje v lidské společnosti takový mechanismus, říká se mu „tlačenka“…
Ono teda taky záleží na tom, co a kam tlačíte..... ![]()
rosslyn píše:
Tak když se na Vás koukám na nominačním večeru na Českém lvu jako na bývalou anorektičku, tak vy docela jíte, co?Tak to jako nemá chybu, co je to za kravku?
hodně hustá otázka
já se divím,že se stakovou blbkou vůbec někdo baví ,já byhc jí rozhovor nedala ani za milion
Jura007 píše:
K tomu, jestli někdo něčím být může nebo nemůže. Už spoustu let funguje v lidské společnosti takový mechanismus, říká se mu „tlačenka“…Ono teda taky záleží na tom, co a kam tlačíte.....
Taková hrůza snad nemůže projít ani přes tlačenku, to je strašné
Ale zjevně nějakým způsobem prochází…
Angu, nevěřila bys, co všechno projde. Příklad z mého někdejšího (dávného) pracoviště: otec udělal svého syna obchodním ředitelem ve své firmě (tím se stal synáček mým nadřízeným). Jeho otřesné chování k zákazníkům mělo za následek meziroční propad zisku firmy o 8 mega.Když se to dozděděl majitel, usmál se a říká: „Zaplať pámbu, že to nebylo víc…“ Zeptal jsem se ho, jestli ho nesesadí. A on povídá:„Něčím se kluk živit musí… No co mám dělat, když jsem zplodil… (cenzurováno)…?“
Paní nebude z nejchytřejších.Otázky naprosto o ničem, mě fakt nezajímá, co se podávalo na rautu, i kdyby to byly superdelikatesy, už tam těžko stihnu doběhnout ![]()
A paní bych dala kopáka už jen za ten její hlas mimochodem..