Být na místě herečky, tak tu reportérku nakopu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
8.2.12 15:03

No to je krava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.2.12 15:16

Komu není z hůry dáno, ten je úplně blbej… To je jediné slušné, co mne v souvislosti s paní „reportérkou“ napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.12 15:29

Já akorát nepochopím, že někdo té osobě platí za tohleto 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.2.12 15:46

Co chcete od Super.cz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.12 16:36

No přesto. Toto je snad už i pod úrovní bulváru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.2.12 19:14
tterka píše:
Tak jsem asi úplně blbá, ale nějak mi uniklo, o čem vlastně má ten rozhovor být :oops: :think:

nejsi já to taky úplně nepochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.2.12 19:18

jé tak to jsem ráda,že nejsem jediná komu ten rozhovor ze strany reportérky připradal fakt :poblion: - s tou anorexii jsem nevěděla jestli se smát nebo plakat to bylo tááááák trapný :roll:
Před Vágnerovou smekám, já bych jí ten mikrofon o hlavu neomlátila,ale strčila jí ho do míst kde slunko nesvítí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.2.12 19:24

K tomu, jestli někdo něčím být může nebo nemůže. Už spoustu let funguje v lidské společnosti takový mechanismus, říká se mu „tlačenka“… ;) Ono teda taky záleží na tom, co a kam tlačíte..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.2.12 19:32
rosslyn píše:
Tak když se na Vás koukám na nominačním večeru na Českém lvu jako na bývalou anorektičku, tak vy docela jíte, co? :mrgreen:Tak to jako nemá chybu, co je to za kravku? :mrgreen:

hodně hustá otázka 8o já se divím,že se stakovou blbkou vůbec někdo baví ,já byhc jí rozhovor nedala ani za milion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.12 19:40
Jura007 píše:
K tomu, jestli někdo něčím být může nebo nemůže. Už spoustu let funguje v lidské společnosti takový mechanismus, říká se mu „tlačenka“… ;) Ono teda taky záleží na tom, co a kam tlačíte..... :roll:

Taková hrůza snad nemůže projít ani přes tlačenku, to je strašné :lol: :lol: :lol: Ale zjevně nějakým způsobem prochází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.2.12 20:07

Angu, nevěřila bys, co všechno projde. Příklad z mého někdejšího (dávného) pracoviště: otec udělal svého syna obchodním ředitelem ve své firmě (tím se stal synáček mým nadřízeným). Jeho otřesné chování k zákazníkům mělo za následek meziroční propad zisku firmy o 8 mega.Když se to dozděděl majitel, usmál se a říká: „Zaplať pámbu, že to nebylo víc…“ Zeptal jsem se ho, jestli ho nesesadí. A on povídá:„Něčím se kluk živit musí… No co mám dělat, když jsem zplodil… (cenzurováno)…?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
8.2.12 20:08

No tak to je dobra pip. 8o Kde ji vyhrabali.. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.2.12 20:28

Paní nebude z nejchytřejších.Otázky naprosto o ničem, mě fakt nezajímá, co se podávalo na rautu, i kdyby to byly superdelikatesy, už tam těžko stihnu doběhnout :mrgreen:
A paní bych dala kopáka už jen za ten její hlas mimochodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.2.12 20:34

YnzinIrka FYalova. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie