Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@evill píše:
Peníze bych ji dala za včera i za dnes sama od sebe kdybych udělala chybu. 50 Kč je nic
Vzhledem k tomu, že to píše Slovena, to spíš tipuji na 50 € ![]()
Jinak peníze bych jí také dala.
@Wiolla píše:
To je taky pravda. Oboustranně nevyhovujíc spolupráce.
pravda…nicméně víc viny vidím u té dospělé baby, co se handrkuje s 16 nebo kolikaletou studentkou o padesátikorunu.. to by mě osobně hanba fackovala ![]()
@Fjodorka píše:
Vzhledem k tomu, že to píše Slovena, to spíš tipuji na 50 €Jinak peníze bych jí také dala.
50 éček za hodinu? Ja jdu dělat k zakladatelce ![]()
@Fjodorka píše:
Vzhledem k tomu, že to píše Slovena, to spíš tipuji na 50 €Jinak peníze bych jí také dala.
50 euro za dovedeí dítka ze školky? herdek.. já chci taky ![]()
@geilens píše:
50 éček za hodinu? Ja jdu dělat k zakladatelce
pozdě..už tam stojím frontu já
![]()
Souhlasím s ostatními, je to tvoje chyba a co ty víš jaké plány holka měla a co třeba musela zrušit.
Navíc za 50Kč je to fakt zadarmo ![]()
Nevím ako to máte vy ale ja som už vic krát pracovala u zamestnavatela a taky se na mne vyprt a nic mi nedal a to som si neotvorila ani hubu na ni. Ide o to že ona neví ani co se stalo a vynadala mi v sms bez toho aby si zistila čo se stalo ja by som si také neco nikdy nedovolila. Mne se už víc krát stalo že som se takto prehnalal nekam a nic z toho. Asi nemáte takové blbé zkušenosti jak ja. A čo se týče zaměstnavatele to bol suvis s tým že jsem mu udelala prehled v práci a když jsme všetchno udelala tak aby se s tým dalo pracovat tam mi zavolal že si bude hledat nekoho jiného takže se mnou zase nekto vypek o tom to bylo. Gatulujem vám že s vami nikto nikdy nevypek.
@geilens @jdukolem Tak třeba je za vodou
Já ten příspěvek asi blbě pochopila, myslela jsem, že bere děcko ze školky a nějakou dobu čeká, než zakladatelka přijde domů… A popravdě, ani mě nenapadlo, že by se někdo takhle handrkoval o pajsku
![]()
U toho zamestnavatele jsem byla celý den pracovala som celý den a nedal mi za to ani korunu a to nebyl jeden a čo som sa mala ist stažovat na lapáren??
@janett27 píše:
Nevím ako to máte vy ale ja som už vic krát pracovala u zamestnavatela a taky se na mne vyprt a nic mi nedal a to som si neotvorila ani hubu na ni. Ide o to že ona neví ani co se stalo a vynadala mi v sms bez toho aby si zistila čo se stalo ja by som si také neco nikdy nedovolila. Mne se už víc krát stalo že som se takto prehnalal nekam a nic z toho. Asi nemáte takové blbé zkušenosti jak ja. A čo se týče zaměstnavatele to bol suvis s tým že jsem mu udelala prehled v práci a když jsme všetchno udelala tak aby se s tým dalo pracovat tam mi zavolal že si bude hledat nekoho jiného takže se mnou zase nekto vypek o tom to bylo. Gatulujem vám že s vami nikto nikdy nevypek.
tak se chováš stejně? že ty ses někam hnala a nic z toho a neuměla ses ozvat je tedy nezlob se tak trochu tvá hloupost, že ses neozvala… ale není to norma, to že sis to ty nechala líbit neznamená že nechají jiní..jim nic není do tvých trablů…nesouvisí to.. spíš zapracuj na sobě ![]()
Ja se nehrandrkuji o 50tku o to nejde, ale ide o to že proste ani nevedela čo se deje a vynadalal mi čo si to vobec dovolila ja, neviem ale ja som inak vychovaná ja by som si to nedovolila.
@janett27 píše:
U toho zamestnavatele jsem byla celý den pracovala som celý den a nedal mi za to ani korunu a to nebyl jeden a čo som sa mala ist stažovat na lapáren??
mělas smlouvu? ![]()
@janett27 Takže proto, že s tebou někdy někdo zametl, se teď budeš chovat hnusně k holce, která s tím nemá nic společného? No tak to jsi fakt dobrá…
Musíš si uvědomit, že ta holka kvůli tomu taky mohla odříct jiné plány. I když to má od baráku kousek, je to práce jako každá jiná, musí se jí podřídit. A když to udělá zbytečně, tak se nediv, že ji to naštve. Tohle bylo tvoje pochybení ať chceš nebo ne
@janett27 takže když někdy vy.ebal se mnou, tak já s druhým taky vy.ebu? Chováš se jak malá ![]()
Příspěvek upraven 24.10.14 v 17:57
@janett27 píše:
A co má tvoje osobní neschopnost ozvat se v případě, že jsi v právu, společného s tím, že jsi udělala chybu a nedala včas vědět chůvě, aby nechodila?