Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@harpyje píše:
to je od tebe hodně hloupá poznámka a netýká se tématu.
Možná má i bývalá chůva s tebou špatnou zkušenost a tak holka přišla nastartovaná. I tady jsi vyjela dost tvrdě a tak se jí ani nějak nedivím. A s těmi rozdíly mezi Slovenskem a Českem to tak horké určitě nebude. Všude jsou dobří a špatní zaměstnavatelé.
Ja jsem vencila znamymu psa.
Jednou vecer mi volal, ze jede na akci, jestli bych mohla k nemu domu a vyvencit ho. Pes ale nesel, za tmy se boji a nekdy ani s nim nejde. Jeste si vzal omylem s sebou voditko, takze jsem hledala lano
. Akce na houno, stejne se mnou nesel. Musel prijet domu driv nez chtel. A v poledne mi prinesl 100 za venceni, to mi daval.
@terinka4444 píše:
Není hloupá, Atominka si s tím nezačala, to zakladatelka poznámka typu, že u nich na Slovensku by se to nestalo, a jestli tady se to jako může a podobně…
A ja to ani nechtela, ale vnutil mi to a ja jsem si nakonec rekla, ze mi to sezralo skoro hodinu casu
@janett27 píše:
ja som si všimla zmeškaný hovor tak som jej volala že se omlouvám že nech si príde pro penize, potom som si našla sms že jak si to predstavujem že ona šla do školky a že malá nikde že si příde okamžite pro penize a že jej mám zaplatit i dnešek, že čo som si to vobec dovolila že som jej nedala vediet
V tomhle souhlasím, slečna je dost nevychovaná, asi ji taky doma učili mít ostré lokty, no však ona si párkrát nabije hubu a bude. Lidi si myslí, že když se budu chovat hnusně a neslušně, i když jsou třeba v právu, že dokážou víc, než když an to půjdou se slušností, ale většinou je to spíš naopak, jak je vidět. Já bych si to k zaměstnavateli bych si to nedovolila.
Ale měla yb jsi jí zaplatit oba dva dny, byla to tvoje chyba, ještě jednou se omluvit a dodat, že s někým takovým pracovat nechceš, tečka.
@terinka4444 píše:
Není hloupá, Atominka si s tím nezačala, to zakladatelka poznámka typu, že u nich na Slovensku by se to nestalo, a jestli tady se to jako může a podobně…
terrinko - poznámka Atominky je hloupá sama o sobě, neměly bychom se k takovým poznámkám snižovat. Nemusí být napsána v konkrétním tématu. používají ji lidi všude na světě, kdykoli se cizinec podiví, či kritizuje něco co v hostitelský zemi špatně funguje.
@ospalámyš píše:
V tomhle souhlasím, slečna je dost nevychovaná, asi ji taky doma učili mít ostré lokty, no však ona si párkrát nabije hubu a bude. Lidi si myslí, že když se budu chovat hnusně a neslušně, i když jsou třeba v právu, že dokážou víc, než když an to půjdou se slušností, ale většinou je to spíš naopak, jak je vidět. Já bych si to k zaměstnavateli bych si to nedovolila.Ale měla yb jsi jí zaplatit oba dva dny, byla to tvoje chyba, ještě jednou se omluvit a dodat, že s někým takovým pracovat nechceš, tečka.
@harpyje píše:
terrinko - poznámka Atominky je hloupá sama o sobě, neměly bychom se k takovým poznámkám snižovat. Nemusí být napsána v konkrétním tématu. používají ji lidi všude na světě, kdykoli se cizinec podiví, či kritizuje něco co v hostitelský zemi špatně funguje.
Ale tady (v tomto kontextu) nic špatně nefunguje, na nevychovance narazím kdekoliv… a když tak čtu příspěvky od zakladatelky, tak ona zrovna mezi ty vychované taky nepatří.
@Fjodorka píše:
Vzhledem k tomu, že to píše Slovena, to spíš tipuji na 50 €Jinak peníze bych jí také dala.
Jsem si to musela znova přečíst jestli ji dává za hodinu hlídání fakt padesát éček, ty mystifikatore ![]()
@ospalámyš je to otazka, co je lepsi. Ja ty ostry lokty bych nekdy brala. Ale je lepsi zacit slusne, s tim souhlasim. Jenze umet se za sebe ozvat taky neni spatny
@evill píše:
Jsem si to musela znova přečíst jestli ji dává za hodinu hlídání fakt padesát éček, ty mystifikatore
Za pade ojro bych trpela ze zapomene napsat
@j.a.n.i1 Jani, a? neber mne za slovo. Zakladatelce jsme tu vysvětlili, že chybu udělala především ona, ale navážet se do ní nemusí nikdo. Jestli si všímáš, přesně takové poznámky jsou obvykle na začátku velkých hádek plných rasistických či xenofobních hlášek. Ctěla jsem ji utnout v zárodku. A ano, vždycky když takovou poznámku někdo pronese, je to reakce na cizince, který si dovolí říci, že u něj doma se s kritizovaným chováním nesetkal (jinak by ta poznámku vcelku neměla logiku, že).
A jak už jsem zakladatelce rovněž vysvětlila, toto chování se vyskytuje i na Slovenku, jen tam se s ním setkávají zas cizinci, a ne Slováci jako majorita.
jo a ted jsem pochopila, že nedočítáš citace, takže nevíš, že celá tato naše výměna názorů se týkala poznámky, že na Slovensku zaměstnavatelé nenechávají pracovat lidi půl dne zadarmo (narozdíl od ČR)- vůbec nešlo o hlavní téma.
Příspěvek upraven 24.10.14 v 20:12
@evill píše:
Jsem si to musela znova přečíst jestli ji dává za hodinu hlídání fakt padesát éček, ty mystifikatore
Promiiiň ![]()
@harpyje píše: