Bývalá chůva - zaplatit dluh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
24.10.14 18:15
@j.a.n.i1 píše:
Ona jede do školky, tam dítě nikde, neřekla si ji nic, volá ti, nebereš ji telefon… tak proč se sakra divíš naštvané SMSce?

asi som najivná že když nekto nedá vědet že zapomene tak mu nebudu psát drzou smsku ne?? či tady se to smi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.10.14 18:15
@janett27 píše:
no nevím jak vy ja keby som mala takovou brigádu ako ona tak neřvu a nepíšu smsky ako ona ja by som proste napísala či se neco stalo že som bola ve školce a malá tam nebola tak či mi prosím zaplati i to že som sa prehnalal do školky, toto by som napísala ja

ale ona není ty ;) že by tys něco neudělala je tvá věc ;) ona je jiná, ty máš možnost ji už nadále na hlídání nepoužívat.. to je tvé právo…ale ten tvůj postoj JÁ bych to nikdy nuedělal… no a co? ona jo no.. lidi jsou různí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.10.14 18:16
@janett27 píše:
asi som najivná že když nekto nedá vědet že zapomene tak mu nebudu psát drzou smsku ne?? či tady se to smi?

kolovrátek… :roll: :roll: 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
24.10.14 18:16
@jdukolem píše:
ano ale to že tě to dožralo není důvod nezaplatit…ale na druhou stranu najednou to začínáš popisovat zcela jinak než v úvodním příspěvku…zajímavé ;)

no v čom se to liší?? nevím ja nezačinam nadávat lidem když neco nestihnou anebo zapomenou na neco lebo nikdy nevíš čo se stalo na druhé strane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
24.10.14 18:19
@Chocoloco píše:
@janett27 A protoze jsi starsi a rozumnejsi, napis ji sms at si prijde pro penize. Moudrejsi ustoupi a navic to stejne byla tvoje chyba. Holka byla vicemene v pravu, nehlede na to, ze je to mlada horka hlava.Příspěvek upraven 24.10.14 v 18:14

to už jsem napsala o 5 minut neskor ako som jej zabuchla dvere pred nosom že jej penize hodím do schránky lebo keby som ju mala ešte vidiet tak jej asi vylepím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
24.10.14 18:19

Zaplať ji za dva dny, nic s tím nenaděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.10.14 18:20
@janett27 píše:
no v čom se to liší?? nevím ja nezačinam nadávat lidem když neco nestihnou anebo zapomenou na neco lebo nikdy nevíš čo se stalo na druhé strane

V nemocnici na JIPce jsi neležela, takže nechápu, co tak závažného pořád dokola zmiňuješ, proč bys nemohla včas holčině zavolat a zrušit hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
@janett27 píše:
asi som najivná že když nekto nedá vědet že zapomene tak mu nebudu psát drzou smsku ne?? či tady se to smi?

Smí. Nemusíme si nechat všechno líbit. Možná ti to napsala drze, ale byla v právu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@janett27 píše:
no v čom se to liší?? nevím ja nezačinam nadávat lidem když neco nestihnou anebo zapomenou na neco lebo nikdy nevíš čo se stalo na druhé strane

já ale neříkám že chování té slečny je v pořádku..fakt seš jak kafemlýnek - pořád dokola.. :roll:
a liší se to hodně..vypadá to jako by sis ten příběh upravila protože zjištuješ že nemáš podporu :P

Příspěvek upraven 24.10.14 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
24.10.14 18:21
@janett27 píše:

A proč by se to nesmělo? Jaké tady? Všude jsou lidi slušní a lidi, kteří tak úplně slušní nejsou… a celkem chápu že mladá holka, která ti vyzvedává dítě skoro zadarmo, ti pošle ne zcela uhlazenou SMS, když tam jede zbytečně a ještě ji ani nebereš telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.10.14 18:22

Zaseklej gramofon. Je to proste tvoje vina. Jeji nevychovanost ti nedava duvod nezaplatit. Bud meles, ze byla drza a kdyz to nekdo vyargumentuje tak napises, ze ty jsi taky nedostala zaplaceno. Ok mas svoji pravdu, ale pokud ji penize nedas tak si ji okradla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
24.10.14 18:24
@janett27 píše:
to už jsem napsala o 5 minut neskor ako som jej zabuchla dvere pred nosom že jej penize hodím do schránky lebo keby som ju mala ešte vidiet tak jej asi vylepím

Jo, tak tys ji místo zaplacení zabouchla dveře před nosem a meleš tady něco o drzosti, to jako myslíš vážně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
24.10.14 18:25

@janett27 Proste ji zaplat a shanej si jinou chuvu za 50 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.10.14 18:25
Ano a je to zloděj. Stejně jako ty.
@janett27 píše:
souvislost je v tom že kdyb si otvorila pusu tak pochybujem o tom žeby mi nekto zaplatil, bože v akom svete to žijete? vám se nikdy nestalo že vám niekto nezaplatil za prácu??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.10.14 18:28
@Cuddy píše:
@janett27 Proste ji zaplat a shanej si jinou chuvu za 50 Kc.

No jsem zvedava kdo dneska hlida za 50 kc/ h. A navic nekdo kdo bude drzet hubu a krok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová