Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janett27 píše:
ja som si všimla zmeškaný hovor tak som jej volala že se omlouvám že nech si príde pro penize, potom som si našla sms že jak si to predstavujem že ona šla do školky a že malá nikde že si příde okamžite pro penize a že jej mám zaplatit i dnešek, že čo som si to vobec dovolila že som jej nedala vediet
takže ona ti volala, tys jí to nebrala, pak ti napsala sms a tys jí mezitím volala at si přijde pro peníze a pak sis všimla smsky..to na věci nic nemění.. zaplat jí a už je nezaměstnej
@Fjodorka píše:
Aha, takže když ti dá na ulici někdo pěstí, tak je v pohodě že ty půjdeš a natáhneš jí někomu dalšímu?A to, že by ti nezaplatil je sice možné, ale určitě ne legální.
No a čo s tým mám spravit ja?? asi nic
@janett27 píše:
ja som si všimla zmeškaný hovor tak som jej volala že se omlouvám že nech si príde pro penize, potom som si našla sms že jak si to predstavujem že ona šla do školky a že malá nikde že si příde okamžite pro penize a že jej mám zaplatit i dnešek, že čo som si to vobec dovolila že som jej nedala vediet
Tak tu SMS nejspíš napsala poté, co došla do školky, tam dítě nebylo a volala ti a tys jí to nezvedala… nedivím se, že ji to naštvalo ![]()
@janett27 píše:
jo ja sem ji vola že prominte ja som malou nedávala do školky a zapomela jsem vám to říc, klidne si přidte pro penize a už som jej chystala i za dnes ti za včera a až potom som si prečitala tu sms a to ma dožralo.
ano ale to že tě to dožralo není důvod nezaplatit…ale na druhou stranu najednou to začínáš popisovat zcela jinak než v úvodním příspěvku…zajímavé ![]()
@jdukolem píše:
takže ona ti volala, tys jí to nebrala, pak ti napsala sms a tys jí mezitím volala at si přijde pro peníze a pak sis všimla smsky..to na věci nic nemění.. zaplat jí a už je nezaměstnej
ja nemám problém jej nezaplatit ale fakt nechápu jak takto nekto muže chovat ja som sa sice zachovala taky blbie ale až po tom či ma dožrala smskou
@janett27 píše:
To je tvá věc, ale nemůžeš tím omlouvat to, že nechceš dát peníze někomu jinému, kdo nemá s tvým zaměstnavatelem vůbec nic společného.
@janett27 píše:
zaplat chůvu a sežeň si jinou a sama pro sebe si vem poučení, že se máš umět ozvat… jako 16letá holka
pak se ti nebude stávat že budeš někomu dělat zadarmo a on s tebou vyběhne ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak tu SMS nejspíš napsala poté, co došla do školky, tam dítě nebylo a volala ti a tys jí to nezvedala… nedivím se, že ji to naštvalo
no nevím jak vy ja keby som mala takovou brigádu ako ona tak neřvu a nepíšu smsky ako ona ja by som proste napísala či se neco stalo že som bola ve školce a malá tam nebola tak či mi prosím zaplati i to že som sa prehnalal do školky, toto by som napísala ja
@janett27 píše:
ja nemám problém jej nezaplatit ale fakt nechápu jak takto nekto muže chovat ja som sa sice zachovala taky blbie ale až po tom či ma dožrala smskou
Ona jede do školky, tam dítě nikde, neřekla si ji nic, volá ti, nebereš ji telefon… tak proč se sakra divíš naštvané SMSce?
@jdukolem píše:
zaplat chůvu a sežeň si jinou a sama pro sebe si vem poučení, že se máš umět ozvat… jako 16letá holkapak se ti nebude stávat že budeš někomu dělat zadarmo a on s tebou vyběhne
@janett27 píše:šmarjá to je pořád dokola…tak to že mě někdo naštve smskou je důvod neplatit jo?
@janett27 A protoze jsi starsi a rozumnejsi, napis ji sms at si prijde pro penize. Moudrejsi ustoupi a navic to stejne byla tvoje chyba. Holka byla vicemene v pravu, nehlede na to, ze je to mlada horka hlava.
Příspěvek upraven 24.10.14 v 18:14
@janett27 píše:
U toho zamestnavatele jsem byla celý den pracovala som celý den a nedal mi za to ani korunu a to nebyl jeden a čo som sa mala ist stažovat na lapáren??
Ne, na inspektorát práce. Ale to, že s tebou nějací chytráci vypečou, neznamená, že je to běžné chování a že se máš chovat stejně. Mrzí mně, že jsi přišla o práci, snad příště najdeš lepšího zaměstnavatele.
Placas hrusky a jablka dohromady. Penize te slecne nalezi at na tebe jecela nebo ne. Jestli s tebou zametli v praci - smutny, ale ji je do toho prd. Mimochodem jde o blbejch 50 kc. Nechapu ![]()
@janett27 píše:
souvislost je v tom že kdyb si otvorila pusu tak pochybujem o tom žeby mi nekto zaplatil, bože v akom svete to žijete? vám se nikdy nestalo že vám niekto nezaplatil za prácu??
Ne, tak to se mne opravdu nikdy nestalo. Take se nestalo, ze bych nekomu nezaplatila za odvedenou praci ja, i kdyz jsem ho treba v zapeti z duvodu nespokojenosti propustila.