Bývalá chůva - zaplatit dluh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
24.10.14 20:37
Kdyby mi dávala za hodinu padesát éček, tak jí nosím tašku s nákupem a říkám jí král ona první :mrgreen:
@evill píše:
Jsem si to musela znova přečíst jestli ji dává za hodinu hlídání fakt padesát éček, ty mystifikatore :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
24.10.14 20:45
@Wiolla píše:
Jak jsem psala, já bych jí zaplatila. Ale kdyby se do mě takto pustila, tak by to byly asi i poslední peníze, které by ode mě viděla. Už by chodit nemusela, našla bych si někoho jiného. 8)
:palec: zaplatila, ale zaroven ji vysvetlila, ze poustet se do me nemusi, vsichni delame chyby
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
24.10.14 20:52
@SussieS píše:
Ano, ale to bylo před tím, než jste si volaly. Tím hovorem se vše vysvětlilo a když přišla, nechápu, proč jsi se k tomu vracela…

To ja zase chapu 8) Slecna ani necedela, jestli neni mala v nemocnici nebo neco a hned byla urazena :nevim: Navic i pri chybe druheho lze na svych pravech trvat slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.10.14 21:14

Nevím, jestli si vzpomenu na všechno, co jsem chtěla reagovat, ale…

50,– jí určitě dlužíš, s tím nic nenaděláš a pokud jí to nedáš, jsi zloděj.
To že ti napsala „úrážlivou“ SMSku? A divíš se? Když ani telefon nezvedáš? Ok, chápu, každý někdy něco zapomene, na druhou stranu by mě taky naštvalo že jsi nejen zapomněla ale ještě k tomu nezvedáš telefon. (mimochodem, taky by mě zajímalo přesné znění té hrozné zprávy)
Už vůbec „odhlašování“ hlídání půl hodiny předem? Je hezké že napíšeš, že školku máš 5 min od baráku ale myslíš, že ona denně sedí doma a čeká, jestli náhodou dítě nevyzvedneš sama?
Co se týče vtipné částky 50,– :D V Praze si za hlídání berou klidně 130,– na hodinu. Ona ti jí teda hlídá 45 min co jsem pochopila. Asi bych osobně pod 80,– ani nešla, takže být tebou, držela bych pusinku a krok a byla ráda, že ti holky ušetřili asi tak polovinu výdajů na hlídání, než jakákoliv jiná holka. Že tě zaměstnavatel nechá na zkoušku pracovat zadarmo? Promiň ale to jsi prostě BLBÁ, že se do něčeho takového necháš uvrtat :D
Když ti zaměstnavatel nedá peníze za odvedenou práci, že s tím nic nemůžeš dělat? Tak to jsi ještě blbější, protože já když něco odpracuju, tak za to zaplaceno prostě dostanu!
A tvoje dementní narážky na to by se u nás nestalo/tady je to teda hrozný/tady se takový věci jako smí?… Nikdy bych nečekala, že já, občanka slovenského státu tohle někdy napíšu a možná se za to za chvilku i zastydím ale… Jak už někdo napsal, pokud se ti tady v Čechách nelíbí, vrať se zpátky na Slovensko, nikdo tě tu nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
24.10.14 22:10
@ulice píše:
To ja zase chapu 8) Slecna ani necedela, jestli neni mala v nemocnici nebo neco a hned byla urazena :nevim: Navic i pri chybe druheho lze na svych pravech trvat slusne.

ona je otázka, co v té sms bylo tak hrozného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová