Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ja som sa ozvala ale slušne čobych z toho mala keby jsem na nekoho řvala?? myslím že by som si to ešte zhoršila a s prípadnými prachama se musela rozloučit ne??
@janett27 píše:
Ja se nehrandrkuji o 50tku o to nejde, ale ide o to že proste ani nevedela čo se deje a vynadalal mi čo si to vobec dovolila ja, neviem ale ja som inak vychovaná ja by som si to nedovolila.
Jak co se děje? To jí může být úplně jedno, ona měla povinnost dítě vyzvednout, tys měla povinnost jí dát vědět. Ona svoji povinnost splnila, ty ne
@janett27 píše:
Ja se nehrandrkuji o 50tku o to nejde, ale ide o to že proste ani nevedela čo se deje a vynadalal mi čo si to vobec dovolila ja, neviem ale ja som inak vychovaná ja by som si to nedovolila.
ale jí do toho nic není co se děje.. tys jí měla zaplatit
a to že by sis to nedovolila? tak se nediv a nestěžuj si, že někde děláš den zadarmo hm?
Příspěvek upraven 24.10.14 v 17:58
@janett27 A co čekáš, že mladá holka si bude vymýšlet katastrofické scénáře, nějaké coby kdyby? Ne, je to puberŤačka, samozřejmě, že jí první napadne, že je to osobní útok proti ní ![]()
A jak to souvisí s tím, že tě vypekl tvůj zaměstnavatel, to nechápu už vůbec ![]()
@jdukolem píše:
mělas smlouvu?
mala som tam ist pracovat takže ne, večina zamestnavatelov to robí tak že si ta akože vyskuša a odmakáš mu tam a nedá ti ani korunu lebo povie že ta len skušali, to nechápu
@janett27 píše:
U toho zamestnavatele jsem byla celý den pracovala som celý den a nedal mi za to ani korunu a to nebyl jeden a čo som sa mala ist stažovat na lapáren??
A to te mam litovat? Kdyby se vetsinba lidi nechovala jako ty, tak by si zamestnavatele v CR nemohli dovolit, to co si dovoli.
A nevoz se po ostatnich jen proto, ze ty nemas odvahu si rict o to, na co mas pravo.
@Fjodorka píše:
@janett27 A co čekáš, že mladá holka si bude vymýšlet katastrofické scénáře, nějaké coby kdyby? Ne, je to puberŤačka, samozřejmě, že jí první napadne, že je to osobní útok proti níA jak to souvisí s tím, že tě vypekl tvůj zaměstnavatel, to nechápu už vůbec
s tým to suvisí tak že i když jdem tam pracovla cca 3 týdne tak kdyby jsem si na neho otvorila usta tak mi asi nezaplati ani korunu ne??
@janett27 píše:
mala som tam ist pracovat takže ne, večina zamestnavatelov to robí tak že si ta akože vyskuša a odmakáš mu tam a nedá ti ani korunu lebo povie že ta len skušali, to nechápu
no já jsem se s tím tedy nesetkala, čili žádná většina zaměstnavatelů tak nejedná a nebo ne se mnou čili je to asi tím co si necháš líbit.. ![]()
@janett27 píše:
No ja som sa ozvala ale slušne čobych z toho mala keby jsem na nekoho řvala?? myslím že by som si to ešte zhoršila a s prípadnými prachama se musela rozloučit ne??
Hele, ona svoji práci odvedla. Jestli se ti její reakce nelíbí tak je dej ty prachy a najdi si někoho jinýho.
@janett27 píše:
Většina zaměstnanců by se na práci zadarmo vykašlala a pracovala by na pracovní smlouvu. Začínám nabývat pocit, že problém v komunikaci nebude na straně zaměstnavatele.
@SussieS píše:
Jak co se děje? To jí může být úplně jedno, ona měla povinnost dítě vyzvednout, tys měla povinnost jí dát vědět. Ona svoji povinnost splnila, ty ne
povinnost?? ok ja som nemala problém ji to zaplatit ale začala po mne řvát to je to
@janett27 píše:
s tým to suvisí tak že i když jdem tam pracovla cca 3 týdne tak kdyby jsem si na neho otvorila usta tak mi asi nezaplati ani korunu ne??
Ale zaplatí, na to jsou zákony ![]()
@janett27 píše:
kdyby mi nezaplatil co mi patří, tak bych se ozvala i kdybych tam dělala tři roky.. pravda já jsem dospělá, není mi 16, čili bych asi jistě volila uhlazenou formu, ale to je o tom, že to je velké děcko koho sis zaměstnala, tak nemůžeš čekat dospělou reakci
Příspěvek upraven 24.10.14 v 18:06
@janett27 píše:
A souvislost s chůvou?
@hanka.br. píše:
Většina zaměstnanců by se na práci zadarmo vykašlala a pracovala by na pracovní smlouvu. Začínám nabývat pocit, že problém v komunikaci nebude na straně zaměstnavatele.
u nás na slovensku si nikto nedovolil povedat budete tu pracovat pul dne a podle toho vás prímu nebo ne, tu v čechách je tu normálne