Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Whitulína jejda.tak to mi je moooc luto. u manzela sme to zistili az na spermiograme, kedze sme navstivili car s problemom otehotniet.
Tomu se nedivím, Já mám sice vlastn rodiče blízko, ale tchyni cca 300 km a nebyla u nás ještě nikdy za celou dobu co jsme spolu a my tam byli max 5× na jednu stranu jsem ráda, že je dost daleko, protože by s ní asi nebylo lehké vyjít, al ena druhou stranu by bylo fajn, kdyby tady teď byla, abych si ty problémy tady nevyžírala jenom já a moje rodina, když se jedná o jejího syna.
@Whitulína moje tchýne je taka trosku ina.ma psychicke problemy a povedat jej, ze jej synacik nemoze mat deti, tak to by bola uplna katastrofa.to by istili iba Kozmonosi(liecebna)
Tak koukám, že tchyně jsou na tom asi všechny stejně. Moje má také nějaké psycho problémy
@Whitulína uz aby sme boli vo svojom, aby som mala od nej klud.je to sice jej barak, ale nepaci sa mi ked nam tu lezie. znamej sa stazuje, ze s nou nekomunikujem, ale aby komunikovala ona, tak to nie.
Hele, tak to je i u nás a to jsem u vlatních rodičů. Ono je něco na tom, že nemají bydlet staří s mladýma dohromady. Nějak si numím představit, že v minulosti to bylo normální a dokonce to snad i fungovalo
![]()
@Whitulína my byvame sami, ale v ramci jednoho dvora.my sme akoby na vejminku.
Někdy si člověk takhle říká, že je to dostatečně daleko, ale ono se mnohdy ukáže i tohle je blíž než jsme si mysleli. Myslím, že ti rozumím
@Whitulína od noveho domecku jej ale klice nedame, tak si tam nebude mohla chodit ako sa jej zapaci. nebude nas mat pod dohladom a to jej bude vadit. nebude vediet kam jezdime, kedy ideme na nakup, co vsetko sme kupili…
na zaciatku vztahu s manzelom mi bolo povedane, ze si tu hovoria vsetko a hlavne pravdu.
vtipne
nie je to pravda. veeela sa tu taji a tajne kontroluje. velmi vela veci sa mi tu nepaci.ak by som o tom vedela skor, nesuhlasila by som asi tu byvat.
@Whitulína idem uz do hajan, tak ak budes mat chut, tak mozme este niekedy popisat a podelit sa o skusenost jak a azoo, tak kludne s chlapon/ tchýní. ![]()
Ahojky, nějakmně to včera zmohlo a usnula jsem u toho, tak se moc omlouvá, že jsem se nerozloučila. Děkuji za pokec, bylo to velmi milé ![]()
Ahojky, moc děkuji za příspěvek a taky držím palečky, aby Vám to vyšlo. Tak daleko jako Vy jsme se ještě nedostali. Zatím řešíme přítelovu chorobu, takže potom se uvidí. Vůbec nevíme jestli by jsme metodou M/T nějaké ty mršky nenašli. Na jednu stranu máš pravdu, že jsem mladší, ale zase ne o tolik a už bych nějaké to mrně brala
a přítel zrovna mladý taky není ![]()
@Anais ahoj.vitam ta. budem rada ak sa pridas.co sa týka veku, som len o 2 roky mladsia, bez liekov neovulujem a hoci u manžela sa po Mesa/Tese spermie nasli, nezadarilo sa.2×IVF+KET. pri druhom IVF som mala pozitivny test a gestacni vacek rastol, ale nebolo v nom srdiecko, co znamena mimodelozne tehu.to som podla vypočtou mala byt v 8tt.2 tyzdne na to prisli na navstevu moji ridicia a musela som sa tvarit, ze je vsetko v naprostom poriadku.Este teraz to boli. teraz by som bola v 8 mesiaci.
![]()
my chodíme do iscaru v Prahe
@nikisek7777 píše:
Potřebujete půjčit? Chcete najít úspěšný výdělek na internetu? Nevíte kde? Pak stačí navštívit stránku http://www.finance-pujcky.eu. Zde získáte veškeré informace kolem financí a půjček.
pujcka situaciu nevyriesi, ja zaujmem nemam.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.