CAR a azoospermie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
17.3.13 20:55

@Whitulína jejda.tak to mi je moooc luto. u manzela sme to zistili az na spermiograme, kedze sme navstivili car s problemom otehotniet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.3.13 20:55

Tomu se nedivím, Já mám sice vlastn rodiče blízko, ale tchyni cca 300 km a nebyla u nás ještě nikdy za celou dobu co jsme spolu a my tam byli max 5× na jednu stranu jsem ráda, že je dost daleko, protože by s ní asi nebylo lehké vyjít, al ena druhou stranu by bylo fajn, kdyby tady teď byla, abych si ty problémy tady nevyžírala jenom já a moje rodina, když se jedná o jejího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.3.13 21:03

@Whitulína moje tchýne je taka trosku ina.ma psychicke problemy a povedat jej, ze jej synacik nemoze mat deti, tak to by bola uplna katastrofa.to by istili iba Kozmonosi(liecebna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.3.13 21:06

Tak koukám, že tchyně jsou na tom asi všechny stejně. Moje má také nějaké psycho problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.3.13 21:12

@Whitulína uz aby sme boli vo svojom, aby som mala od nej klud.je to sice jej barak, ale nepaci sa mi ked nam tu lezie. znamej sa stazuje, ze s nou nekomunikujem, ale aby komunikovala ona, tak to nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.3.13 21:16

Hele, tak to je i u nás a to jsem u vlatních rodičů. Ono je něco na tom, že nemají bydlet staří s mladýma dohromady. Nějak si numím představit, že v minulosti to bylo normální a dokonce to snad i fungovalo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.3.13 21:22

@Whitulína my byvame sami, ale v ramci jednoho dvora.my sme akoby na vejminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.3.13 21:29

Někdy si člověk takhle říká, že je to dostatečně daleko, ale ono se mnohdy ukáže i tohle je blíž než jsme si mysleli. Myslím, že ti rozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.3.13 21:39

@Whitulína od noveho domecku jej ale klice nedame, tak si tam nebude mohla chodit ako sa jej zapaci. nebude nas mat pod dohladom a to jej bude vadit. nebude vediet kam jezdime, kedy ideme na nakup, co vsetko sme kupili…
na zaciatku vztahu s manzelom mi bolo povedane, ze si tu hovoria vsetko a hlavne pravdu. :lol: :lol: :lol: vtipne
nie je to pravda. veeela sa tu taji a tajne kontroluje. velmi vela veci sa mi tu nepaci.ak by som o tom vedela skor, nesuhlasila by som asi tu byvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.3.13 21:45

@Whitulína idem uz do hajan, tak ak budes mat chut, tak mozme este niekedy popisat a podelit sa o skusenost jak a azoo, tak kludne s chlapon/ tchýní. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.3.13 20:55

Ahojky, nějakmně to včera zmohlo a usnula jsem u toho, tak se moc omlouvá, že jsem se nerozloučila. Děkuji za pokec, bylo to velmi milé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
19.3.13 10:45

@katulka3010 @Whitulína

Příspěvek upraven 30.04.13 v 10:27

• Citovat
  • Upravit
24
19.3.13 20:09

Ahojky, moc děkuji za příspěvek a taky držím palečky, aby Vám to vyšlo. Tak daleko jako Vy jsme se ještě nedostali. Zatím řešíme přítelovu chorobu, takže potom se uvidí. Vůbec nevíme jestli by jsme metodou M/T nějaké ty mršky nenašli. Na jednu stranu máš pravdu, že jsem mladší, ale zase ne o tolik a už bych nějaké to mrně brala :hug: a přítel zrovna mladý taky není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
19.3.13 20:15

@Anais ahoj.vitam ta. budem rada ak sa pridas.co sa týka veku, som len o 2 roky mladsia, bez liekov neovulujem a hoci u manžela sa po Mesa/Tese spermie nasli, nezadarilo sa.2×IVF+KET. pri druhom IVF som mala pozitivny test a gestacni vacek rastol, ale nebolo v nom srdiecko, co znamena mimodelozne tehu.to som podla vypočtou mala byt v 8tt.2 tyzdne na to prisli na navstevu moji ridicia a musela som sa tvarit, ze je vsetko v naprostom poriadku.Este teraz to boli. teraz by som bola v 8 mesiaci. :zed: :zed: :zed:
my chodíme do iscaru v Prahe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.3.13 19:54
@nikisek7777 píše:
Potřebujete půjčit? Chcete najít úspěšný výdělek na internetu? Nevíte kde? Pak stačí navštívit stránku http://www.finance-pujcky.eu. Zde získáte veškeré informace kolem financí a půjček.

pujcka situaciu nevyriesi, ja zaujmem nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.