CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1542
14.6.13 08:24

Tedy to je dlouhá čekací lhůta 8o, ale jak píše nightgirl přes léto to uteče, lépe než přes zimu a pak se na to vrhnete odpočinutý plný síly a půjde vše ryhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.6.13 09:36

Správně :-) Je třeba myslet pozitivně :-) Před námi je víkend, má být pěkně, to si to užijeme :-) Já jsem si ten minulý spálila záda, jak jsem pracovala na zahrádce, a možná to tento víkend zopakuju :-D Ale jinak jsem jak ředitel vápenky. Takže holky, slunit, čerpat energii a užívat volníčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
18.6.13 18:57

Ahoj holky jak užíváte slunička? Podle mě to perfektně zvedlo pozitivní energii všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
18.6.13 21:54

Radkkaa, to máš naprostou pravdu :-) Ale teda jako dneska to byl v práci i tak mazec, nějak nám to ta klimatizace nepobírala, takže to už bylo zle i mě. A nejhorší na tom je, že jinak vedro fakt miluju. Jen mě mrzí, že do konce týdne se k vodě nedostanu, tak snad toho počasí bude na koupání ještě dostatek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
19.6.13 11:14

Také vedro miluji, ale toto je opravdu moc, i když oproti tomu co bylo před tím za vodu je to balzám :) Tak to je škoda, že se nedostaneš k vodě, snad to sluníčko vydrží déle. My máme zahrádku, tak si užívám okopávání a pak za odměnu hezky do bazénku, tento týden mám volno tak užívám do slova. Alespoň tolika nemyslím na to kdy už budu testovat :dance: Tak a´t nám to sluníčko krásně dodává energii dále :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.6.13 11:50

Radkkaa
No to my bydlíme v paneláku, manželovi rodiče v baráčku s bazénkem, ale bohužel opravdu celý týden je tak nabitý, že se tam po práci nestihenem zastavit a osvěžit se. No budu doufat, že si to ještě užiju :-)
No tak to si volníčko užívej plnými doušky, to je potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.6.13 12:02

Ahojky holky na začátku příštího měsíce jsem objednaná na první konzultaci do car apolinář,, jsme zvědavá jak to bude probíhat,, máte zkušenosti jak to tam chodí?? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
19.6.13 13:43

@katkalaila Ahoj při první návštěvě sme tam byli o něco dříve, tak si s námi sedla sestra a vypsala hlavní údaje o nás do pc a pak s doktorkou už sme probrali co máme a nemáme za sebou, manžela poslala hned na spermiogram jelikož sme měli starý, není to tedy podmínkou. Já zrovna měla ms, ale v začátku tak mě vzali krev na hormonální profil a jinak nám obou brali na pohlavní nemoci a HIV tuším, je to podle zákona. A pak sem byla hned objednáná na půlku cyklu na ultrazvuk jak mi to vše funguje při ovulaci. Jinak sestry příjemné a doktorky jsem poznala jen 2 tak nevím jak ostatní, ale zatím jsem moc spokojená. Tak snad budeš i ty a přeji ať vám brzo pomohou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.6.13 14:11

@Radkkaa moc ti děkuju,, jsi zlatá,, ona sestra do telefonu říkala at příjdeme o deset minut dříve at stihneme vše zapsat do karty.-) už se tam moc těším doufám, že se nám to tam povede co nejdřív,, jen chci přeskočit iui a jít hned na ivf.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.6.13 14:54

@katkalaila Nemáš se čeho bát. My jsme tam s přítupem zatím moc spokojení. Je teda fakt, že si občas připadám jako pokusný králík, ale na skvělý přístup si fakt stěžovat nemůžu.
Tak taky držím palce, aby se to povedlo co nejdříve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.6.13 14:56

@nightgirl no děkuju ti moc za uklidnění.-) jsi zlatá,, taky ti přeju moc aby to vyšlo no a co iui?? kdy se dozvíš výsledek,, promin jsem trochu kelišová.-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
19.6.13 15:18

@katkalaila ahoj zdravim te jinak jak pisi holky niceho se neboj jsou tam prijemny lekari. Na prvni konzuktaci jsem mela dr. Rezabka, potom 2× jednu dr. a naposledy zase jinou.Ale ted mam pauzu, protoze musim v zari na laparoskopii. i tak se snazime :mrgreen: ovulka bude ted z leve strany a te je nastesti ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.6.13 15:22

@Liskynka děkuju ti moc a držím palce at se snaženíčko povede,, no já doufám že na laparku nebudu muset,, už jich mám za sebou spousty no abych nepřeháněla dvě.-)))))))) tak prostě mi udělají ivf dvě vajčka a budou to dvojčátka.-)) no mám to hezky naplánované,, jen aby to vyšlo hhhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.6.13 15:23

Ahoj holky, tak já můžu povědět, že jsem do caru u apolináře docházela rok a konečně se nám zadařilo, jsem v 11. týdnu po KETU a s přístupem i se všemy procedurami jsem byla celou dobu spokojena.. tak vam všem držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.6.13 15:25

@madlucha tak to je skvělé moc ti gratuluju k mimísku :potlesk: :potlesk:,, doufám, že brzo budeme psát všechny takové skvělé zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.