CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
7.8.18 10:16

Tak jsem dostala zprávu, s tím jedním to nevypadá moc dobře.
2× kompaktní morulu – ideální stav pro tento den
1× 12 buněčné embryo – malinko pomalejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.8.18 10:18

@middle ty dvě jsou super! A myslíš, že to pomalejší je to 5ti buněčné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.18 10:24

@middle Tak z těch morulek budou zítra blastičky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.8.18 10:50

@middle Paráda, zítra budou 2 krásné blastičky. :hug: Je škoda, že nevíme, které je to 5buněčné, taky mě zajímalo jestli jsou mezi těma mýma blastama a nebo jestli se zastavily ve vývoji. Každopádně držím všechno co mám a zítra čekám na info. :hug:
@pecora A tobě taky držím palce a zítra přeji dobré zprávy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.8.18 11:02

@Janča209 děkuji! Do zítřka se asi zblázním! Pustila jsem se do mytí oken, aby mi to rychleji utíkalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.18 11:08

Holky něco na zasmání ať přijdete na jiné myšlenky. Včera jsme si s chlapem dělali k večeři kuřízky. Maso nakrájené tence jako papír a samozřejmě bez přílohy. Příloha je ta stouhanka. :lol: Já je mám radši studenější, tak jsem si je nechala na lince vychladnot. Sedíme v obýváku a slyšíme mlask mlask mlask… Tak oba vyletíme a co vidíme…? Naše nenažraná kočka olizuje řízky. :cert: Ví, že na linku nesmí a stejně to zkouší! Většinou jí napráská indukční deska, když po ní šlape, tak pípá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.8.18 11:13

@Potkyš A ty ses s ní nepodělila? :lol: Zlá mamka. :lol: Tohle znám, Baruška taky na linku nesměla, ale když zjistila, že je tam máslo, tak si vždycky vyčíhla chvilku a hupsla tam, pak jsme vždycky jen viděli jak byla půlka másla oblízaná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.18 11:17

@Janča209 O řízky se nedělím! Kupujeme jí drahý kvalitní granule a konzervy a ona šílí z brambůrků a čerstvé papriky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.8.18 11:21

Se zvířaty je sranda, my jich máme mraky, tak skoro každý den je nějaký zážitek, třeba včera povalila selata manžela na zem a ten se tam válel v blátě mezi nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.18 11:25

@pecora :mrgreen: A ty jako správná žena si se mu určitě nesmála… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.8.18 11:26

@Potkyš To je mi jasný, já bych se o řízky taky nedělila. Dělila sem se s ní jen o jogurty a šunku. :mrgreen: Ale ona byla dost vybíravá, brambůrky bych do ní asi nedostala. :lol:
@pecora :lol: :lol: Tak aspoň si vyzkoušel jaký to tam mají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
7.8.18 11:28

@Janča209 @Potkyš já se mu směju ještě teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.8.18 11:30

@pecora A přesně tak to má být. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.18 12:04

@Janča209 Není nad cizí neštěstí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.8.18 12:16

@Potkyš :oops: Když se jedná o takovou věc, tak je to povolené. :D Já se taky smála manželovi, když se napíchl na bodlák, teda dokud mě do zadku nepíchla vosa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.