Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš @rabulka @middle Holky, vím, že jsme si řekly, že to začneme řešit až příští týden, ale začíná se mi to trošku komplikovat, tak sem vypíšu termíny, kdy můžu přijet. Přece jenom strávím ještě minimálně hodinu na dálnici, tak je to pro mě trošku horší. Stát se samozřejmě může všechno, ale pokud by šlo všechno v pohodě, tak bych šla cca 24.9. na KET a to mě manžel pár dní určitě nikam nepustí. ![]()
11.9. celý den
13.9. celý den
15.9. celý den
18.9. celý den
19.9 cca od 14:00
23.9. celý den
Jindy to bohužel nedám, tak pak byste se sešly beze mně a třeba by někdy bylo druhé kolo. ![]()
@Janča209 Tak to je jasný, že po ketu nebudeš nikde trajdat. To ti nedovolím ani já!
Já teď vím, že stopro můžu 15.9. A další termíny budu vědět příští týden. PS: BEZ TEBE ANI NÁHODOU!!!!!!
@Potkyš Moc se těším, tak se pokusím to zařídit jak jen to půjde, ale bohužel ty ostatní dny jsem v práci a nebo mám nějaké zařizování. Kdyby to náhodou nevyšlo, tak až budu vědět výsledek KETu, tak se sejdeme, těhotná můžu přijet taky a když to nevyjde tak vám aspoň budu brečet na rameni. ![]()
@Janča209 Já bych teoreticky mohla každý den po 15 hod. Ale to bych měla vědět přesněji až ten příští týden. Mě totiž nestačí jedna práce a tak jsem si našla ještě jednu, tak uvidím jak si to vše skloubím, bude to tak trochu fičák.. ![]()
@Potkyš Jo taaaak, ty se v jedný práci nudíš.
Uvidíš, kdyžtak to necháme na potom. ![]()
@Janča209 Nenudím, jen jsem strašně na peníze…
Ne ne ne já si ten čas udělám! Sejdeme se před tvýma narozkama ať ti můžu dát dáreček. ![]()
@Potkyš
Já jako na peníze asi nejsem, ale ráda si syslím na účet.
Já dostanu dáreček?
Já se mám, dostanu buchtičku nebo tiramisu? ![]()
@Potkyš To je mi úplně jedno, já mám ráda obojí, budu vděčná za cokoliv. ![]()
@Janča209 @Potkyš @rabulka Já bych klidně mohla tento víkend 8.-9.9. Pristi týden 14.-16.9. bohužel nemůžu, pojedeme na 33km pochod k polským hranicím a návštěvu tchýně s tchánem. Jinak v týdnu 10.-13.9. bych teoreticky mohla od 16:30-21:00. Ten týden potom (17.9.-21.9.)asi jen mezi 19.-21:00, z práce dříve odejít nemůžu a přece jen je to z Vídně 2hodiny cesty.A ještě bych mohla víkend 22.-23.9.
@middle @Janča209 @Potkyš
Tak tento víkend nebo 23.9.? (přece jen máte trávit čas na dálnici, tak ať nepřijedete v týdnu moc pozdě domů)
@middle @rabulka @Potkyš Holky, tento víkend bohužel nemůžu.
Jedině možná v neděli až bych se vyspala po noční. V sobotu 22.9. určitě nemůžu, to slavíme s rodinou narozeniny, ale snad by to šlo kdyžtak v neděli 23.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.