Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš delali ti nejaky vysetreni predtim nez dali hormony? Napr hormonalni profil
@Potkyš uz jsem objednana ke Steclovi, na zacatek dubna
jsem. Nervizni. Necekala jsem ze to pujde tak rychle. Hlavne i doma jsme se rozhodli ze dne na den ze to tedy zasd zkusime a ze to budeme resit hned. Tentokrat to nikomu nebudu rikat abych nemusela nekomu sdelovat jestli vyslo nebo nevyslo.
@kratjana Dělali mi nový HP, ale už bez AMH. Paráda už za měsíc. Jsem zvědavá jaký budeš mít dojem z RG.
@Potkyš myslim na tebe posílám ti jednu 6tydeni usmevavou holku
Ahoj holky, jak dlouho Vám trvalo schválení pojišťovnou (VZP)? Dneska jsem si měla volat, jestli je IVF schválené a přišlo se na to, že ji neposlali. Menstruaci mám dostat 12.3. a bojím se, že se to nestihne a další měsíc v háji
@Zajacnik Myslím si, že cca 3 týdny, ale v RG mi tehdy řekli, že by neměl být problém se schválením a už mi vydali léky.
@Zajacnik ano ty 3tydny
@Potkyš proc nedelali amh? To se nemeni? Ja mela 10.je to dost.
Ja jsem z toho tak nervozni. Pocitala jsem ze me objednaj az konec dubna a stimulace tak az za dva mesice ![]()
@kratjana Teď to tam těhotní, tak se uvolňují místa.
AMH se mění. Někteří doktoři ho neřeší a mému dr stačil výsledek co jsem měla před rokem. Jako AMH 10 je hooodně vysoký já měla 2,1.
@Potkyš ty jo tak snad neklesnu nejak moc dolu s amh 🤔 v r 2014 jsem mela 31 vajec po opu
@kratjana Pěkná snůška, jak na Velikonoce
S poklesem počítej, přece jen je to 5 let. Ale i tak si myslím budeš mít pěkné číslo.
Ahoj holky,
ráda bych se k Vám přidala se svými zkušenostmi z Reprogenesis. Asi před dvěma roky jsem začala docházet k panu doktorovi Koukalovi a díky jeho preciznosti jsem naživu já a jsem ve 13tt. Vše začalo tak, že jsem přešla z jiného CARU, náš problém byl v tom, že můj manžel na tom není úplně nejlépe a u mne špatné hormony, které v předchozí klinice vůbec neřešili. Měla jsem kritickou hranici prolaktinu, která ani při kontrolních odběrech nedopadla nejlépe. Pan dr. Koukal, mě poslal na endokronoligii a z té mě poslali na magnetickou rezonanci, aby vyloučili adenomy hypofýzy, které se naštěstí nepotvrdily, ale našli mi vedlejší nález, a to aneurysma mozku v klidovém režimu. Ihned jsem musela podstoupit operaci mozku, která díky neurochirurgickému oddělení FN Brno dopadla výborně. A poté vytoužená cesta k miminku. Bohužel byl u mne také problém ten, že se ve mně nedařilo uchytit žádné embryo. Podstoupila jsem vyšetření na reprodukční imunologii, které dopadlo dobře, ERA test, který také dopadl na výbornou. Mezitím jsem pravidelně docházela na akupunkturu a pila lektvary z bylin, které mi namíchala má terapeutka. Dne 17. 12. jsme měsíc po ERA testu šla na transfer a na Silvestra na mne vyskočily dvě čárky na těhotenském testu. Za osm let všech těch snažení pro mne neuvěřitelné a to díky panu doktorovi Koukalovi. Věřila jsem mu do poslední chvíle. Chtěla bych Vám všem napsat, abyste se nevzdávaly, protože ta cesta je někdy dlouhá. Mě je 36 roků, máme po prvním těhotenském screeningu a já se na maličkou strašně moc těším. Držím Vám všem pěsti ty znamenají štěstí a přeji hodně zdraví. ES
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.