Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, když jste šly na odběr vajíček, měly jste vlastní noční košilku?
@Zajacnik Úplně stačí delší tričko. Rukáv krátký, budeš dávat anesteziologovi ruku na napíchnutí.
Zdravím všechny,
nově na eMiminu vznikla sekce hodnocení center asistované reprodukce, prosím o dvě minutky času a vyplnění zkušenosti s Reprogenesis – určitě to pomůže dalším budoucím zájemcům. ![]()
Děkuji a omlouvám se za vyrušení diskuze,
Monika
@Potkyš ahooooj. Ty jsi presla z repromedy ze ano? Ja mam z Repromedy 2letou aAdelku ale i presto bychom rady presli. V repromede vysel az sesty pokus. A rekla bych ze se nam prave nejvic venovali az prave pri poslednim zavedeni. Chtela jsem se zeptat jak na tebe Reprogenesis pusobi.?
@kratjana Ahoj
ano přešla jsem z RM. Jsem nadšená z RG. Je to menší klinika, takže vyfasuješ jednoho lékaře a chodíš jen k němu ( pokud není na dovolené). Já chodím k dr. Koukalovi a je na něm vidět, že se o mě zajímá a nejsem jen chodící peněženka. Hodně přemýšlí o každém postupu.
@Potkyš tak to ke super pristup. Za jak dlouho od objednani te vzali? A co ti delali za vysetreni. Urcite uz jsi neco mela z repromedy ze? Delali i to? A na kolik te to vyslo? Nas Ada stala 100000 6.pokus a posledni v prvnim ivf
@kratjana Vzali mě za měsíc. Udělali HP, utz, partnerovi spermiogram. Doktorovi se nelíbil jeden folikul jaký má tvar a barvu, tak mi nechal udělat test CA 125. Ten vyšel negativní. Pak mi vyšel vysoký prolaktin, tak doktor chtěl nový test a ten už vyšel v pořádku. Stimulaci jsem mela stejnou ( jen trochu větší dávky) jako v RM, ale dopadla katastrofálně. Do 5 dne vydrželo jedno embryo, které neprošlo PGS. Pak jsem šla na další IVF tentokrát dlouhý protokol a z něho jsem měla 5 den 2 embrya. Pak jsme zkusili minimálku a z ní byly 3 embrya. Všech 5 embryí jsme poslali na PGS ( vzorky se posílají do laboratoře do RM) a 2 jsou zdravé. Takže teď jsem ve fázi čekání na KET. Každý pokus mě vyšel kolem 60 000 až 70 000. Takže celkově je v tom už kolem 300 000.
@kratjana Je to tím, že mám vysoké dávky léků, takže jen za ně to vychází na 25 000 kč. Pak MACS, ISCI, AH a to pak naskáká.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.