Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
chodim kratce do Reprogenesis. Jsem prijemne prekvapena, vsichni jsou tam neuveritelne moc mili a prijemni. Je tam fakt rodinna a klidna atmosfera oproti jinemu CAR. Jsou moc ochotni, 2. konzultaci mi zrusili z duvodu nemoci lekarky, ale telefonovala mi jina zastupujici lekarka a vse se mnou dlouho probirala, ani naznak, ze bych ji otravovala nebo ze by nemela na me cas. Vstupni vysetreni bylo takove, ze mi vzali krev jen na AMH, prolaktin a stitnou zlazu… Asi rok zpatky mam z jineho CAR vysetreno AMH, hormonalni profil, stitnou zlazu a imunologii. Myslite ze to staci?
Cetla jsem nekde, ze cim vic je toho vysetreno, tim lip. Jo a mela bych jete jeden dotaz, dali vam cenik? Na strankach jej nemaji.
@luciluciluc Ahoj,jsou tam moc fajn,proto tam i přes uz dva neúspěchy zůstávám.Ceny ti na požádání sdělí.Mne taky teda skoro žádné vyšetření neudělali,ale presla jsem z jiného centra,kde uz jsem některá vyšetření mela.
@luciluciluc Ahoj ceník mi vytiskl doktor, když jsme se domluvili na stimulaci. Vyšetření co ti udělali zatím stačí, podle výsledků sestaví stimulaci.
Ahoj, muzu se zeptat, jake mate zkusenosti s MUDr. Sochorovou? Ptam se, protoze na netu je o Reprogenesis malo informaci
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat, jake mate zkusenosti s MUDr. Sochorovou? Ptam se, protoze na netu je o Reprogenesis malo informaci
Já u ní byla jednou na utz před OPU a působila na mě mile.
@Anonymní píše:
Chodím k ní už rok a jsem celkem spokojena.
@Potkyš ahoj jak se vede? Co je u tebe nového? Porad čekám na ten tvůj pupik…
@Mišuta29 Ahoj, pupík sice mám, ale je to jen pozůstatek z lednové simulace…
Poslali jsme 5 blastocyst na PGS, tak čekám až budou výsledky. Doufám a modlím se, aby aspoň 2 byly zdravé. Jak se má Valentinka? Už jste se sladily?
@Potkyš bože budu na tebe myslet… už to sakra musí vyjit… Valentinka je bozi je hodna máme ji asi opravdu za odměnu.
@Mišuta29 Ahoj Mišutko, tak už mám výsledky PGS. A máme 2 zdravá embryjka. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.