CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9349
16.10.18 20:29

To se omlouvám na to nemůžu správně odpovědět, já měla genetiku z minulého centra a imunologii jsem si zajišťovala sama. Co ale vím, tak imunologii mi teda tady v RG vyšetřit pan doktor nechtěl, ale to byl jediný háček na tom všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.18 20:50

Tak uvidíme. Hlavně aby to všechno nakonec dobře dopadlo. Když jsi to měla z jiného centra, tak už jsi dál než já. Nemůžeš poradit na co si dát pozor? Hlavně ti přeji hodně štěstí. Vím, že je to hrozný, ale uklidňuje mě alespoň trošku, že je nás takových víc. Dlouho mi trvalo než jsem se s tím smířila

• Citovat
  • Upravit
9349
16.10.18 21:34

Jojo, už toho mám dost za sebou. Určitě bych chtěla vyšetření a od toho se odpíchnout, já u 1IVF nic neměla a taky to byl v podstatě pokus na nic, i když samozřejmě jsme zase zjistili, že mi nesedí krátký protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.18 21:49

A co přesně znamená ten protokol? To určí lékař na základě těch výsledků?
Snad to brzy vyjde.

• Citovat
  • Upravit
9349
16.10.18 22:15

Ano o tom rozhoduje lékař, ale právě tady to funguje tak, že když vzneseš nějaké dotazy proč to třeba neudělat jinak, tak se nad tím doktor zamyslí a může se to upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
19.11.18 12:35

@Potkyš ahoj krasko jak se dari co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.11.18 16:51

@Mišuta29 Ahoj :mavam: Mám za sebou 3 IVF a z něho v mrazáku 2 blasty které čekají na leden až půjdou na PGS. A jak se máš ty? Nebudeš už rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
19.11.18 17:49

@Potkyš Wau tak to na tebe budu moc myslet. Aby vše dobre dopadlo. Jak to ze jdou na pgs až v lednu a ne hned? Ja jsem 35tt teď ve čtvrtek. Už se chystam pomalu ale jistě. Těším se až to bude za nama… za mnou ten závěr už není žádná sranda ale nechceš i stěžovat to neee. Jen od záři jsem na PN nucene a tak nějak valcim a snažím se přežívat v sobotu jsem nachystala postýlku kamarádka mi síla set. Přestali mi chodit na e-mail upozornění na tuhle diskuzi tak sem se vůbec neozvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.11.18 18:09

@Mišuta29 Krásné fotky. Jste krásný pár. Pojišťovna proplácí PGS jednou ročně a já už letos v červnu jedno embryo na PGS dávala. S holkama plkáme v uzavřence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
19.11.18 20:56

@Potkyš budu na tebe moc myslet moc ti to přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.11.18 21:24

Díky. Doufám, že se pochlubíš fotkou mrňouska až bude na světě. @Mišuta29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.12.18 15:54

Ahoj holky, chtěla jsem Vás poprosit o informace. Zítra jdeme poprvé do Reprogenesis sv chtěla jsem se zeptat, jak probíhá první návštěva? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
2.12.18 15:58

@Zajacnik Ahoj, popovídáte si s lékařem. Můžou vám vzít krev, tobě udělají ultrazvuk a partnerovi spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.12.18 16:16

Jdeme ke Koukalová. Začne se hned, nebo čekají, až to pojišťovna schválí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.12.18 16:16

Ke Koukalovi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.