Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To se omlouvám na to nemůžu správně odpovědět, já měla genetiku z minulého centra a imunologii jsem si zajišťovala sama. Co ale vím, tak imunologii mi teda tady v RG vyšetřit pan doktor nechtěl, ale to byl jediný háček na tom všem.
Tak uvidíme. Hlavně aby to všechno nakonec dobře dopadlo. Když jsi to měla z jiného centra, tak už jsi dál než já. Nemůžeš poradit na co si dát pozor? Hlavně ti přeji hodně štěstí. Vím, že je to hrozný, ale uklidňuje mě alespoň trošku, že je nás takových víc. Dlouho mi trvalo než jsem se s tím smířila
Jojo, už toho mám dost za sebou. Určitě bych chtěla vyšetření a od toho se odpíchnout, já u 1IVF nic neměla a taky to byl v podstatě pokus na nic, i když samozřejmě jsme zase zjistili, že mi nesedí krátký protokol.
A co přesně znamená ten protokol? To určí lékař na základě těch výsledků?
Snad to brzy vyjde.
Ano o tom rozhoduje lékař, ale právě tady to funguje tak, že když vzneseš nějaké dotazy proč to třeba neudělat jinak, tak se nad tím doktor zamyslí a může se to upravit.
@Mišuta29 Ahoj
Mám za sebou 3 IVF a z něho v mrazáku 2 blasty které čekají na leden až půjdou na PGS. A jak se máš ty? Nebudeš už rodit?
@Potkyš Wau tak to na tebe budu moc myslet. Aby vše dobre dopadlo. Jak to ze jdou na pgs až v lednu a ne hned? Ja jsem 35tt teď ve čtvrtek. Už se chystam pomalu ale jistě. Těším se až to bude za nama… za mnou ten závěr už není žádná sranda ale nechceš i stěžovat to neee. Jen od záři jsem na PN nucene a tak nějak valcim a snažím se přežívat v sobotu jsem nachystala postýlku kamarádka mi síla set. Přestali mi chodit na e-mail upozornění na tuhle diskuzi tak sem se vůbec neozvala…
@Mišuta29 Krásné fotky. Jste krásný pár. Pojišťovna proplácí PGS jednou ročně a já už letos v červnu jedno embryo na PGS dávala. S holkama plkáme v uzavřence.
Díky. Doufám, že se pochlubíš fotkou mrňouska až bude na světě. @Mišuta29
Ahoj holky, chtěla jsem Vás poprosit o informace. Zítra jdeme poprvé do Reprogenesis sv chtěla jsem se zeptat, jak probíhá první návštěva? Děkuji ![]()
@Zajacnik Ahoj, popovídáte si s lékařem. Můžou vám vzít krev, tobě udělají ultrazvuk a partnerovi spermiogram.
Jdeme ke Koukalová. Začne se hned, nebo čekají, až to pojišťovna schválí?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.