Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazenka82 Nadech výdech a klid holka. Neboj ten cas prijde
Ted uz to bude jen chvilka uvidis. Ja cekala vic jak rok nez jsme na to mohli. Pockej pri stimulce se ještě nacekas
Tes se a nenervuj se ![]()
@Lentilanek Me taky Uhrova hned podavala, ale zas v teto auituaci co meli muzeme byt rady, ze vubec otevreli ![]()
@Lentilanek Nedělková to taky dělala se mnou v přímém přenosu, jen jsem u toho neseděla, ale byla jsem na telefonu. Jako může se stát cokoliv, taky jsem kolikrát nepřidala přílohu k mailu nebo e-mail vůbec neodeslala a všimla si po půl roce, že ho mám v nedokončených
Už jsem se vyklidnila, ale v té první chvíli jsem myslela, že to se mnou fakt švihne…
@jirinasimi děkujeme ![]()
@Mazenka82 tak to je dost blbé, a neměli v prosinci zavřeno? Já myslela že začínají až teď od konce ledna.
@Silvie15 V prosinci měli takový divnoprovoz, ivf nedělali, ale telefon zvedali.
@Silvie15 tak ja nakonec chodim k Apolinari…uz mmam prvni. schuzku za sebou…slo to pekne rychle…jsem se tam objednavala nekdy 17.1. ale.dali mi termin na 13.4…tak jsem pak volalaa do Motole, kde mi dali termin na 2.3…tak sem si rekla ze pockam a pak tam zavolam a zrusim toho Apolinare a co se nestalo…v patek mi. volali ze jedna pani zrusila schuzku.na pondeli (vcera) tak jsem sem rekkla ze to beru…
Tak jsme podepsali naky papiry, me i muzi vzali krev, me prohlidli na koze a utz udelali a spermio zatim delat nemusime, pac mame jeden uz hotovej…musim cekat na Ms, jit na hormonalni profil a mezi 10-12Dc se objednat na Utz…a den pred tim mit styk, ze mi injekci naberou tekutinu z delohy zda tam jsou spermie aby videli zda mi prochazeji deloznim hrdlem jestli nemam moc nepruchozi delozni hlen pro ne…
Tak jsem rada ze uz se neco deje konecne
![]()
@petrus85 No bezva, o tom nabirani spermii slysim prvne, to zni to dobre a logicky. Tak hodne stesti preji ![]()
@Mazenka82 dekuji…a v uz jsi se s nima domluvila na tom dalsim Ivf? Ty cekas nas to schvaleni pojistovnou vid
@petrus85 teda tak to máte super. Nám dali v Apolináři termín 11.4. a v Motole 2.3. tak jsem Apolináře zrušila a teď jsme ve fázi čekání a vůbec to teda neutíká ![]()
@Silvie15 ja ho prave nerusila s rekla jsem jim ze kdyby nekdo zrusil navstevu tak at zavolaji a oni zavolali… ![]()
@petrus85 no mě sestra řekla ze kdyby něco tak zavolají, nechávala jsem jim i číslo a nic. Docela by mě zajímalo jak vybírají komu zavolají, páč jsme měli termín před vámi a nikdo se neozval. Ale samozřejmě vám to přeju my budeme dal čekat.
Už aby to bylo. Poslední dobou jsem naměkko i z reklamy a hlavně z prace. Pracuju s dětmi a po každé když se přijdou třeba pomazlit tak se rozbrečím.
@Silvie15 ja se rozbrecim kvuli kazde hovadine…me sstaci neco precist ci reklama a je to…
Nevim podle ceho vybiraji komu zavolaji, ale sem rada ze se ozvali, to nezapiram…
Ale tak pak muzeme porovnavat pristup a metody vysetrenich a rychllost
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.