Častá nevěra ve vztazích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4967
20.12.25 09:45
@Kovarovka84 píše: Více

Ano, je to sociálními sítěmi. Proto bych si nezačal už nikdy s holkou, která má desetitisíce odběrateli a čekatelů. Nebyla mi sice nevěrná…ale ten tlak chlapů je enormní..člověka to pak stojí hodně peněz a úsilí:D
Já třeba sociální sítě nemám a nikdy jsem neměl..instagram je síť pro podnikatele nebo ubožáky:) taková reklama či seznamka. Jenlasovr tam tráví čas. Najdi si chlapa bez sociálních sítí a bude to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.25 10:01
@Kovarovka84 píše: Více

Víš, on život dokáže připravit takové situace, ze se i člověk, který si myslí, ze je na život, kvůli ne úplně veselemu dětství, připravený, dost divný a neví co ma dělat. Nekdy je člověk k nevěře přímo dohnan druhým partnerem. Tohle nepochopíš, dokud to sama nezajijes. Třeba takový pasivní partner ve všech směrech dokáže s druhým pekne zamávat. Přeji Ti, aby to nikdy nemusela řešit.

Je nevěře víc než dřív? Ne, nemyslím si. Lidé mají jinou zábavu nez dřív, celkově sexu mezi lidmi ubývá.

• Citovat
  • Upravit
6422
20.12.25 10:12
@Anonymní píše: Více

Taky bych rekl, ze sexualni nekompatibilita je asi ten nejvetsi duvod k nevere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
20.12.25 10:42

A toho pasivního partnera ve všech směrech ti přidělil národní výbor? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.25 10:44
@WhiteCrow píše: Více
Život dokáže připravit různá překvapení. Dokonce i taková, ze z aktivního, zcestovaleho, sportujiciho mladého muže se stane zapskly člověk, ktery žije převážně virtuální život. Kdo nezažil nepochopí.
  • Citovat
  • Upravit
6422
20.12.25 10:48

Promluvila sis s nim proc se tak zmenil? Pokud s tim nechce nic delat, rika ti tim, ze uz ho asi az tak tve potreby nezajimaji…A ty muzes zacit bez vycitek zacit premyslet jestli neni na case ho vymenit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
20.12.25 10:57
@Mango_Lassi píše: Více

Traba k té nevěře, co už nejde, protože nikdo nesteka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.25 11:00
@Andelskej_Satan píše: Více

Ano. Proto píšu, ze zivot dokáže připravit člověku ruzne zkoušky. Které na začátku vztahu, ani kdykoliv jindy, člověka ani vzdáleně nenapadnou. Proto nemůžu říct, ze nevěra nikdy za žádných okolností. Špatná je nevěra, kdyz se mají dva rádi, jsou k sobe empaticti, podporují se. Ale ve vztahu, kde vládne lhostejnost? Tam ji, po mých zkušenostech, rouhodne neodsuzuji. Ono nelze nevěru odsoudit bez dalších informací z obou stran. To je hodně velké zjednodušení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.25 11:03
@Andelskej_Satan píše: Více

Proto si i myslím, ze zakladatelka je jeste hodně mlada. Také jsem do svých minimálně 30 věřila, ze nevera nikdy. Dnes už se na to dívám diametrálně jinak. A to mi zas tak moc poprosit 30 není. Ale zkušenosti cloveka prostě změní.

• Citovat
  • Upravit
6422
20.12.25 11:07

Znam to z druhe strany…kdyz jeden prestane mit zajem, uz se s tim neda vetsinou nic delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
20.12.25 11:14

Mně 30 už dávno není a přesto tvrdím, že věrnost existuje. Každý si pohled na realitu filtruje přes své zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
20.12.25 11:28
@Kfětoslava píše: Více

Mas stesti na partnera a i ty sama evidentne pro nej delas co mu na ocich vidis…tam, souhlasim, prostor pro neveru moc nevidim.
Samozrejme idealni je o problémech mluvit a pripadne se rozejit, nez k nevere dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.12.25 11:28

Taky nevěru v reálu moc nepozoruji. Ale je nutné taky říct, že se o to v reálném životě ani moc nezajímám.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.12.25 11:35
@Venetia píše: Více

Nojo no. To mi nedošlo :D

• Citovat
  • Upravit
6422
20.12.25 11:37
@Mango_Lassi píše: Více

Nebo mozna pro to, ze by s tebou nechtel byt nikdo neverny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí