Časté buzení u půlročního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
10.6.17 23:57
@Bebuše píše:
Okolo jedné se mi budí i 19m dcera. Pomáhá jediné, UM a k mámě do postele. I tak se třeba dvě hodiny vrtí a kope do nás, než zabere… pořádně usíná okolo čtvrté, to ji expeduji zpět do její postele, pač se potřebuji aspoň trochu vyspat, než v 6.00 vstane tříletá :D Mrně spí spokojeně do osmi ;) Starší to měla podobně, od dvou let přesní celou noc, bylo to ze dne na den. Bude to o zralosti, jako všechno do tří let.

Nemuzu odolat, posledni vase veta je skvela,,bude to o zralosti, jako vsechno do tri let,,????, ja jen podotknu, to potom prestoupi do obdobi vzdoru, ale zase se clovek na druhou stranu vyspi????????????..,to uz je ale dalsi tema, to sem nepatri :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
11.6.17 11:43

@ivvuska27 Bylo to myšlené spíš tak, že není potřeba tlačit na pilu, že všechno má svůj čas. Nevím jak je příspěvek starý, ale už je zase všechno jinak. Prostě vývoj. A pokud jde o ten zbytek, s problemy se lépe pere, když je člověk schopný vidět a myslet. A to (aspoň mně) nejde, když jsem unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.6.17 14:24
@Bebuše píše:
@ivvuska27 Bylo to myšlené spíš tak, že není potřeba tlačit na pilu, že všechno má svůj čas. Nevím jak je příspěvek starý, ale už je zase všechno jinak. Prostě vývoj. A pokud jde o ten zbytek, s problemy se lépe pere, když je člověk schopný vidět a myslet. A to (aspoň mně) nejde, když jsem unavená.

Presne tak, nemyslela sem to zle…to urcite ne, ale vse se casem vzdycky srovna, at jde o spanek, jezeni, nejezeni, mluveni, nemluveni, proste ze vsim…a urcite mate pravdu, ze se stim clovek pere kdyz je unaveny, ale nektere tu moznost odpocinku moc nemaji(ze sve zkusenosti),a je to narocne, uklidnujici vsak je ze vse jednou srovna a bude to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí