Často říkám nesmysly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.6.24 17:01

Vracím se ke své diskuzi. Po roce pořád stejné a možná horší. V zimě jsem se opět ptala lékaře a opět mi řekl, že to je normální, jsem pracující a mám děti.
Konzultovala jsem to i s kamarádkou, co je doktorka a taky mi říkala, že to nemám řešit.
Zkoušela jsem rybí tuk a taky nic.
Takže nemáte někdo novou zkušenost/radu? Nějaké doplňky stravy?

• Citovat
  • Upravit
22566
12.6.24 17:46
@Anonymní píše: Více

Nech si udelat MR mozku, muze to byt cokoliv vrozeneho nebo nasledek mozkove prihody. O te ani nemusis vedet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228
12.6.24 17:53
@Anonymní píše: Více

Zkus magnesium L - threonát…mohl by zlepšit soustředění se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.24 18:03
@Kockazvysocan píše: Více

Mám to od doby, co si pamatuju. MR mozku mám dělanou několikrát kvůli migrénám, nic neodhalily.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.24 20:59

Jo, znám, mám. ADD (porucha pozornosti) nebo ADHD (porucha pozornosti s hyperaktivitou.

• Citovat
  • Upravit
10827
12.6.24 22:35

Mam to taky. Muj tata to mel co pamatuju. Ja teda asi pretizena jsem, v praci myslim na xveci najednou, nesousetredim se poradne, mozek je dal nez pusa. Muj tata i syn maji ADD + poruchy uceni, ja ne, ale nejaka dispozice tam teda asi bude. Manzel je lekar a rikal, co uz je vyse uvedene - pokud to nezacalo z niceho nic a mela jsem to vzdycky, tak to je ok. Horsi se mi to s vekem, ale rekla bych, ze to souvisi s tim, ze proste toho mam mnohem vic a jsem uz holt unavenejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová